icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
15. jan 2012

@natalinda88 ja tomu ešte stale nedokažem uveriť 😉 ale už sa do toho pomaličky dostavam 😀

vardzikova
15. jan 2012

@kandee1201 ajja som bola zo seba prekvapena 😀 ved vieš že najprv som stresovala ale už som v pohode lebo mojej fazuľke by to určite nepomohlo 😉

capuletka
15. jan 2012

@kandee1201 ano nie si teda jedina :D az na to ze tvoj sa s tebou snazi...moj len chce aby som sa vyliecila z bolesti, a ked mu poviem ze na to tehotenstvo pomaha, tak mi povie, ze joooj ci chcem este dalsie bolesti atd atd atd...uz ma dost rokov na to, ze by mohol chciet rodinu....ale akosi nic take neprichadza...vraj nam je dobre aj ked sme len dvaja, ze on chce aby to tak zostalo :-/

vardzikova
15. jan 2012

@kandee1201 preto som ja mojka pila radšej gynastan lebo ten možeš piť vždy aj po ovu , a alchemiku iba do ovu potom už niee, no dobre že som ti ešte napisala lebo by si ho bola lasko vypila 😖 dnes už treti krat .. ešte že den ma len 24 hodin lebo by som to stihala ešte asi aj štvrty krat a to nepočitam klasicku noc 😀 😀 😀 😀 brucho mam take nafuknute že je to až neskutočne

kandee1201
15. jan 2012

@vardzikova tak tak treba pohodicku ty si nemerala teplotu vsak zabudala si 😎 to ani pre mna nieje pochuti ale testy si si robila?

vardzikova
15. jan 2012

@kandee1201 oj ale čo vieš možno motyka vystreli a ani nevieš ako 😀

vardzikova
15. jan 2012

@kandee1201 ano teplotu som nemerala vždy som nato rano zabudla 😅 ale to som typicka ja 😀 ja som použivala ovu testy a bol to asi spravny krok 😉 mojka a ty použivaš ovu testy?

spula22
15. jan 2012

@vardzikova milacik ja neviem aj podla toho aku mas pracu a tak 🙂 odo mna to zatial nepytali, len v piatok co ma ten majster s tym vytocil 🙂 ale oficialne to odo mna nik nepytal 🙂

spula22
15. jan 2012

@capuletka dakujem 🙂

vardzikova
15. jan 2012

@spula22 jaaj tak ja sa skusim opytať našich v praci že ako to s tym vlastne je oni možno budu vedieť ,, a ty čo ešte nespiš? 😉

kandee1201
15. jan 2012

@capuletka ale neboj pride den ked mu prepne a bude chciet babo.aj moj najprv len tak ze este nie a naraz mi povedal ze chce a prisla som na to ze netreba ho nutit do nicoho radsej pockat kym bude sam chciet 😉 kolko ma tvoj rokov?

spula22
15. jan 2012

@mata_ba fuha tak priznakov mas dost 🙂 ale mozes mat este nizku hladinu HCG. otestikuj neskor 🙂.ja som mala pozitivny na 39DC 😀

spula22
15. jan 2012

@vardzikova opytaj sa a uvidis 🙂 mne sa este nece 🙂 rano nemusim vstavat, tak cucim na telku 🙂 a kedy ides k dokymu?

capuletka
15. jan 2012

@kandee1201 28 ma, a tvoj? kolko ste spolu?

kandee1201
15. jan 2012

@vardzikova nie zatial nie ale uz nakupim a od dalsieho ciklu zacnem 😉 a este my povedz ked su na ovu teste duchovia tak to este ovu nieje ale je az vtedy ked je silna druha ciara ?ci?

vardzikova
15. jan 2012

@spula22 k dokymu? neviem zajtra mu zavolam že kedy mam prisť lebo sama neviem tehu som ešte nebola 😀 😀 😀 😀 a ty si už bola?

kandee1201
15. jan 2012

@capuletka moj ma 31 a sme spolu dlhoooooooo 10 rokov a konecne som sa dockala snazilkovania ja som tiez tuzila po babu uz veeeeelmi dlho

kandee1201
15. jan 2012

@vardzikova bodaj by motyka strelila hmmm 😕

vardzikova
15. jan 2012

@kandee1201 no mojka tak tie ovu testy .. viež že najlepšie je ked si to robiš v podvečernych hodinach t.j. 17:00 okolo a pred tym nemožeš piť vodu take 2 hodinky, to vydržiš 😉 ovu test je vtedy dobry ked maš prvu čiarku silnejšiu ako je ta kontrolna ktora je ked si vždy urobiš test - a to mojka znamena že ovulka prebehne do 36 hodin 🙂 a to znamena že mate sexovať 😀

spula22
15. jan 2012

@vardzikova ano milacik bola 😀 mam 2 rocny poklad domka 🙂

kandee1201
15. jan 2012

@vardzikova pocuvaj ked som ti raz pisala ze moja mama otehotnela v mesiac ktory si povedala ze bude tak si my napisala ze tomu sa hovory scesce od boha 😀 tak ti len chcem povedat ze ty ho mas tiez 😀 😀 😀

vardzikova
15. jan 2012

@spula22 ale tak to už musi byť poriadny šibal nie? 😀

spula22
15. jan 2012

@vardzikova no to to ti teda poviem zlatinko 😀 mame aj 4 problem ho niekedy ustrazit 🙂

vardzikova
15. jan 2012

@kandee1201 ja viem milačik, mam obrovske šťastie že sa nam to podarilo tak skoro 🙂 poviem ti pravdu vôbec som tonečakala

capuletka
15. jan 2012

@kandee1201 jaj tak 🙂 a ty mas kolko? no tak veru to ste uz pekne dlho spolu, moc moc drzim palce nech ti to vyjde co najskor, ked uz si sa tiez nacakala kym priatel povoli 🙂

kandee1201
15. jan 2012

@vardzikova ahaaaaa takze prebehne v dalsich hodinach no ja vzdy zabudnem ako to je 😕 no tak ked mrchana dorazi tak letim kupit ovu testy ale dufam nedorazi.A okrem muzicka si niekomu povedala o duchovy?

vardzikova
15. jan 2012

@spula22 tak to si viem živo predstaviť riadne šidlo , ja poznam jedno diečatko už som tu o nej pisala vola sa Natalka ale tak ta je riadne šidlisko ,. neposedi to na riti ani 5 minut, tu ideme čitať, tu už ideme skadať kocky, tu už chce hento tu už tamto, potom si vymysli že chce bublifuk no ako todieťa mi dáva riadne zabrať 😀

kandee1201
15. jan 2012

@capuletka ja mam 29 takze najvyssi cas 😉

vardzikova
15. jan 2012

@kandee1201 presne tak mojka ked budu //čiaročky mate sa snažilkovať ale budem siiiilno držať pršteky aby si už ovu testy nemusela kupovať 😉 o mojich dvoch koľajničkach som povedala ešte sestre ale inak nikomu najprv chcem isť k dokymu a až potom to oznamim aj doma našim 😀

spula22
15. jan 2012

@vardzikova no tak ja to mam uplne rovnake 🙂 ani 5 minut neposedi a furt nieco vymysla 🙂najlepsia cinnost je skakat zo sedacky na zem a po ludoch a tak 🙂 typicky chalanisko 🙂