icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
16. jan 2012

@azzura 5 dni moja ☹ teraz mi meskala min.po roku.. 😢
@evikaba hmm..dakujem..ale najprv testy z coho vraciam atd.

mata_ba
16. jan 2012

@fifitko25 co uz..neda sa nic robit..aspon,ze uz viem na com som.

evikaba
16. jan 2012

@lenkahh Lenka prosim ta neviem najst graf na meranie baz.teploty na stranke womwnzone.cz.Za odpoved dakujem

evikaba
16. jan 2012

@mata_ba Matka len nestresuj vela to robi aj na odialenie mens.

mata_ba
16. jan 2012

@evikaba tak vies ako..dnes je to 11dni co vraciam..a nikdy som nemala taketo stavy..nikdy..tak som zacinala dufat,ze to vyslo..

azzura
16. jan 2012

@stanca22 to je aka mykava ovulacia? To je u teba bezne že ti tak dlho meska? Ja nie som ok poz dravotnej stranke, ale liecim sa

azzura
16. jan 2012

@fifitko25 hmm, ale hlavne že mas ducha. A teplotka?

azzura
16. jan 2012

@mata_ba zvlastne, ale aku si ju dostala? Klasicku?

mata_ba
16. jan 2012

@azzura neviem,este sa len rozbieha..ale keby som to brala podla noci,tak som cakala,ze preteciem,ale az rano ako som sa dvohala som zacitila..zatial je taka vodova nejaka..uvidim co to dnrs povie..nastastie mi nie je moc zle,co ja prvy den umieram..

azzura
16. jan 2012

@mata_ba preto sa pytam? Vsak uvidis aky bude mat priebeh? Dobre si ta mrchana zahrava s tvojou psychikou. Nechapem ani tovoje neustale grcanie?

stanca22
16. jan 2012

@azzura A čo Ťa trápi? Mikavá ovulácia, je taká, že raz ju máš a raz nemáš ju. No urobila som si test dnes ráno znova a vyšiel negatívne, to som aj čakala, takže asi z toho fakt nič nebude.

spula22
16. jan 2012

@mata_ba mojka tak tomu ani neverim ☹ ☹ ☹ to ma mrzi velmi.

mattuliatko30
16. jan 2012

@azzura ahojky...tak ako si na tom????....ako sa cítiš?

azzura
16. jan 2012

@stanca22 😒

azzura
16. jan 2012

@mattuliatko30 ahojko, vcera aj dnes ma mic okrem prs neboli. http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6

stanca22
16. jan 2012

@azzura Čo???

azzura
16. jan 2012

@stanca22 že mi je luto, že z toho mozno nic nebude 😉

spula22
16. jan 2012

@fifitko25 mojka ☹.uz je to tu ta nevolnost ☹. neboj to prejde.papaj len po troske a pit musis veeela 🙂.to neni pre fazulku dobre ,ked sa nenapapas.aspon trosku musis spapkat 🙂

stanca22
16. jan 2012

@azzura V pohode, ja už som si zvykla, 3 roky nič, ani som to nečakala, nepíšem, svitla vo mne nádej ale nejako som ju nechcela rozpitvávať ... A Tebe čo je zo zdravotnej stránky?

mata_ba
16. jan 2012

@azzura ani ja to nechapem..mamina mi hovorila,ze aj ona to malatak isto..a doma mi vsetci vypravali jaka som ina..a bum ☹ uvidim..sestra tiez mala 3 mesiace kramy pocas tehu..ividim..
@spula22 neda sa nic robit..

danjelca
16. jan 2012

@mata_ba to je také zvláštne, a nemáš pri tom zvracaní horúčky?
Ja si stále myslím, že to vyjde🙂A test by som si ešte určite urobila tak zajtra pozajtra.

azzura
16. jan 2012

@mata_ba moja, ukludni sa a mozno sa to este nejak vyriesi. Asi u vas v rodine to ma taky priebeh, vyckaj, co ine ti ostava a hlavne sa ukludni. Ja viem lahko sa mi to hovori, ale so stresom aj tak nic nevyriesis 😉

mattuliatko30
16. jan 2012

@mata_ba mojaaa ☹ ☹ to mi je ľúto...verila som ,že tá fazulôčka sa tam niekde bude schovávať.... 😒

mattuliatko30
16. jan 2012

@azzura moja ale grafík máš krásny...vôbec neklesáš...vyzerá to super 🙂)

azzura
16. jan 2012

@mattuliatko30 dakujem, vsak som zvedava co z toho bude a hlavne dokedy to takto potiahnem

mattuliatko30
16. jan 2012

@vardzikova ahojkyyyyy...sa teším...s tvojich dušíkov 🙂)) ako dnes ..skúšala si ešte testnúť..či zosilneli???...teda...tak sa ti to podarilo..teda vám 😀 supeeer

mata_ba
16. jan 2012

@danjelca nemam horucky..a test?uvidim aky bude priebeh mrchy a podla toho..no podla bolesti to je klasika ☹

mattuliatko30
16. jan 2012

@azzura tak už budeš dúfam ťahať len 9 mesačnú šnúru 🙂)))

azzura
16. jan 2012

@mattuliatko30 podaj by si mala pravdu. V piatok som davala mm instruktaz, že ak do soboty vydrzim, tak si rano urobi test, to bude darcek jeho narodkam 😀 , jaj keby to tak vyslo 😖

mata_ba
16. jan 2012

@azzura ved ja nechcem stresovat..ale..chapes..