icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
16. jan 2012

Ahojte damy Co nove?

anait
16. jan 2012

@vardzikova zlatko pri ovu testoch má byť tá druhá čiarka silnejšia, ne?

Akurát sa na to idem pýtať, 3 dni testujem ovuláciu a stále je tá druhá čiarka silnejšia, aj keď nie je taká silná ako tá prvá...ale je to na dobrej ceste, hej? Ja sa akože celkom dosť teším už len z toho, že to vyzerá, že budem mať ovuláciu, lebo som sa trochu obávala, či náhodou nebudem typ, ktorý ju vôbec nemá 🙂

No napokon to včera skončilo tak, že sme sa začali rozprávať okolo obeda a potom večer hovorím, že či si pozrieme film a mm že "no ja neviem, radšej by sme sa mohli niečomu inému venovať, pochybujem, že by si bola druhá panenka mária, aby si počala z ducha svätého" 😀
takže bolo ... a neviem, či máme aj dnes, či to máme dať až obdeň, či čo, kurník, to je hotová veda 😀

@fifitko25 @vardzikova už máte potvrdené od lekára?

anait
16. jan 2012

@palculienka2011 čítam tie debaty o hliene...tak ja som preskočila na váječný bielok asi rovno, či čo 😀

gelinka75
16. jan 2012

@anait ja mavam dost bielku par dni pred aj s vodovym a teraz som cisto citila aj v den ovu, uplne mi zapichalo v pravom vajecniku, akoby nozom, to som lezala a ked som sa postavila a isla osprchovat, mala som strasne vela bielkoveho hlienu, hned som povedala mm, ze je cas a uz sme isli 😀 😀

bubacik5
16. jan 2012

tak ma uz boli brusko, a mam ruzovy vytok ☹ mrcha je na ceste ☹

anait
16. jan 2012

@gelinka75 mňa už 3 dni bolí podbruško, tak to celkom nechápem, že čo je...

lenkahh
16. jan 2012

@evikaba ak sa zaregistruješ na tejto stránke, tak máš na hornej (modrej) lište kolonku kalendár. tam si zaznačíš MS a hned ti hodi pravedepodobnú MS a ovu na celý rok. Ak si budeš zaznačovať MS na konkrétny dátum vyhodí ti tabuľku a tam si môžeš zaznačiť aj teplotu, prípadne ovu alebo tehu testy. ak pôjdeš myskou nižšie, tak tam máš hned zobrazený graf, na základe hodnôt z tej tabuľky. Ak este nebudeš niečo vedieť, rada pomôžem 😉 ono v podstate aj ja este stále skúmam túto stránku. som tam len prvý mesiac 😀

gelinka75
16. jan 2012

@anait no dr. vravel ze najlepsie kazdy 3 den, my sme mavali kazdy druhy a teraz sme mali 2 dni za sebou, je to individualne, treba skusat co zaberie 😀

mel84
16. jan 2012

@anait ja mam tiez len bielok:D ale ten je najplodnejsi takze neriesim 😉

chorucka
16. jan 2012

@gelinka75 ahoj Tak moj mm to ma za sebov Sperm.OK 😀 😀 Joj chudacik ale stresoval 😀

anait
16. jan 2012

@gelinka75 každý tretí? šak to by som musela mať plodné dni aspoň 2 týždne... no necháme na zajtra...

gelinka75
16. jan 2012

@chorucka a uz viete vysledky? my este nie

lucecita
16. jan 2012

@palculienka2011 len to neprekombinuj 😀 😀 😀 ja meriam teplotu, čakám na objednanú macu a budem piť achemilkový čaj 😅 ako sa ináč máš? koľký DC si? ja dnes 4DC
@vardzikova áno áno, ťahám už tretí týždeň maródky...a už mi tá bolesť hrdla lezie na nervy 😠

fifitko25
16. jan 2012

@anait k dokimu idem v stredu 😉

fifitko25
16. jan 2012

Inak dobre ráno 😀 spala som od príchodu z roboty az doteraz 🙂 ako medveď 🙂 🙂

fifitko25
16. jan 2012

@jorgie mrcha Došla? ☹ ☹

chorucka
16. jan 2012

@gelinka75 Rano som to odniesla a o 10min boli vysledky Spermie su v norme Lekar to nazval Normozospermioza ci tak nejak Len chudatko mm mal strach a ledva sa trafil do skumavky par kvapiek Potom sa bal ze to bude malo 😀

chorucka
16. jan 2012

@fifitko25 ahoj Tak ako ciarocka sa drzi?

mata_ba
16. jan 2012

@azzura ale no tak..zo mna si moje telo urobilo dobry den..ale konecne viem na com som..verim,ze sa ti zadarilo 😉

chorucka
16. jan 2012

@mata_ba ahoj kocka ako?

fifitko25
16. jan 2012

@chorucka ahoj, dnes som netestovala, budem az zajtra 😉

chorucka
16. jan 2012

@fifitko25 sa tesim s tebou 🙂

nikasv29
16. jan 2012

@lenkahh ahojky môžem sa opýtať na ktorej lište je ten kalendár lebo ja som to prešla ale nič som nenašla... :(

mata_ba
16. jan 2012

@chorucka ahoj moja.vcera o pol12v noci dosla mrcha..tak som dnes poldna preplakala a sef ma hodil domov,lebosom malahrozne bolesti (ako vzdy prvy den mrchy)..ale uz je to lepsie..ty ako?

chorucka
16. jan 2012

@mata_ba joj mojenko to je mi luto Ja dnes 26DC 14DPO teplota dnes 36,9 sem tam ma boli podbrusko ☹

fifitko25
16. jan 2012

@chorucka Ďakujem, Dúfam že zajtra tam Ešte budu 🙂

aliaxa
16. jan 2012

@fifitko25 ahoj prosimta ako dam graf sem ?

chorucka
16. jan 2012

@fifitko25 neboj budu a este ake krasne 🙂

mata_ba
16. jan 2012

@chorucka ved to znie dobre,nie?drzim ti paste!!!

chorucka
16. jan 2012

@mata_ba no mne sa nezda som zvedava na ranajsiu teplotu 😖