Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@snubenci08 ja ti ovu sem nezavesim uz je niekte hlboko v kosi ziarka bola 50 percent, farby s kontrolkou co to je nevies
jaaaaaaaaaaaj to čakanie na sprostu mrchu je hrozne. Dajme jej vypoved, dajme jej embargo....proste ju zastavme
@vikad Aj ja som bola na tom teste ci nevrazdim spermije, ale nie. Vieš mne doktor povedal že spermiogram sa polrocne može meniť, aj u nas to tak bolo...ked som bola nastavena s liekmi tak on bol na tom zle a a potom naopak . Aj ja by som uz isla na umele, uz ma nebavia tie hokusy pokusy
@eri28 zistiť DC je veľmi jednoduché, prvý deň ms je prvý DC, stačí popočítať dni. Síce si už napísala toľko príznakov že máš až strie na prsiach je mi to veľmi čudné a podľa toho čo si písala sa skôr blížiš k ovu ako to že by si bola tehotná Predsa za 10 dní očakávaš ms a normálne to by nebolo ani vajíčko uhniezdené tak test nemá ani čo ukázať
prepáč ale moc tvojím komentárom neverím
@azzura Juj, verím a stále len čakať a čakať ... Pri treťom pokuse už to vyzeralo, že super, ale nakoniec nič. Do 14 dní mrška nedošla, ja som šla na krv a celá v očakávaní som poobede zavolala na výsledky a nič ... sklamanie hrozné a mrcha došla na 15. deň, tak som bola velmi smutná, teraz už pri 4. poslednom pokuse mi došla na 11. den od IUI a bolo mi strašne zle. ktovie či sa niečo neuchytili, ale zároven aj odišlo, lebo tak silno a s takou intenzitou som dostala, že som to ešte nezažila. momentálne mi klesol tlak, ktorý mam aj tak dosť nízky a bolo mi dosť zle, bola som v práci akurát, ale potom to začalo ustupovať ... tak sme sa rozhodli, že to už fakt nemá význam, tie pokusy a ideme tvrdo na to 😀 Peňaženke dáme zabrať ...
Ahoj babule dúfam že sa možem k vám pridať 😉 my s mm snažilkujeme už 4 mesiac , ale zatial nič ☹ niekedy mam obavy ci sa to vobec podarí .. trochu sa bojim kvoli veku o chvilu 30 na krku ... mm uvidime , teraz zacina kludnejsie obdobie , dokoncujem bytik , tak uz by mal ten stres upadnut ..
Prajem všetkým snažilkám aby sa nám čím skor zmenil štatus z ,, snaží sa ,, na ,, termín má ,, 😀
@snubenci08 ahoj.dakujem za odpoved 🙂 .kupim si testik a skusim testnut 🙂
@barushkaaam ahoj 🙂 skusim teda pockat este trosku 🙂 a uvidime 🙂
@eri28 : tak snad nabuduce to uz bude ok..ak som dobre pochopila (ale mozno aj nie) tak ti dali blby test..mna tiez v lekarni baba presviedcala,ze su vsetky rovnako citlive a pritom dnes som si kupila do 10 mIU/ml a ten co som kupovala predtym bol 25 mIU/ml..a 10 a 25 mi nepridu ako rovnake cisla..alebo ?
@purina12345 okej neviem, ale nevymyslam si nic a ovu byva skor po menzese, alebo nakonci, no proste po laparke som 2 dni spinila 23, 24 ked dobre pamatem A 25 zacala brutalne bolestiva menzes, ktora 1. 11 uz koncila, cize ten vecer sme zacali snazilkovat, mozno AJ 31.10 uz nepametam, a vzdy obden sme spinkali s mojim
tusim do 8. 11 ked dobre pametam neviem uz kedy som pysala aj sem brutalna bolest tlmila spm paracetamolom v podbrusku asi 1 a pol dna a dnes je 11.11 a menzes urcite cakam 20.11, mozno neviem presne, lebo mala som cyklus aj 20 dnovy aj 26 dnovy tak nemam pravidelne, a jednoducho prsia mam ako ked naplnis sacok vodou, naliate a strie su naich stale vyditelne male ciarky okolo, to je odo mna asi takto, ked nieco pis, som zvedava, aky mas nazor 😉
@delideli ano proste mi dala digitalny ze je super a bla bla, pisu tam 1-2 to je 3-4 tyzden tehu 2-3 to je 4-5 den tehu 3 plus 5 a viac tehu a ked nie si napise nie si tehotna som v holansku, cize ih jazykom 😀 😀 😀 😀 😀
a ona si myslela 1-2 je prvy druhy tyzden vlastne to som si myslela aj ja, ale ona ich predava, ja nie 😀 😀 😀 😀
@spula22 urcite vyskusaj testnut...a ked bude prvy negativny este sa nic nedeje...ja som mala prve dva negativne 😀
@purina12345 ked su len 20 dnove cykly tak ovu moze byt aj cez menzes, to mojho nenahovorim tak som zbledla, ale neviem jedno je pravda viac jem a pijem plus unava, mozno len psychika pracuje , neviem
teraz obcam od tehu, take dore kura som upiekla, ze mnam, len som zmenila na min temu, na odlahcenie stresov 😀 😀 😀 😀
@eri28 Ona mi vlastne ani nemeškala, lebo po IUI treba 14 dní čakať a potom ísť na krv. Takže dostala som to vlastne tak , ako som aj mala ... keby ale nebola prišla, to by bolo fajn. Na jar, po 2. IUI mi po mesiaci začalo byť zle a nemohla som jesť chlieb, iba pečivo - rožky, žemlička a chlieb pečený doma. Kupovaný mi, s prepáčením za výraz na chlebík, smrdel. Ked som bola po potrate, zase sa to všetko dalo do pôvodného stavu, akurát som trochu pribrala,ale to aj z liekov, čo som brala na udržanie plodu ...

@edmi prezivas to co ja s tym ovu, ale nepoviem ti cisla kolkoco ja mam vsetko nepresne ani mrcha nevie kedy ma doist, na duduci tyzden asi