Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 no ved toto 🙂 a potom sa to moze zacat odznova 🙂
@mattuliatko30 drž mi palečky. Inak už som sa to tu pýtala,ale nič zatiaľ - včera som dostala vyvolávačku, myslíš, že môžeme sa snažiť a je tam šanca na tehu,alebo nie a mám počkať až keď mi skončí?
@lusinda1989 bodaj by si mala pravdu, tak mi musis poslat dostatok tehu virusikov 😉
@azzura posielam ti ich hrooozne moooooooooc TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT cmuky nech si da pauzu uz 🙂 mrchana cervena nikto ju nem rad 🙂
@lusinda1989 dakuujem
@mattuliatko30 silnie ☹
@lusinda1989 aj ja sceeeeeeeeeem 😀
@azzura no veď to..týždeň neni so mňou potom reč...čo som zase z toho zdeptaná...že to nikdy nevyjde...tak ale idem sa trošku od toho už odosobniť...a skúsiť rozmýšľať inak..a možno čas to zariadi 😉
@fifitko25 fakt???...myslíš,že to je predzvesť mrchy????ešte treba stále dúfať...neboj 😒
@anlady v pohode sa snaž...a vyvolávačku načo? neprišla ti mrcha či prečo?
@azzura a kedy skúsiť testovať???až koncom týždňa ak by neprišla?...či aby si stihla ísť ku dokymu do piatku?
@mattuliatko30 neviem moja, som trošku sklamaná, lebo to konečne vyzeralo nádejne... aj tak pôjdem zajtra na tú krv, možno je to fakt spôsobené len nedostatkom hormónu HCG ako písala danjelca.... uvidíme 😒
@mattuliatko30 hej, nedostala som. Ale mala som týždeň taký hnedý výtok - myslela som, že tehu,ale test negatívny a na sone nebolo tiež nič vidieť. :( A tak mi ju pichli. Tak reku neviem či mám ešte šancu :(
@lusinda1989 aj ja chcem tehu virusiky 😀
@fifitko25 moja...uvidíš podľa krvi...ale môžeš špiniť..aj krvácať kamoška mala normále mrchu celé 4 mesiace..kontrolovali ju..a už ide na materskú... 🙂 🙂
Ahojte, ako tak pozerám, začína sa to tu pekne zamotávať a pribúdať tehuliek??
@anlady a ešte ti neprišla? tak počkaj najskôr či príde..aj mne tak meškala...a prišla mi až o dva týždne...5 dní po vyvolávačke...a až potom meraj...teraz ak nič nevidel...tak je to asi zbytočné..isto by už čosi videl....

@azzura ziadnu mrchu necakaj... ziadna nebude 🙂
@spula22 tak to je dobreee to uz bude o chvilku vonku 🙂