icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
17. jan 2012

@luciok mojenko a co som ti mala napisat, ked mavas take chaoticke cykly 😉 . Ani si nemerias teplotu,aby si vedela ze co, ale mozno je to akurat dobre, aspon zbytocne nestresujes. Vsak kukni, riesime kazdy stupen 😒

chorucka
17. jan 2012

@azzura sak ja rano ked zmeram tak budem nakoniec podchladena zo stresu 😀 Ta hnusna endometrioza isto zato moze Nech mam uz po mrche som sa oklepala teraz a idem bojovaaattt 😠

mattuliatko30
17. jan 2012

@azzura jasne....idem nato...zajtra prvé meranie 😉

chorucka
17. jan 2012

@mattuliatko30 chodi ako sa jej chce 26 27 28 Vcera som mala 36.9 dnes 37.1 a tie bolestia spinenie ma rozladilo

azzura
17. jan 2012

@chorucka este sa neoklepavaj, mozno ty mi tu das na frak aj s endometriozou 😀 😀 😀 😀 . Pocuj, musime verit do poslednej chvile, ved sme si to slubili, sme v tom spolu 😉

bubacik5
17. jan 2012

@mata_ba to uz je na vas pre co sa rozhodnete 🙂

luciok
17. jan 2012

@azzura Ja viem že je to tak, že asi bude problém. Začnem piť tú alchemilku, len neviem kedy presne to treba začať piť. Vraj to robí zázraky pri nepravidelnom cykle.

chorucka
17. jan 2012

@azzura ja verim aj ked neverim 😀

mattuliatko30
17. jan 2012

@chorucka a ako špiníš.?..klasicky na mrchu?...či cítiš sa inak?

azzura
17. jan 2012

@luciok aj mne sa nastartoval cyklus od nej. Ja ju pijavam od mrchane po ovulku, a mne sa nastarovali nefukcne vajecníky aj bez tabletiek 😀 😀

veron_dorusincova
17. jan 2012

@bugynka moja maca sa da objednat cez internet..posielam link
http://biocare.sk/eshop/produkt/maca

a o pakoste si precitaj na nete tiez, ja len viem ze je to caj, dlho sa luhuje, a mozu to pit obaja (spolieham sa na pribalovy letacik vo vnutri krabicky 🙂 ) http://clanky.regeneracnecentrum.sk/2011/07/pak...
dufam ze som trochu pomohla, tiez som len zaciatocnik v uzivani byliniek a cajov, doteraz som sa spoliehala na duphaston, ktory mi predpisala moja doktorka...

chorucka
17. jan 2012

@luciok ja som pisala Janosovi chcela som aby mi urobil vypocet on mi poradil ze mam pit alchemilku 6dni a 1pauza a tak dokola 😉

azzura
17. jan 2012

@chorucka kde si nechala ten tvoj optimizmus a srandicky...sup sup, chcem tu staru chorucku spat

veron_dorusincova
17. jan 2012

@mata_ba dobre 🙂 dufam ze nam pomoze oboje..

luciok
17. jan 2012

@azzura Zaujímavé, aj mna nete som našla samé chvály na ňu. Je doslova zázračná

luciok
17. jan 2012

@chorucka Ale v ktorejkoľvek fáze cyklu?

chorucka
17. jan 2012

@mattuliatko30 zatial len fliacik svetlo hnedy uz brusko prestalo bolet ale cakam kedy ma to zlozi 😒

mata_ba
17. jan 2012

@bubacik5 ved jasne 🙂

chorucka
17. jan 2012

@azzura som to stale ja len dnes nemam asi svoj den 😒 Zajtra idem na neurologiu a k obvodnej som zvedava co mi povie na tie uzliny

mata_ba
17. jan 2012

@veron_dorusincova aj ja duuufam...

azzura
17. jan 2012

@luciok aj moj doky sa cudoval, že sa mi zacali tvorit zrele vajka, tak som mu povedala o alchemilke a on sa zacal usmievat, a povedal, že ked tomu verite tak v tom pokracujte. Aj ked by mi povedal že je to blbost, neverim mu, lebo ja som toho dokaz. Predtým som fungovala na tabletkach a potom som ich musela vydśadit a moj stav sa vratil do nefunkčnosti a potom som od septebra zacala pit ten caj a zazrakom som ozila 😀 😀 😀, lebo ked som dosla na folikulimetriu tak videl dominatne folikuli, aj prasknutie,aj idealnu sliznicu...

chorucka
17. jan 2012

@luciok no to mi nenapisal ale asi v ktorej kolvek ked sa ma pit 6 a 1den nie a tak dokola

azzura
17. jan 2012

@chorucka mojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bude dobre, musi 😠

chorucka
17. jan 2012

@azzura ja cakam na ten zazrak Moja bvodna povedala ze otehotniem ked to budem najmenej cakat tak teraz uz necakam tak dufam ze som tehu 😀

luciok
17. jan 2012

@azzura Počkám, ak príde mrchaňa, začnem ju piť. Teraz ešte nechcem, lebo som čítala, že sa nesmie užívať v tehu

azzura
17. jan 2012

@chorucka tak cakaj, ale v duchu ver ze to vyslo 😉 😉 😉 😉

azzura
17. jan 2012

@luciok jasne, tehu ju nemozu 😉 😉 😉

gelinka75
17. jan 2012

@azzura ahoj moj dr. sa tiez zasmial ked pocul o alchemilke, ze to je nic 😠

azzura
17. jan 2012

@gelinka75 ahojko, ale nam babam pomaha, ale asi ta nasa viera v nu 😀 😀 😀

gelinka75
17. jan 2012

@azzura pozitivne myslenie dokaze zazraky veru 😀 😝 ako sa citis?