Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 celkom fajn 🙂 len trosku nevyspato 🙂 . fazulka nehneva? kedy ides k dokymu?
@anlady tak videla som jednej kočky ovu testy..a mala ich skoro každý deň pozitívne...takže ja moc testom neverím..podľa mňa sú zbytočné vyhodené peniaze..tak ale nie pre každú,...niekomu fakt pomôžu...
@spula22 ale celkom ani nie iba obcas 🙂 chodim skoro spat a skoro som hore 🙂 k dokmu az 26 mam prist tak musim pockat este
@lusinda1989 ahojko kolajnickova 😉
@mata_ba a je lepší prášok , či kapsule...?...kde si to kupuješ?..cez net, či v lekárni?
@mattuliatko30 hm....to fakt. tak ja neviem čo robiť teraz :(
@fifitko25 výtok ti moja silnie?...máš ho stále..či len občas?... 😒 neboj...ono to prejde...uvidíš..teplotka sa drží..takže nemá prečo prísť mrchaňa.... 😠 😠
@lusinda1989 tak je dobre, ze nerobi este velmi zle 🙂 aj ja by som isla skoro spat,ale tento tyzden mam poobedne a domov chodim len o pol 11 a kym zaspim, tak je aj polnoc a maly rano bol hore skoro, takze som sa nevyspala ☹. idu mu zubky, tak co uz narobim 🙂
@anlady neviem...meraj a uvidíš... 😉
Zdravím slečny, čítavam si vás ale som bola som skôr len tichý pozorovateľ kedže som si myslela že to pôjde ľahšie, ale nie..tak som tu na zdieľanie starostí a radostí :D ... V pondelok som objednaná ku gyn...moj cyklus je totalne ale totalne rozhádzaný..a neviem prečo...bol rozhádzaný už dávnejsie ale gyn sa vyjadril že no máte asi málo xxxx(už neviem čoho) ale žiadny liek ani nič na to mi nedal.... Teraz som 2 DC idem k nemu v pondelok tak som zvedavá... teda pre zaujímavosť - o týžden preto lebo je toprednostne..ináč mohol až na konci februára...(to ako keby somchodilanapr na folikulometriu každý den mu mam dat7e za prednostne?)
Kto tu má ako ja dlhé a nepravidelné cykly?
@mattuliatko30 tak tak 😉 ked to inac nejde, tak musis tichim utok ist na neho
@azzura ahoj zlatinko 🙂 ako sa mas??? hrozneee ti drziiiim palce aby to vyslo 🙂
@spula22 jooooj tie zuby to je hrozna vec... chudatka deticky.....
@mattuliatko30 rozmýšlam že by som skúšala merať - veď to ma nič nestojí a popri ovu testy. čo myslíš?
@azzura tak som zvedavá..či to bude mať dáky účinok..ale teraz som už skončila....(akože.)...tak uvidíme..čo to urobí....rysuje sa dovolenka..tak ju musím nejako tak naplánovať...v plodné dni 🙂 😉 😉
@lusinda1989 dakujem, dnes som z 37 klesla na 36,9 a som si vcera vecer myslela ze klesnem do rana na viac, lebo mam mrchovske pocity, tak uvidim zajtra
@mattuliatko30 v lekarni to nemali..a vraj je prasok lepsi,ale zase na chut horsi...pockam na purinu a objednam zo stranky,co som ti poslala 🙂
@anlady tak to bude správne..uvidíš...keď príde ovu...a teplotkou dosť klesneš..a vzápetí stúpneš..porovnáš testíky..či čiarka bola silnejšia 🙂
@lusinda1989 no ved toto 🙂 uz nam ale chybaju len asi 4🙂
@mattuliatko30 tak tak, jasne dovolenku naplanovat tak aby to vyhovovalo hlavne tebe, super taktika. Hlavne prosim ta neprepadaj depke ked opat dojde mrchana, musis to obstat aby mal pocit ze si ok

@azzura tak to bude asi najlepšie...ďakujem 😉 skúsim to na budúci rok...možno ho niečo osvieti.... 😉 ale potajomky sa budem snažiť... 😉 ak by čosi ....