Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 a to my urobi kedy to sono? až v ktorom tt alebo mi urobi vtedy ked k nemu pojdem 😒
@azzura a ja som bola v jeden den hospitalizovana a večer som išla domov
@vardzikova tak sono ti isto bude robiť už teraz..teda mne tak robieval...aby videl,či tam čosi sa risuje...ale každý doktor to má iné..niekto len zoberie krv..a čakáš...uvidíš... 😉
@vardzikova tak teraz musi byt riadna ciaricko 😀
@mattuliatko30 aj ja som veľmi zvedava len keby chcel ten telefon dvihnuť 😠
@lucecita tak to vyzera že asi ano .. aty mojka ako dnes?
@mattuliatko30 jaj tak uvidim či urobi alebo neurobi to sono
@vardzikova ja so bola ani nie za polhodinku 2x na wecku, ma zasa preháňa 😠 😠 ale o chvíľku idem k lekárke na kontrolu
@vardzikova a čo má dovolenku?? 😀
ja som sa objednala na vyšetrenie, najprv že termín volný máme v marci:D
Ale potom že za peniažky na stredu- pekne natom zarábajú, tak budem v 6tt+3 v stredu som zvedavá či bude robiť nejaké sono alebo to odbaví krvou. Inak som nepovedala čo je vo veci , objednala ma na 13:00, čiže krv mi neviem či zoberie, až teraz nad tým rozmyšlam že krv sa berie nalačno
@vardzikova no nechaj sa prekvapiť 🙂
no ale do 13:00 nalačno však tam odpadnem🙂
@mattuliatko30 no uvidim teda....u mna chodi hocikedy tazko povedat niekedy dost meska...ale teraz chodi od 32 dc a viac
aj tento doplnok vyzera dobre, pozrite 🙂 http://www.mojalekaren.sk/profertil-60-cps/
baby, ako dlho mavate bielkovy vytok? ja som total zmatena tento mesiac ☹ tahavy, bielkovy vytok som mala klasicky 12 DC a 13 DC , tak som predkladala ze 14den bola ovulka...lenze dnes 18DC ho mam zas... 😒 ma skoro slahlo na WC, vrrrrrr..mm ma totiz odcestovaneho, tak som sa tesila ze sme to tento mesiac stihli 😒
caute baby, prosim vas tych 270 dni sa pocita do nastupu na matersku alebo do porodu?ak do porodu,co ak porodim predcasne?
@vardzikova mojo ja som bo dnes u dr a ona mi povedala ze mam prist az 26 ze vtedy mi urobi sono a ak nieco uvidi krv mi uz brat nebude takze asi vtedy niekedy by si mala ist aj ty k dr 🙂
@mel84 ja mam biely vytok a dva tehu testy pzitivne 🙂 a ten vytok mam tiez uz asi tyzden dva 🙂

@vardzikova no pekne 😀 😀 tak si budeš musieť počkať 😀 😀 😀