icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kandee1201
15. jan 2012

@capuletka ja ti drzim palceky aby ti uz coskoro povedal ze chce babo 😉 vy ste kolko spolu.spolu aj byvate?

vardzikova
15. jan 2012

@spula22 waaa mna by z toho asi roztrhlo .. ale pri svojom sa budem musieť asi krotiť tie deti ako by mali v riti vrtulu alebo čo .. milačik tak jaidem spať zajtra idem do robotky pokecame zajtra .. dobru noc 😉

kandee1201
15. jan 2012

@vardzikova pozeram ze sisi zmenila zo snazime sa.. na caka babo 🙂 pekne pekne 😀

vardzikova
15. jan 2012

@kandee1201 anoo zmenila 😉 milačik tak ja idem spať maj sa zatiaľ krásne pokecame zajtra ahoj 😉

spula22
15. jan 2012

@vardzikova no ako na klucik keby boli 🙂 dobru nocku vam zelam 🙂

kandee1201
15. jan 2012

@vardzikova dobruuu noc ahoj

capuletka
15. jan 2012

@kandee1201 v porovnani s vami sme spolu len kratucko... iba rok a pol...ale tolko spolu aj zijeme, sme do toho hned tak vhupli...a ja uz ho beriem ako takeho manzelika, nonstop sme spolu... dakujem ti, ja mam endometriozu tak teraz mam na pol roka injekcie, co znamena ze nemam mrchu.... no a po tej liecbe by bolo vraj najidealnejsie hned otehotniet, lebo to sa asi zase vrati ked budem zase menstruovat....preto by som moc chcela aby zmenil nazor.... ale aj ked ma podporuje a chce aby som sa vyliecila, dieta stale nechce,,, ☹

kandee1201
15. jan 2012

@capuletka ach boze tak by mal chciet ked to je take komplikovane asi este nieje na to pripraveny ked tak reaguje.moj ked vydel napriklad kamarata so svojou dcerkou alebo tak ,tak my to pripadalo ze sa mu to zacina pacit a potom mi zrazu povedal ze chce uz babo ale ja som chcela najprv svadbu co on nemusi zas a teraz som pristupila na to ze bude najprv babo ked sa zadary.namas niekoho v rodine alebo kamosku co maju male?nestykas sa z niekym takym?

bubacik5
15. jan 2012

@vardzikova sak mi kludne poposielaj rada sa pozrem. ale verim, ze su krasne 😀 😀 😀 😀

capuletka
15. jan 2012

@kandee1201 No hej, prave preto ma to trapi....ale lubime sa, no prave preto usudzujem, ze asi naizaj je presvedceny ze deti vobec...ked nezmenil nazor ani teraz... :/ a ja mam babatka naokolo, ale on nie...nezda sa mi ze by mal ku nim nejaky vztah...asi sa boji ze by sa nevedel postarat , neviem....

kandee1201
15. jan 2012

@capuletka aj moj sa boji babo ani nechce na ruky ze ublizi alebo co ale zvikne.A keby mi povedal ze deti vobec nechce neostala by som s nim ani keby som ho neviem ako lubila lebo pre mna su deti najdolezitejsie v zivote.Dufam ze raz budem mat 😉

zuzanka9999
15. jan 2012

@capuletka o tri mesiace budeme 🙂

capuletka
15. jan 2012

@zuzanka9999 co zuzik o tri meiace????
@kandee1201 lahko s ato povie, tazko kona...zial...aj pre mna su velmi dolezite...ja verim, ze zmeni nazor ... 😒

kandee1201
15. jan 2012

@capuletka mas pravdu lahko sa hovory no nic idem spat rano ma tu bude budit murar 🙂 dobru noc a nech sa o chvilu tesis zzo snazilkovania tiez 😉

capuletka
15. jan 2012

@kandee1201 Dobru nocku 🙂 a nech sa coskoro zadari ...budem cakat na II s vami...a raz sa nimi hadam aj ja pochvalim 🙂

zuzanka9999
16. jan 2012

dobre ranko kocky, takze test negativny dnes mi meskaju deviaty den, uz tesovat nebudem, ak do piatka nepridu, tak piatok volam doktorke a idem na vyvolavacku.pekny den vám prajem.ja uz som zle naladena:((((( a v strasnom strese z prace ach jaj.nech je uz piatok

fifitko25
16. jan 2012

@zuzanka9999 ☹ lekár bude asi najlepšia voľba

mata_ba
16. jan 2012

@zuzanka9999
@azzura
@vardzikova
@mattuliatko30
@anett621
@fifitko25
@spula22 dobre ranko aspon vam..mne o pol12 v noci dosla mrcha,hoci VZDY chodi rano 😢 vracanie vsak zostalo,aj citlive prsia..vecer som si poplakala,aj teraz by som,ale nemozem.si to dovolit..a ifem si kupit macu a grep.dzus..ach 😢 😢 😢 😢 😢

stanca22
16. jan 2012

@zuzanka9999 Ahoj, čítam že si tiež v dosť zložitom strese, mne dnes meškajú 19 deň, robila som si test na 11 deň a ukázal sa mi duch druhej čiarky, tak uvidíme ale bola som v piatok na sone a nič tam ešte nevidel ... pichol vyvolávačku a teraz všetci čakáme či dôjde mrcha alebo nie. Podľa nej všetko závisí ... nie nadarmo sa jej vraví aj mrcha 😉 😀 😀 😀 Ale prsníky ma nebolia, tak asi v tom nebudem, neverím tomu, po skoro 3 ročnom snažení ... Keď mi meškali 12 dní, tak ma strašne bolelo bruško, tak Ti radím, bežkaj čo najskôr k doky, nechci zažiť tie bolesti, čo ja ... ☹ Vy sa koľko už snažíte???

azzura
16. jan 2012

@mata_ba ahoj moja, normalne neverim 😒. To co??? kolko ti vlastne meskala?

azzura
16. jan 2012

@stanca22 ahoj, kolko ti meska? 19 den?? ale mas ducha, tak sa tes

azzura
16. jan 2012

dobre ranko

stanca22
16. jan 2012

@azzura Ahoj, no mešká mi to dnešným dňom 19 deň, no dnes mi to nedalo pokoja a znova som si urobila test ale inej značky a asik to vidno, že nie som v tom, lebo žiadna druhá čiarka sa nekoná ... ☹ Tak sa zatiaľ predčasne ani tešiť nemusím ...

evikaba
16. jan 2012

@mata_ba Matka klud tak potom po mrche sup sup hned na sexik a budeeemm silno drzat palceky

azzura
16. jan 2012

@stanca22 čože? to ako je možne tak dlho meskat? Si nejak chora, ci si sa na nieco liecila?

fifitko25
16. jan 2012

@mata_ba och, to ma mrzí mojka ☹ ☹ ☹

azzura
16. jan 2012

@fifitko25 cau moja, ako ciarocka silnie 😉

fifitko25
16. jan 2012

dievčatá mne je dnes dosť zle 😖 som hladná, no nemôžem nič jesť, zo všetkého mi je zle... som smädná, no nechutí mi piť.... a som slabá,lebo to mám od včera, takže som nenajedená a nenapitá ☹ ☹ ble

stanca22
16. jan 2012

@azzura Nie, nie, ja nie som chorá ani na nič sa neliečim, som v poriadku, len mám mykavú ovuláciu a nepravideľnú MS, preto čakáme, či dôjde alebo nie, potom sa uvidíme, keď budem v tom, som šťastná ak nie, ideme upraviť ovulku a MS 😉 Prečo? Ty si po zdravotnej stránke v poriadku?

fifitko25
16. jan 2012

@azzura ahoj moja, no práveže trikrát za sebou ten istý duch 😕 piatok, sobota aj nedeľa... dnes som si dala s testovaním pokoj, urobím zas zajtra