Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura a robila si si ten testík????či nie?
@mata_ba a spustila sa ti mrcha?..veď vyskúšaj potom po nej spraviť ešte test..možno to budeš mať tak,že krámy dostaneš..aj kamoške som včera volala a do 4 mesiaca mala normálnu ms....a už odchádza na materskú 🙂
@mattuliatko30 nie, este je skoro, nechcem byt sklamana. Ja si vyckam, dokym bude meskat viac dni. vsak kukni ako dopadli niektore baby 😒
@bubacik5 taktosu 😉
dobre ranko babenky, tak ja uz som zacala klesat ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/393359
Dobre ranko lasky 😉
@vardzikova ahoj Katuska 😀
@vardzikova jeeee ty uz mas aj termin?
@mata_ba oooo milačik tak to mi je ľuto 😢 a tak som ti držala pršteky 😢
@mattuliatko30 nie lasko dnes som netestovala akosi som nato zabudla testnem zajtra , aj ja sa čudujem že s nam to tak podarilo 😀
@azzura no čo lasko ako? dnes je pondelok ... testovala si 😀 😀
@bubacik5 tak približne som si to hodila do kalkulačky 😉
@vardzikova nieeeee, dnes mala dorazit. Ak takto vydrzim, tak budem az v sobotu, vsak naco sa ponahlat a potom byt sklamana
@azzura mojka maš krasny grafik 😉 🙂
@vardzikova kedy brnknes dokymu?
@azzura no jasne ja som to robila tiež takto .. to sklamanie je neskutočne .. ach mojka ale ak by to nahodou nevyšlo ideš na prefuky a potom sa podari určite ber si zo mna priklad 😀
@vardzikova to je ale pekne, ze 5 tt 😀 a este si testujes?
@azzura zavolam mu dnes že kedy mam prisť dufam že zajtra lebo sa mi nechce do prace 😀
@azzura jasne..aj ja by som bola taká istá..min.týždeň keby meškala , potom by som to brala ako záväzné 😉 predsa pár dní sa môže stať 😒 ale tak uvidíš podľa grafíku..veď ms mávaš pravidelnú?..tak uvidíš ako sa budeš teplotne držať 😉
@vardzikova tak ale je to super...teším sa...raz sa to každej podarí..... 🙂 🙂 a čo nato manžel? 🙂

@mattuliatko30 aj ja..mozno nabuduce..