Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita aaahoj moja zlatučka 😉 🙂 dobre len sme dnes trošku vymrzli lebo kym sa nam vytopilo v dome tak to hodinu asi trvalo .. ale chvala bohu som doma a nemusim už nič robiť .. šak sa mi ani nič už nechce a ty ako lasko?
@anett6212 no ked ti poviem že nakoniec sa zrušila .. tak mi ani neuveriš 😒
@anett6212 objednala som si to uz 🙂 a mam uz vnutorny pokoj na dusi 😀 konecne nejake pozitivum..
BABKY ked ja vam niečo poviem ... zistila som že DNP som si začala platiť od 5 decembra takže stiham v pohode aj s prehľadom a s tou svadbou čo som tiež riešila tak sa včera zrušila .,.. nebudu sa brať lebo sa rozišli takže moje problemy su vyriešene už sa možem konečne tešiť .. ja som ale truba čo? 😀 😀 😀 😀
@spula22 eeej ha a to ako je možne že ti robi zle? to ho nevieš upozorniť že nedostane jesť? 😀 😀 😀 😀 testovala som aj dnes a dušik už bol silnejši ako včera 😉
@vardzikova no konečne sa tešíííííííííš...hoď foto konečne....a to mali dátum a teraz sa rozišli?
@vardzikova to naozaj? n vidis? vsetko ti vychadza a tak si chcela mat mrchu. vravela som ti ze ked chces taknepride 🙂
@lucecita ty moja origoš čoko brunetka .. takže sme už tri blondinky 😀 😀 😀 😀
ahojte babulky 🙂 aj mi snazilkujeme 🙂 chcem sa informovat ake cajiky mame pit a ake vitaminy brat 🙂 dakujem za odpovede
@veron_dorusincova no vidis. fajne. uz len pockat ked nam to pride 🙂
@anett6212 alebo nepride 🙂 (myslim ms)
@veron_dorusincova dufam ze uz nie 🙂
@vardzikova no perfektne ti to vyslo z DNP. super. 🙂 mozem sa opytat ci si aj ty brala macu?
@vardzikova tak super milacik 🙂 som rada, ze moje carovanie zabralo 🙂.no ved toto asi si neuvedomuje, ze bude ohlade , ked bude zle 😀. a to fakt sa svadba zrusila ☹ .ze fuuuha
@lucecita ano ano konečne sa tešim konečne som sa z toho dostala .. neviem čo to bola depka alebo čo .. ale je to za mnou prikladam foto pre moju origoš čoko brunetu 😀
@vardzikova parada. krasne vidno // 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@anett6212 ja viem lasko ty si predsa veštica 😉 🙂
VIE my niekto poradit ,ake vitaminy a cajiky by som mala brat pri snazilkovani ?
@anett6212 no tak ti poviem že 270 dni budem mať 1.9 a termin mi vychadza na 19. takže dufam že babo sa skôr na svet nevypita 😀 😀 😀 😀
@spula22 ano mojka svadba sa zrušila ... jednoducho moja sestrička prišla nato žeby to bola asi najvačšia chyba v jej živote .. ked on je taka truba ,, pracu nema, peniaze nema,nemali by ani kde byvať iniciativa žiadna .. a sľuboval hory doly a prd z toho splnil
@vardzikova v to dufam ze nie. nech to vyjde presne na den. asi sa premenujem na Teodoru 😀
@anett6212 aj ja si myslim 😉 🙂
@anett6212 milačik asi budeš musieť 😀 😀
@evikaba tak vitaminy hlavne kys.listovu, niektore holky brali aj fembion800, a potom treba piť gynastan alebo alchemiku 😉
@vardzikova Katka ,kedy si mala poslednu M?cca v ktorom mesiaci mozes byt ? 🙂
@evikaba poslednu mrchu som mala 15.decembra a neviem v ktorom tt tehotenstva som 😖 😀

@fifitko25 no tak to je fasa 😉 🙂