icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
16. jan 2012

@mattuliatko30 aj ja..mozno nabuduce..

azzura
16. jan 2012

@mata_ba chapem..... musis vydrzat co sa z toho vykluje, ak nebudes mat klasicku mrchu, tak si urob po jej skoncení test

mata_ba
16. jan 2012

@azzura teraz som bola na wc a vyzera na klasiku..aj bolest brucha sa stupnuje ☹ cele predosle tri tyzdne nechapem.to sa este nestalo...co uz..ale mam tu uz grep dzus..

azzura
16. jan 2012

@mata_ba , davaj si aj alchemilku, ona pomaha aj zmiernovat bolesti a potom si zalievaj aj tie lanove semiacka

azzura
16. jan 2012

@mata_ba strasne ma to mrzi, bola si velka adeptka 😒 , ale s tym grcanim chod k lekarovi

zasha
16. jan 2012

@mata_ba neplac mojka, viacere tu mame dovody na to, ale nebudeme sa predsa utápat v ziali.... 😠 stale to este moze vyjst, ved sme este mlade 😅

mattuliatko30
16. jan 2012

@azzura a robila si si ten testík????či nie?

mattuliatko30
16. jan 2012

@mata_ba a spustila sa ti mrcha?..veď vyskúšaj potom po nej spraviť ešte test..možno to budeš mať tak,že krámy dostaneš..aj kamoške som včera volala a do 4 mesiaca mala normálnu ms....a už odchádza na materskú 🙂

azzura
16. jan 2012

@mattuliatko30 nie, este je skoro, nechcem byt sklamana. Ja si vyckam, dokym bude meskat viac dni. vsak kukni ako dopadli niektore baby 😒

vardzikova
16. jan 2012

@bubacik5 taktosu 😉

bubacik5
16. jan 2012

dobre ranko babenky, tak ja uz som zacala klesat ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/393359

vardzikova
16. jan 2012

Dobre ranko lasky 😉

azzura
16. jan 2012

@vardzikova ahoj Katuska 😀

bubacik5
16. jan 2012

@vardzikova jeeee ty uz mas aj termin?

azzura
16. jan 2012

@bubacik5 😒

vardzikova
16. jan 2012

@mata_ba oooo milačik tak to mi je ľuto 😢 a tak som ti držala pršteky 😢

vardzikova
16. jan 2012

@mattuliatko30 nie lasko dnes som netestovala akosi som nato zabudla testnem zajtra , aj ja sa čudujem že s nam to tak podarilo 😀

danjelca
16. jan 2012

@mata_ba no ked to máte v rodine tak sa otestuj ešte..predtým ako by si začala brať nejaké lieky.

vardzikova
16. jan 2012

@azzura no čo lasko ako? dnes je pondelok ... testovala si 😀 😀

vardzikova
16. jan 2012

@bubacik5 tak približne som si to hodila do kalkulačky 😉

azzura
16. jan 2012

@vardzikova nieeeee, dnes mala dorazit. Ak takto vydrzim, tak budem az v sobotu, vsak naco sa ponahlat a potom byt sklamana

bubacik5
16. jan 2012

@azzura uz ju mozem kazdu chvilu ocakavat...a ty sa mas ako? inak ahoj 🙂

vardzikova
16. jan 2012

@azzura mojka maš krasny grafik 😉 🙂

azzura
16. jan 2012

@vardzikova kedy brnknes dokymu?

vardzikova
16. jan 2012

@azzura no jasne ja som to robila tiež takto .. to sklamanie je neskutočne .. ach mojka ale ak by to nahodou nevyšlo ideš na prefuky a potom sa podari určite ber si zo mna priklad 😀

bubacik5
16. jan 2012

@vardzikova to je ale pekne, ze 5 tt 😀 a este si testujes?

vardzikova
16. jan 2012

@azzura zavolam mu dnes že kedy mam prisť dufam že zajtra lebo sa mi nechce do prace 😀

mattuliatko30
16. jan 2012

@azzura jasne..aj ja by som bola taká istá..min.týždeň keby meškala , potom by som to brala ako záväzné 😉 predsa pár dní sa môže stať 😒 ale tak uvidíš podľa grafíku..veď ms mávaš pravidelnú?..tak uvidíš ako sa budeš teplotne držať 😉

mattuliatko30
16. jan 2012

@vardzikova tak ale je to super...teším sa...raz sa to každej podarí..... 🙂 🙂 a čo nato manžel? 🙂