icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
16. jan 2012

@fifitko25 moja, ale ty mas uz dusika, tak nemysli na nic zle. Nechuti ti jest? Ani mne, a pritom ja som pred mrchou nenazrana. Ale ja sa radsej uz nesledujem, som zvedava na zajtrajsiu teplotu a takto sa budem posuvat den po dni

azzura
16. jan 2012

@purina12345 jaaaaaj, no ved tak, som zabudla 😉 😉 😉 . Byva ti zle, ci?

bubacik5
16. jan 2012

@vardzikova to ano, aj ti to silnie? potom to pekne odfot co si si robila 😀

vardzikova
16. jan 2012

@azzura mojka ja som okrem mrchy a mojich veľkych prs nemala nič .. 😀

azzura
16. jan 2012

@vardzikova ale bolelo ta bucho predtym

vardzikova
16. jan 2012

@azzura no kukaj tu volam od rana a nik mi nedviha telefon 😠 😠

vardzikova
16. jan 2012

@azzura tak tak mojka ak teraz nič tak potom určite kukaj tu mne to vyšlo na druhy pokus 😀 😀 a čo citiš že pride?

bubacik5
16. jan 2012

@mattuliatko30 ano vysiel mi skor

purina12345
16. jan 2012

@azzura nebýva mi zle ale musím si dávať pozor čo jem lebo sa mi vie potom pekne zdvyhnúť kyselina ale našťastie jablčko a Fatra mi vie s prolémom uľaviť

azzura
16. jan 2012

@vardzikova tak skusaj dalej 😠

vardzikova
16. jan 2012

@bubacik5 tak ked som si robila v sobotu tak bola silnejšia ako v piatok ale odvtedy som netestovala

l_e_n_o_c_k_a
16. jan 2012

@lucecita dakujem ti 🙂

vardzikova
16. jan 2012

@azzura tak bolelo ma podbruško asi tyžden pred tym ako mala prisť mrcha preto som si bola ista že pride a pobolieva ma aj teraz .. niekedy ma aj pichne 😖

gelinka75
16. jan 2012

Ahojte ja zatial nic preborne, som 2DPO http://www.fertilityfriend.com/home/38a231

lucecita
16. jan 2012

@vardzikova ahooooj, už máš termín u lekára?

azzura
16. jan 2012

@vardzikova necitim nic, vcera som mala take pocity, dnes zatial nic. Ale necham tomu volný priebeh, len by som bola rada, že ked ma dorazit, tak nech ma nenatahuje, lebo si musim vybavit predoperacne

azzura
16. jan 2012

@purina12345 super, ked vies ako to odstranit

lucecita
16. jan 2012

ahojte...ja padám a padám a padám 😀 😀 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56

azzura
16. jan 2012

@vardzikova ja som mala do soboty navalove mrchovske bolesti, ale odvtedy nic, iba prsia ostali

vardzikova
16. jan 2012

@lucecita ahoooj tak snažim sa mu dovolať ale nedviha mi telefon 😠 😠

lucecita
16. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a nemáš začo...mrcha ešte neprišla?

lucecita
16. jan 2012

@vardzikova možno dneska neordinuje 🙂

vardzikova
16. jan 2012

@azzura jaaj no tak to maš pravdu, mna to tak naťahovalo cely tyžden 😠 ja som to neznašala ked meškala a ešte z toho nič nič nebolo, kedy maš termin na prefuky? začiatkom februara si my myslim hovorila že?

vardzikova
16. jan 2012

@azzura aj ja som tak mala potom to trošku ustalo ale prsia som mala neskutočne naliate .. chvala bohu ostali mi takže manželik sa vytešuje aj z nich lebo predtym som nemala absolutne nič bola som rovna ako palica 😀

mattuliatko30
16. jan 2012

@vardzikova super....strašne sa teším... tak len tak ďalej...už nech máš v rukách fotečku aj fazuľky

azzura
16. jan 2012

@vardzikova 1.2 ma robia a 31.1. mam byt hospitalizovana, tak buduci tyzden by som mala ist na tie predoperacne si vybavit, lebo pri mojej smole za jeden den vsetko nevybavim 😉

vardzikova
16. jan 2012

@lucecita akurat ked mu chcem zavolať? no to snad nemysli važne? 😀 budem ho do vtedy bombardovať kym ho nezodvihne

mattuliatko30
16. jan 2012

@vardzikova zavolaj mne..ja ti zvihnem 🙂)) 😀 😀

mattuliatko30
16. jan 2012

@vardzikova tak som zvedavá čo ti povie 🙂

mattuliatko30
16. jan 2012

@bubacik5 tak uvidíš..počkaj ešte zo dva dni...ako bude teplotka pokračovať....a kedy má prísť ms?