icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
15. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak to mojka určite ale akosi sa to pekne rozbehlo takže čakame na dalšie //

vardzikova
15. jan 2012

Dobry den babenky 😉 ani by ste neverili ale teraz som sa zobudila 😀 😀 😀 😀

vardzikova
15. jan 2012

@kandee1201 lebo som si nemyslela žeby sa nam to podarilo a hlavne nie tak skoro 😲 typovala som marec alebo april vieš ? ale je to dobre aj tak 😀

vardzikova
15. jan 2012

@mata_ba mojka nevešaj hlavu možno maš nizku hladinu HCG či ako sa to piše .. kym nepride mrcha nič nieje stratene treba len veriť 😀 ja som paveže vôbec neverila

mata_ba
15. jan 2012

@anett6212 este nie ☹

vardzikova
15. jan 2012

@anett6212 nie dnes som netestovala zajtra testnem 😀 a rovno zavolam dokymu 😉

vardzikova
15. jan 2012

@anett6212 presne tak milačik ,, papkaj hlavne všetko zdrave .. je to vždy lepšie ako brať vitaminy v tabletkach 😉 inak podľa tej kalkulačky mi vyšlo že som už v 4 tt a 3 den

anait
15. jan 2012

@evikaba joj to nie, to takto by som splodiť dieťa veru nechcela 🙂

vardzikova
15. jan 2012

@spula22 tak to asi tak bude .. lebo ja som nikdy tak dlho nespala maximalne do siedmej aj to som už pol hodinu pred tymležala v posteli 😉 no čo aky maš plan na dnešny den?

spula22
15. jan 2012

@vardzikova jaaaj mojka riadim, varim a triedim si maleho vecicky a davam si nieco aj na bazarik a tak 🙂. a ty co oddychujes ? 😀

anett6212
15. jan 2012

@mata_ba uvidis vyjde to. mas malo hcg v moci tak preto ti to neukazuje. hlavne klud a ver 🙂

vardzikova
15. jan 2012

@spula22 ja mojka sedim za pc a nerobim absolutne nič 😉 idem sa akurat najesť a potom zasa nebudem robiť nič ,, inak mojka to si nosila aj nieake potvrdenie do prace že si tehu alebo to netreba?

anett6212
15. jan 2012

@vardzikova dobre. tesim sa, tak fajne ze si si pospala. ja uz 2,5 hodiny som v praci a caka ma este 9 hodin 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 nechcem tu byt

anett6212
15. jan 2012

@vardzikova hej budem sa snazit. i ked ja nie som na ovocie a zeleninu, ale posnazim sa. no vidis a ani nevies a prvy mesiac mas za sebou. a nechcela si 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

natalinda88
15. jan 2012

@vardzikova @fifitko25 babky , zo srdca vám gratulujem budúce maminy 🙂
takže predsa to vyšlo... 🙂 teším sa s vami 🙂

aknedz
15. jan 2012

@fifitko25 citam ze si nekludna, neboj, ciarocky aj ked este slabsie nie su len tak, dnes len oddychuj a lez ak sa da a uvidis vsetko bude ok, nech sa moze fazulka este pekne dohniezdovat! 😉

aknedz
15. jan 2012

@fifitko25 inak moze to yt aj tou vodou, co si vecer vypila.....ked si vecer smúdna je lepsie ked ides pocas noci na WCko - napr aj ked rano okolo 6tej a potom este ked si lahnes a pospis, testuj az z nasledujuceho mocu, nebude taky zriedeny 😉

vardzikova
15. jan 2012

@anett6212 mojka a to čo robiš že ešte aj v nedeľu si v praci?

vardzikova
15. jan 2012

@natalinda88 dakujem mojka 😀

vardzikova
15. jan 2012

@anett6212 noo ani neviem ako .. stalo sa to samo 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
15. jan 2012

@anait ooooj mojka tak čo načom ste sa pohadali?nemohli ste si to odložiť na neskôr? 😉 a to ešte teraz ako maš mať ovulku?

vardzikova
15. jan 2012

@fifitko25 mojka ale čo to tučitam,,, ake stresy? mojka čo si pipi 😉 dve čiaročky sa len tak z ničoho nič neukažu a to na treti krat .. mojka len sa hlavne upokoj aby všetko prebiehalo ako ma aby si nebola v strese .. lebo niekedy si za tie naše veci možme same.. takže žiaden stres !! jasne? a čo si aj dnes testovala? a čiaročka bola silnejšia ako včera? ja som dnes netestovala testnem až zajtra

natalinda88
15. jan 2012

@vardzikova prosím ťa ty si si aj merala teplotu ?
Ak áno, vedela by si mi poradiť ako sa dá zdieľať graf z FF ? Diki moc 🙂

l_e_n_o_c_k_a
15. jan 2012

@gelinka75 ahoj, tak ako dopadol drahy na spermiograme? 😉

bubacik5
15. jan 2012

Ahojte babenky 🙂 ako sa dneska mate? moj graf je http://www.fertilityfriend.com/home/393359

vardzikova
15. jan 2012

@natalinda88 no tak zdieľať . no mojka ja som jedna z tych čo nemerala iba ked nezabudla a takych dni bolo veeeľmi malo ale opytaj sa @purina1234 ona ti určite pomôže mne stale pomahala s grafom ked som niečo nevedela 😉

vardzikova
15. jan 2012

@bubacik5 ahoj mojka grafik maš krásny len tak dalej 😉

mata_ba
15. jan 2012

@vardzikova ale ked ja neznasam ked nemam vo veciach jasno..no nic,caka ma cakanie..

vardzikova
15. jan 2012

@mata_ba mojka ale ved si sama hovorila že doky ti povedal že maš vysoko .. to noneviem čo to bolo 😀 tak je to už len otazka času kedy ti testik vyjde pozitivny dnes ti ktory den meška?

mata_ba
15. jan 2012

@anett6212 nic ine mi uz ani nezostava..