Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ja som kupovala z internetu stranku mi dala purinka 😉 skus sa jej opyťať lebo ja som už zabudla 😀
@vardzikova 😝 😝 ale setri sa 😉
@azzura jasačka budem .. už sa neviem dočkať kedy pojdem k dokymu
@vardzikova tak uz som objednala 🙂 ako dlho trvalo, kym ti to prislo domov?
@l_e_n_o_c_k_a myslim že 4 dni a mala som to doma 😉
@adriana_13 no asi to tak uz vyzeraaa... 🙂 ale este to nemam potvrdene od doktorky ale mam dva testy pozitivne 🙂
@azzura no hej najradsej by sme to stihli este pred bruskom ale neviem ako sa budem gulatit lebo najskor to vyzera asi az na koniec maja... uvidime ako tto bude este s volnymi terminmi na hrade.... 🙂
@lusinda1989 tak ti prajem, aby vam to vyslo tak ako to chcete 😉
@azzura dakujem 🙂 pokusime sa 🙂
@lusinda1989 no dnes som 18DC takze cakam na pozitivny test buduci tyzden 😉 a ten vytok si mala uz tak skoro po ovu?
@mel84 ja som si ovu nikdy nejak nesledovala aby to nebolo len ze mam ovu a pod ideme na to.... ked bola moznost snazili sme sa skoro kazdy den...kedze nebyvame casto spolu.... ale ano mala som ho da sa povedat ze cca ano 🙂
@l_e_n_o_c_k_a fuuuuu, tak to neviem...máš nejaké nežiadúce príznaky? prečítaj si na príbaláku alebo skús dačo vygúgliť...
@l_e_n_o_c_k_a si si objednávala macu? ja som si sobotu objednala prášok a včera navečer mi prišla smska, že do 4 dní by mala prísť, to mám akurát do stredy mrchaňu a potom začíname s mm papkať 😀 😀 😀
@vardzikova no konečne si sa dovolala....a ideš ráno alebo kedy? ja mám ďalší týždeň PN, bola som dneska na ušno-nosno-krčnom a mám tam ten zápal stále...už sa mi ani do roboty nechce ísť 😀 😀 😀 😀 😀
baby vsetky nove tehu gratulujem 😉 , nestiham vas vsetky ani citat 😉
moze sa stat ze ak som mrchu tento mesiac dostala ze na dalsi mesiac uz nemusim dostat,,aj ked tato bola ako vsetky pred tym? 😕 😕 😕 😕
@lucecita dnes som si objednala, tak uvidim kedy dojde 😉
@vardzikova super, tak do piatku bude snad doma 😉
@lusinda1989 presne tak to ma aj byt 😉 tak my bez sexu vydrzime max 3 dni, ovulku neriesim 😀 akurat tento cyklus som nastvana z toho vytoku lebo som si myslela ze uz mam po ovu a mm je za horami za dolami..
@gelinka75 jasnéééé, musím sa dať dokopy a basta 😀 😀 😀 aj keď doma mi nie je tak zle 😀
@l_e_n_o_c_k_a prášok či tabletky?

@mata_ba ale naťahovala ta poriadne 😠