Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kandee1201 kedy si mala poslednu mm ?🙂
@evikaba aj moj to tak chce ze ked bude mat tak rok dva ja neviem vzdy som chcela najprv svadbu tak dieta ale po rokoch mi to zacina byt jedno a od kedy spolu zijeme tak celkom len asi mi mama hlavu odbije 😝
@evikaba poslednu som mala 30.dec
@evikaba vy sa dlho snazite?
@kandee1201 tak tiez aj ja 🙂))
@evikaba co tiez aj ty?
@kandee1201 cca asi 5 mesiacov a ty?TAK drzimmmm velmi palceky 🙂
@kandee1201 poslednu mm som mala 30.12 🙂
@evikaba aj ja tebe drzim nech uz voobec teraz nedojde mrcha.Noo my sme zacali tak nesmelo od septembra ale to raz naplno raz nie tak to ani nepocitam a tak uuuplne naplno sme zacalizaciatkom decembra ale nam to nevychadza bochvie ako lebo priatel chodi na tyzdnovky tak napriklad teraz bol doma len ked ovu zacinala a odysiel tak u nas to bude len bud bude stastie alebo nie blbe to je
@evikaba tak sme rovnako mrchovali 😉 mne meskala 2dni v decembri
@kandee1201 aka nahoda v ten isty den 🙂....tak tuzobne budem drzat palcekyyyy 🙂...my sexikujeme kazdy druhy den na plno uzivam si spermosky xi xi
@vardzikova kiež by som takto pokračovala.... 🙂
@vardzikova vieš čo raz som ich mala, ale potom som sa na to vykašlala... :/ už som si zvykla na ten teplomer ... 🙂
@evikaba pijes nejake vitaminky ci nie?nevies nahodou ci mozem achemilkovi caj aj teraz po ovu?ci sa pije len do ovu
@anett6212 neboj nič milačik vurčitych pripadoch sa stava aj to možeš byť aj tehu a možeš mať aj mrchu ja poznam jednu znamu a ona mala mrchu do 5 mesiaca tehotenstva a babatko je krasnučke a zdravučke nič sa neboj 😉
@bubacik5 a ja som zasa pozerala pre tehulky ale spoločenske vieš ake su niektore nadherne waaau 😀 😀 😀
@natalinda88 neboj určite budeš 😉
@kandee1201 o to neviem o to cajiku ja ho neberiem ,ale beriem femibion 800
@vardzikova 🙂 si zlatá 🙂 ale ešte je naozaj priskoro sa radovať....
@natalinda88 ked ja som si na to meranie nevedela zvyknuť vždy som nato rano zabudla 😀 typicka ja 😀
@natalinda88 ja na to moje radovanie budem spominať až do smrti asi .. keby nebolo vas tak do dnes by som ani nevedela že som tehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@kandee1201 milačik budem držať pršteky aby neprišla 😉
@kandee1201 milačik po ovu alchemiku nepijeme ... čosi zabudla 😉 😉 😉 😉
@vardzikova teš sa moja, teš 🙂 je to krásny pocit 🙂 užívaj si to naplno 🙂 si tehuľkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
ver tomu 🙂
@vardzikova moja s teba som taka prekvapena este aj v robote som na teba myslela ze ako sa iste vytesujes 😀
@vardzikova no uz ju mam zaliatu dobre ze pises mam v tom chaos uz asi ale sa mi zdalo ze nie tak sa pitam preto,diky 😉 uz si sa vyspala?
@vardzikova neverim ze sa zadarilo lebo moj bol doma ked ovu zacinala /asi/ nemeram netestujem tak len podla hlienu myslim.a ku tomu som este aj vytok dostala 😠 tak my doki predpisal vyplachy 😒
@kandee1201 a ovulku si mala kedy moja ?
@evikaba ja nemeriam ani netestujem ovulku ale uz zacnem od buduceho mesiasa testovat 😉 ale podla mna zacala 12teho

@fifitko25 tak pre istotu radšej teraz bez, idem off papa
@l_e_n_o_c_k_a moja vyzerá to ako anovulák, ale je tiež možné že eštte len ovu príde