Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura presne tak mojka,,, ja už som po obede a odpočitavam hodiny kedy pojdem domov ešte musim vydržať dva a pol ... uff to bude riadna zaberačka 😠
@l_e_n_o_c_k_a ja som objednala dve 😀 a zatiaľ sme neminuli ani to prvé, ale máme zásobu, keby čosi 😀
@vardzikova kedy ideš k dokimu moja?
Ahojte baby.tak ja som nakoniec skoncila v posteli..sam sef ma domov odviezol,ze si mam lahnut a oddychovat..bolesti mam ako hrom (ako vzdy)..ale ked uz lezim je lepsie..vyhrievaci vankus a majoran.caj ma opat zachranil.. :-/ a vecer objednavame macu..mam to brat aj ja ci len mm?
@fifitko25 k dokymu idem zajtra dnes som s nim telefonovala.. že mi zoberie krv a uvidi či urobi aj sono alebo nie 😖 a ty si už bola? inak tebe vychadza že si v ktorom tt? 😀
@vardzikova vcera si furt spala a dnes musis makat 😉 , dojdes domov a hned hodis sipku rovno do postele. Zajtra ides dokymu? Potom prosim info
@mata_ba joj mojka a vyzerala si ako favoritka ... 😠 , lasko hlavu hore bude dobre uvidiš objednaš macu a bude to 😉 ja som to nejedla ale niektore baby tu pišu že aj oni to jedia ale v menšom množstve ako chlap 😉
@vardzikova aspon o stres menej ci mrcha dojde alebo nie..svina jedna..co uz..caka nas dalsi mesiac..
@vardzikova a ty si tiez kupovala cez net?a ktoru?lebo tych druhov je viac
@gelinka75 vies, ja stresujem aj z toho, že mm bral take lieky co mu pomahali pri bolesti chrbtice a ked sme si povedali ze chceme babo tak ich vysadil a musel sa najprv pol roka od nich cistit a to bolo pred vyse 1,5roka a bolesti sa zacínaju vracat a nic ine nepomaha 😒 . Preto ma to serie, lebo by sa mal k nim vratit. A on chce ked budem tehu este pockat par mesiacov, že keby som nahodou potratila....
tu je moj graf
@aliaxa aha, taketo nieco by si mala mat v tom ramiku http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
Kocky velmi sa tu tesim z novych tehuliek, nas tu ale pribudlo od decembra, pekne sme to s nikinou odstartovali🙂 Krasne a pohodove tehulkovanie vam prajem.. 🙂 😉
@azzura no ved to včera som prespala cely den a dnes musim pracovať 😝 😝 uff nechce sa mi neboj info určite o zajtrajšej kontrole dam 😉
@lusinda1989 ahoj co to tu citam ?si tehu???gratulujem 🙂

@azzura ako kedy ..aj dva tyzdne niekedy tyzden inokedy meska den a obcas aj presne pride ale to malokedy..som si aj test chcela kupit ale neviem aj dnes rano som mala teplotu 37.1 takze dnes zas nepride a ani ju necitim skor pred tyzdnom ma tak pobolievalo brucho uz som aj priatelovi vravela ze pride a asi sa na pol ceste otocila 🙂