icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
11. nov 2011

never, pokial si este nedostala mrchu tak NEVER!! Kedy mas dostat?

eri28
11. nov 2011

takze moja posledna nadej, ze ta navsteva z ameriky nepride 😀 😀 😀 😀 😀 , to si pockam este 😀 😀 😀

snubenci08
11. nov 2011

@spula22 ja som si robila ovu test namiesto tehotenskeho v ten isty den ako prvy tehu test, nno tehu test mi ukazal len uplne slabeho ducha, skoro neviditelneho a ovu test mi ukazal testovaciu ciarku silnejsiu ako kontrolnu...a som tehotna, takze nieco na tom musi byt...ta testovacia by mala byt aspon tak isto sfarbena ako kontrolna, pripadne silnejsia, ak mas podozrenie na tehu, skus urobit ovu test a zaves ho sem na nastenku, pozriem sa ti na to 🙂

eri28
11. nov 2011

@azzura nedostala, iba nedycham a cumim na digitalny test

edmi
11. nov 2011

ahojte,taaak uz mam doma femibion 800,takze zacinam brat vitaminky 🙂))) v nasej lekarni je taky drahy ze az

azzura
11. nov 2011

@eri28 Poznam ten pocit, ale este nemas cervenu, tak hlavu hore.....je to len hlupy pristroj, ktorý je nedokonaly. Jedine tvoj organizmus vie co sa deje, tak počkaj na to......

eri28
11. nov 2011

buzeranti predaju najdrahsie pip, teraz som sa docitala, ze 1- 2 znamena 3 - 4 tyzden a to este nie som. nasrali ma A 13 euro v zadku 😀 😀 😀 😀

edmi
11. nov 2011

@snubenci08 ahoj a mozem vediet kolky DC si si robila ten ovu test ja som vcera bola 23 dc a skusila som ovu test a bola tam ciarka ale nie este taka silna alebo rovnaka ako kontrolnaale viditelna, priznaky uz mam dost dlho

eri28
11. nov 2011

takze snivam dalej 2, 3 tyzden je velka nadej a test v zivote nekupim, cez mrtvoly
a ta tava v lekarni, ze ukaze 1, 2 tyzden nech sa nauci citat, farmaceutka

eri28
11. nov 2011

@azzura prave som sa vypisala, teda vyrozpravala, do tej lekarne uz nevkrocim a moje telo ide po obede na gyndu a doktorka sa pozrie na mna a mozno testne mormalnim pasikom 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
11. nov 2011

@eri28 kolky den cyklu si???, resp. kedy predpokladas príchod TOHO CO NECHCEME ZIADNA

snubenci08
11. nov 2011

@edmi samozrejme...ahoj ja som robila 28DC a mala som silnejsiu testovaciu ako kontrolnu, mam aj foto keby si chcela

snubenci08
11. nov 2011

@eri28 kolko DC si?...inak aky test si si kupila? digitalny s ukazovatelom pocatia?

gelinka75
11. nov 2011

@eri28 nic nie je stratene, ved mas do mrchy nejak 10 dni nie? tak to je skorooo..ber to ako zly pokus

ja az teraz som v stave pisat, od rana mi bolo zle..teraz jak keby zazrakom to preslo :D

eri28
11. nov 2011

@azzura som rada, ze si tu teraz ja som sa nasrala strasne na buduci tyzden, nemam pravidelnu, nadej od stredy nissie a ty co teraz prezivas

eri28
11. nov 2011

@gelinka75 to preto ze som prisla 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
11. nov 2011

@azzura tak tak, pockaj si na verdikt lekarov. Ale, uz som si tu par krat precitala, že niekedy este nebolo vidiet na ultrazvuku nic a ani krv nic neukazovala, a ta baba tusila ze aj tak je tehotna.....a bola. proste blbe hormony.

eri28
11. nov 2011

@gelinka75 to to a zly pokus to je krava v lekarny co predava a nevie co ten test ukazuje 1 2 , ale to znamena 3 4 tyzden tehu a viac ja ja myslim 2 3 max

azzura
11. nov 2011

@eri28 haha napisala som sama sebe.....tak si to precitaj 🙂

eri28
11. nov 2011

@azzura okej

vikad
11. nov 2011

@azzura No. Nevieme, aké sú problémy ... Všetky výsledky sú norme. Teraz som bola na hematológii, aj tam je to OK, ešte čakám na jeden výsledok. Chystám sa tiež na imunológiu a ešte na jedno vyšetrenie na gyndu, aby zistili, či nie som alergická na manželove spermijky 🙂 . Včera mi ale lekár v SPLN-e povedal, že manželovi sa zhoršuje spermiogram, preto už nemá význam ísť na IUI, ale rovno na IVF, kde v skumavke urobia oni čo treba a embryjko mi už len dajú do tela. A zase čakanie, či sa ujme alebo nie ... Z poisťovne výsledok by mal prísť tak o 3-4 týždne, je to trošku zdĺhavé. Držím aj Tebe palčeky, vy teraz čo podstupujete?

eri28
11. nov 2011

a ty co riesis, ked pises sebe hi hi 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja by som este k dokimu neutekala, ale mam asi candidu, proste svrbenie 😢 😢

edmi
11. nov 2011

@snubenci08 jasne🙂) takze este budem musiet pockat,som myslela ze nebuedem musiet tolko cakat pri ovu teste lebo som uz nedockava,ale tehu test si nechcem este robit slubila som to manzelovi ze az ked bude den meskat a to je az vo stvrtok

eri28
11. nov 2011

@snubenci08 ano uz to tu pisem nasrali ma ano ukzuje, ale 3 AZ 4 tyzdem a vyssie takze moj 2MAX 3 ma este negativny vysledok a ja som chcela obycajny, ona presviecala a nevie citat letacik
matka zem pomoc

delideli
11. nov 2011

@zabka88 : ja som konecne zohanal ten vraj citlivejsi tehu test, ale nemam odvahu si ho urobit..dnes ma boli krize, nad ranom som mala ai 5 minut citlive bradavky -sledujem sa ako diva 🙂caka ma rusny vikend, pride navsteva, takze aspon na chvilu nebudem mat cas tolko sa pozorovat 🙂

eri28
11. nov 2011

@lucecita moja citaj hore uz nevladzem vysvetlovat, ale 15 30 som dnes na gynde tak trubicka z lekarne nech mi vylezie na hrb 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
11. nov 2011

@gelinka75 pockaj ti si tehu a ja o tom neviem ci co minimalne svrbenie tak neviem a moj so mnou koli tomu nechce chrabit a ja mam chut 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
11. nov 2011

@delideli kto ma test testovat, preco iba ja mam prezivat soky 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
11. nov 2011

Aj ja som bola na tom teste ci nevrazdim spermije, ale nie. Vieš mne doktor povedal že spermiogram sa polrocne može meniť, aj u nas to tak bolo...ked som bola nastavena s liekmi tak on bol na tom zle a a potom naopak 🙂. Aj ja by som uz isla na umele, uz ma nebavia tie hokusy pokusy 🙂

gelinka75
11. nov 2011

@eri28 nie nie som tehu, este mam pred mrchou, ale uz si namyslam vsetky priznaky 😀