icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anlady
autor
17. jan 2012

baby ešte ma napadlo, včera mi lekár povedal, že mám vysoko sliznicu. Ak do konca mesiaca ani po vyvolávačke mrchu nedostanem ,mohla by som byť tehu? Bo minulý týždeň som mala hnedý výtok.Ale teraz na sone nebolo vidieť nič.

anait
17. jan 2012

@azzura no čau

anait
17. jan 2012

@mata_ba ty čo, bola si u lekára?

chorucka
17. jan 2012

Byby uz je tu mrcha ☹ 😠

mata_ba
17. jan 2012

@anait bola som u lekara v piatok...a predvcerom v noci som dostala mrchu ☹ a tiez som mala vysoku sliznicu..ale ty snad dopadnes lepsie..

mata_ba
17. jan 2012

@chorucka vazne? ☹

chorucka
17. jan 2012

@mata_ba no co uz Stvrtok na horm.profil a potom na ultrazvuk a hned tu mame ovu 😀 😀 novy level 😀

azzura
17. jan 2012

@chorucka fakt? ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

mata_ba
17. jan 2012

@chorucka ani nehovor..vsak my s drahym uz dnes po sebe zmurkame 😀

mata_ba
17. jan 2012

@chorucka ten horm.profil sa robi z krvy,ze?a co sa tam vlastne zistuje?

chorucka
17. jan 2012

@mata_ba neviem nejake hormony minule mi brala 22DC a teraz 2-3DC A dam si urobit aj rozbor v akej forme su vajecniky ze to je nejaka novinka 😒

mata_ba
17. jan 2012

@chorucka fiha...to hned idem napisat mojmu dokimu...ja som este na nicom takom nebola..

chorucka
17. jan 2012

@azzura uz je tu mrcha bojujem statocne Drzim palceky nech aspon ty mas// 🙂

chorucka
17. jan 2012

@mata_ba ja som tiez nevedela len lekar sa ma opital ze ci nechcem ze to je novinka len poistovna to nepreplaca takze si to musis zaplatit sama stoji to u mojho lekara 12€ Zistia ti to z krvy

azzura
17. jan 2012

@chorucka no neviem neviem ci tento tyzden bude nejaka tehu 😒

zelovocka
17. jan 2012

@azzura čáu krásko, ja som dnes neodolala a testla som, lebo veď grafík prekrásny 😉
ale bielo ako čerstvo nasnežené 😅
http://www.fertilityfriend.com/home/383f6d
ty odolávaš do soboty, dobre čítam? 😕

fifitko25
17. jan 2012

@momamo myslíš? Dnes mám toho vytoku viac a je silnejší, mrcha sa Ešte nepustila.... A na teste len duch ☹ je mi nanic ☹

azzura
17. jan 2012

@zelovocka cau, fakt grafik mas krasny 🙂 drzim palce. No odolavam, ale neviem neviem ci do soboty vydrzim a nedorazi mrchana

mata_ba
17. jan 2012

@chorucka no super..radsej si zaplatim a nech viem 🙂

mata_ba
17. jan 2012

@fifitko25 moc ti drzim palce..

zelovocka
17. jan 2012

@azzura tiež mám v sobotu termín mrchavej 😠 tak dúfajme že ostane tam, kde je 😝
ty už budúci víkend balíš kufor do nemocky 😉
@fifitko25 už si bola na krvi? držím palce!

anait
17. jan 2012

@fifitko25 čo sa deje?

eri28
17. jan 2012

@fifitko25 ale ved mas ducha, ja som ho nikdy nemala, tak musis byt tehu 😉

evikaba
17. jan 2012

@chorucka co je to za testik s tou krvou ?

anait
17. jan 2012

@mata_ba a čo povedal lekár, prečo ti bolo tak zle? no neviem ako som mala ja dopadnúť, ale zatiaľ je to dobré 😉

fifitko25
17. jan 2012

@zelovocka na krv idem zajtra
@anait
@eri28 no vyzerá to na neúspešný tehu cyklus, začínam špiniť ☹

momamo
17. jan 2012

@fifitko25 neboj dostala som aj knizky pre tehotne a tam to pisu, ze moze byt na zaciatku bbud tmavy vytok alebo labe krvacanie a nemas sa coho obavat, podla mna mas stale nizke hcg, mne testy tiez dlho ukazovali ducha, ael aj tak bude najlepsie ked pojdess zajtra k doktorovi, budem na teba mysliet 🙂 😉 hlavne sa nestresuj a bud v klude

zelovocka
17. jan 2012

@fifitko25 jasné, nestresuj, skús sa niečím zamestnať, aby si nemyslela stále len na to jedno, alebo choď skoro spať, aj tak musíš veľa oddychovať 😉 zajtra z krvi bude určite dobrý výsledok.

eri28
17. jan 2012

@fifitko25 mozes mat aj menzes a byt tehu 😉

fifitko25
17. jan 2012

@94 nepoznám presne účinky tohto lieku, ale ja som ho brala po ovulácií na udržanie tehotenstva - teda ak by bolo.... vždy od 17 DC do 25 DC a tiež mi po ňom prišla mrcha načas. na malé vajíčka - -folikuly, existuje liek ktorý sa vola clostilbegyt, tu na fóre je viac užívateliek, ktoré s ním majú skúsenosť - aj ja a po tomto lieku mi fakt vajka dorástli 😉 ver doktorke, ona vie,čo ti má nasadiť, aby to bolo O.K. 😉