icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
15. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a aké žlté teliesko?a nemôžeš byť opäť tehu?

mata_ba
15. jan 2012

@anett6212 sprav si test az po mrche..ale ved u teba to dobre vyzera 🙂

mata_ba
15. jan 2012

@anett6212 ja sa budem uz aj bat spravit si test... 😀

anett6212
15. jan 2012

@mata_ba hej myslis? a ked si to len namyslam, ale unavu a boelsti v krizoch a caste chodenie na zachod nie. a nebudem ja prechladena? krize ma bolia nad ladvinami. a na wcku ma nic nepali a ide zo mna ako keby som vela pila 🙂 ze nekvapka mi to 😝 lebo ked som minule bola prechladena tak to len po kvapke zo mna islo vonku a aj 3 tyzdne pred mrchou ma palili bradavky.

anett6212
15. jan 2012

@mata_ba tak pockaj na mna a v piatok si urobime spolu. ja mam mat mrchu do stvrtka tak v piatok si urobime.co ty na to?

mata_ba
15. jan 2012

@anett6212 ale ved farbu a strukturu mrchy si nemozes namyslat..pockaj kym skonci a testuj..ty si teplotu merias??

mata_ba
15. jan 2012

@anett6212 ja by som bola za,ale zase neviem ci vydrzim dovtedy 😀

capuletka
15. jan 2012

Pridavam sa do vasej skupinky prvosnaziliek...zatial aspon pre inspiraciu 🙂 kym nedobojujem s endometriozou...a kym priatel bude chciet babo 😒

anett6212
15. jan 2012

@mata_ba nie nemeriam. len viem ze dva tyzdne mam zvysenu teplotu klasicku a pritom mi je stale zima. tak mrcha je klasicka a taka stredna len jej farba je svetlucka

purina12345
15. jan 2012

@lucecita ahojky moja, tak to je fajn, tak potom pekne papať, ja som miešala pre mm lyžičku kopkovatú toho prášku do jogurtu a pre mňa menšiu porciu
@mata_ba viem si predstaviť ako ťa znepokojú tie testy ale dôležité je že mešká mrcha, spule tiež neukazoval dlho test // môžeš sa jej na to presnejšie opýtať

anett6212
15. jan 2012

@mata_ba urcite vydrzis a ked nie, tak aj v piatok skusis 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ci? apson uvidis ci uz aj nie si. ja som sa tak dohodla s lusindou ze aj ona si urobi vtedy ako ja a mne prisla mrcha a ona mala // a ja mrchu. tak uvidis ze v piatok si najdes na teste // 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

anett6212
15. jan 2012

@purina12345 a ako dlho ste uzivali tu macu? ja som si objednala v tabletkach 🙂

lucecita
15. jan 2012

@purina12345 tak to skúsim aj ja...ale do polievočky a taaaak...a to stačí len jedna lyžička denne? a ráno alebo nevečer či kedy....

mata_ba
15. jan 2012

@anett6212 alebo ja dostanem mrchu a ty // 😀
@purina12345 vazne?to som nevedela...spytam sa...dakujem 🙂

anett6212
15. jan 2012

@mata_ba isto nie. to skor naopak. neverim ze by som ja mohla byt tehu. ty si isto najdes // 🙂

mata_ba
15. jan 2012

@anett6212 ja som sa rozhodla,ze si najdeme obidve..

fifitko25
15. jan 2012

@aknedz no je pravda že som testovala z úplne prvého moci zakaždým, a mala som ho po noci dost 🙂 Snažím sa to brat v pohode, trosku cítim vajecniky lebo dnes by som mala mat mrchu....

fifitko25
15. jan 2012

@vardzikova Čiarocky su stále rovnaké, slabé, ale su.... Musím sa zbaviť čiernych myšlienok, mám stres, lebo dnes b mala byt mrcha a trosku cítim bolesť vajecnikov....

anett6212
15. jan 2012

@mata_ba dobre suhlasim s tebou. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 v piatok mame obe //

aknedz
15. jan 2012

@fifitko25 vajecniky mozes zozaciatku citit - aj ja sem tam citim - na zaciatku tehu su prave vajecniky zodpovedne za uvolnovanie hormonov potrebnych pre tehotenstvo 😉

zuzanka9999
15. jan 2012

@mata_ba cau mojka uz ti dosla mrcha???? mne este nie ale vcera mi kamoska dala nadej, pretoze jej mamatest ukazal tahu az v osmom tyzdni tehu, sranda ze tak este pockam cely buduci tyzden a budem testovat.

zuzanka9999
15. jan 2012

@fifitko25 ahoj mojka a kedy ides k doktorovi?

purina12345
15. jan 2012

@anett6212 tak mi sme to stihli užívať tuším 5 dní 🙂
@lucecita raz som to dala do hŕstkovej polievky a nebolo to tam cítiť, a raz do kávy ale nebolo to ok lebo bolo cítiť neroztopený prášok tej macy, my sme to užívali raz za deň večer, to je jedno kedy to budete papať, a uvidíš keď to príde že akú to má chuť
@fifitko25 moja nestresuj, určite je všetko ok, hlavné je že tam bola druhá čiaročka a treba nechať tomu ešte čas aby tam bolo vidno rozdiel medzi nimi

anett6212
15. jan 2012

@purina12345 to malo az taky ucinok? no to som zvedava. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 uz sa tesim na to 🙂

purina12345
15. jan 2012

@anett6212 tak je to možné, zrejme posilnilo a nabudilo už zrelé spermie, tak dúfam že aj vám to pomôže, držím palce 😵

ceresnicka10
15. jan 2012

Ajojte baby chcela by som sa opytat v decembri som vysadilaHAK.a mrcha prisla ako hodinky.teraz cakam na dalsiu a stale nic mala prist vcera. Ale stale neprisla priznaky mrchy mam pomali dva tyzdne bolia ma krize a aj pravy vajecnik ma pobolieva.robila som si aj test par dni pred mrchou a bol negativny.viete mi poradit co daej pripadne ako si mrchu vyvolat?bez vyvolavacky.dakujem...

anett6212
15. jan 2012

@purina12345 hej aj ja dufam a dakujem 🙂 aj vam drzim palce nech to dotiahnete do stastneho konca a tesite sa z babatka 🙂

mata_ba
15. jan 2012

@anett6212 dohodnute 😉
@zuzanka9999 ajoj.nie,mrcha meska uz pat dni..vazne???tak to si ma ukludnila,lebo rano som mala test negat...tebe kolko meska?

spula22
15. jan 2012

@gelinka75 no riadne rychlo 😀 😀 😀

lucecita
15. jan 2012

@purina12345 ja som len nevedela, či je to nejak určené to dávkovanie...skúsime a uvidíme...budem užívať aj ja...a môžem si to koľko dávať, vieš, že či len do ovu ako alchemilku alebo aj dlhšie...