Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@snazilkas ani neviem ci mam problem s ovulaciou, isla som za lekarom ze sa nam nedari a on mi bez mihnutia oka predpisal clostil 😒 ale ja pravda ze som sa pred casom liecila na zvyseny prolaktin, takze on si myslel ze je to z toho. dva cykly som uz brala clostil, teraz to bude treti. a az v tomto cykle ma objednal na folikulometriu, takze som zvedava ako to bude vyzerat 😉
@veji ahaa, tak takto isto som to mala ja po roku snazenia, bola som u doktorky svojej a tiez mi nejako automaticky predpisala clostil, kazala sexikovat kazdy druhy den a ziadne folikulometria, takze vlastne len tak asi, ze sa to ma davat :-/ No a teraz mi v CAR sleduju vsetko, ci to prebieha ako ma, tak potom som spokojna, ked viem, ze tam foliky su 🙂
Baby-viete kedy máte plodné dni? Ja nechcem to tehotenstvo naozaj nejak silit,ale keď štve ma,že nemôžem otehotnieť mimo tých 3 dní :(
@jorgie presne tak asi je lepšie ani si nejaké príznaky nevšímať, každá sme predsa iná. Tiež som si už niekoľko krát myslela že to je už ono a potom veľké sklamanie. Mňa tiež už pobolieva v podbrušku od 16DC tak uvidíme čo to 😀 Meriam si aj BT ale už som bola na tom aj tak zle psychicky že sa mi o tom snívalo aká som zdeptaná, Tak držím palce v sobotu a nezabudni ak to má prísť už teraz tak to príde ak nie tak určite na budúce 😉
@carie32 ahoj tie kvapky su homeopatikum, samé bylinky 🙂 dajú sa kúpiť iba cez internet ja som ich kúpila tu a môžeš si o nich aj prečítať http://www.energy.sk/sk/menu_x1135x.asp Hodne báb po nich otehotnelo alebo hlavne aspoň upravilo cyklus a malo ovuláciu 😀 Tiež môžeš zájsť do nejakej ich pobočky a nechať si poradiť ak sa bojíš ísť sama do toho A ak sa rozhodneš ich začať brať najlepšie je od prvého DC (ja som začala až 4DC keď mi ich doviezol kuriér) a normálne som domenštruovala bez nejakého zdĺhavého 4 dňovného špinenia. Tak sa mi skrátili na 5 dní z 8. Užívam tri krát denne ráno 4 obed 5 večer 6 kvapiek a pekne pretrepať aspoň 21 krát a najlepšie nakvapkať pod jazyk a pol hodinu pred alebo po jedle A užívajú sa 21 dní potom 7 dní pauza
@anlady je to približne 14 dní od konca cyklu čiže ak máš nepravidenú men. tak je to trochu problém vypočítať. Potom môžeš pozorovať podľa hlienu keď je ako bielko je to najplodnejší deň, a môžeš ešte pociťovať pichnutie vaječníka čo znamená že sa uvoľnilo vajíčko 🙂
@anlady Iba tento mesiac sme sa zacali snazit 😉
@purina12345 ďakujem za tip, idem to omrknúť.
@barborka1446 teraz ste len zacali a uz sa to aj podarilo? super, moc gratulujem.
@snazilkas hej beriem , tento mesiac po prvy krat , neviem ako to bude o mesiac ....
@barborka1446 v dobrom zavidim take stastie, ze sa vam to hned podarilo 🙂 A gratulujem 🙂
@nativanativa a nemavas take navaly tepla, lebo ja strasne teraz a rozmyslam, ci to nie je z tych liekov.
@snazilkas vies co nie , zatial teda , zajtra beriem posledne dva kusy clostilu a potom v utorok na pregnyl , tak mozno potom to pride ...
@nativanativa Ahojte kočky, môžem sa pridať???
@petulka90 ale iste , vitaj 😉
@nativanativa a to dost skoro po styroch dnoch, to uz budes mat dozrete foliky? Aj ta kontroluju sonom? Lebo ja som dobrala v sobotu a pichat mi budu pregnyl asi az v piatok (teda zajtra).
@snazilkas no ved to prave neviem , doki ma pozeral v pondelok , povedal ze vajecniky mam pekne pripravene a ze mam prist na 13dc .... , ci ma pozrie tak to neviem ,ale zavolam mu ...
@nativanativa
@snazilkas S manželom sa snažíme dokopy cca tri mesiace....v lete, potom bola pauza (mala som zdravotné problémy) a teraz pokračujeme 🙂 uvidíme kedy sa zadarí, samozrejme by som bola najšťastnejšia keby čo najskôr 🙂 aj vám prajem, nech vám v najbližšej dobe začnú rásť brušká 🙂
@nativanativa tak ked ta pozera, tak musi vediet. Ja to len porovnavam so sebou. A vlastne ja idem 14DC, takze to nie je taky rozdiel 🙂 Takze ta tiez caka ovula cez vikend 🙂
@snazilkas tak to veru uvidime , co sa bude diat ... 😝 😝

@veji tak aj tu liecbu mame podobnu, ja tiez clostilbegyt beriem, zajtra folikulometria, asi mi pichnu pregnyl a potom duphaston 🙂 A co ti vlastne zistili? Len problem s ovulaciou?