Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@chorucka neviem mojka ako azzura dopadla idem jej napisať 😉 a ty si si robila aj dnes test? ja som si robila a palička je už pomaličky krááásna večer pridám foto
@vardzikova super moja, blahoželám, je to tam 😵
@spula22 ahoj mojka jasne potvrdil mi moje tehu 2.februára mam isť na sono 😉
@fifitko25 dakujem mojka a ty si ešte u dokyho nebola?
@vardzikova gratulujeeem! 😵 😵 😵 šťastná ako blcha čooooo? 😀
@vardzikova zajtra idem moja, no neviem, čo bude, dnes som začala špiniť ☹
baby ja vas citam tie nove tehu a uz som z vas tusim tehotna 😀 😀 😀 😀
@fifitko25 do zajtra nejako vydržíš, hlavne sa nenervač, mysli na to, že ak je to tehu, tak určite to pre malinké nie je dobré, taký stres 😉 momamo písala, že môže byť aj špinenie začiatkom tehu, a každej stúpa hcg iným tempom, nie sme roboty rovnako nastavené a fungujúce 🙂 každá sme iná, niektorá má koľajnice 8DPO, iná ducha 17DPO 😉 budem na teba myslieť, aby všetko dobre dopadlo.
@anait nepovedal mi nic..jedine co mi povedal,ze nevylucuje tehu,ale ani nepotvrdzuje...a ze mam vysoku sliznicu..ale tak v nedelu vecer dosla mrcha..a to vracanie - bud som bola tehu alebo nejaky virus..lebo teraz mam mrchu,ale robia sa mi az take krvave hrce,nieco ako velke zrazeniny..tak bohvie ako to bolo so mnou..ale dnes uz lepsie...
@vardzikova gratulujem ides na sono na moje meniny 😉
@vardzikova KATKA gratuuuulujeeem 🙂
akurat je u nas bratranec priatela, pytala som sa ho na tu tradiciu na tu svadbu
povedal, ze to nie je pravda,,,,
ale ja mojmu zjem vsetko, aj ked budem tehu
@mata_ba mojaaaaaa to mi je luto, mne este stale neprisla :(
@stanca22 a krv ti doky bral??? lebo neviem ak by si bola tehu nahodou ci vyvolavacka nemoze ublizit plodu. mne meskaju 10 dni cca. my sa snazime pol roka o babatko, ale mam pocit ze sa toho tak skoro nedockam
@zuzanka9999 No my sa snažíme asi tretí rok, tak nejako ... nepočítam to ... Krv mi nebral ... a vyvolávačka neublíži plodu ale aj tak si myslím, že aj keby som už konečne bola, tak by sa mi to zobrazilo aj na tom druhom teste ... A test si si robila?
@vardzikova este raz gratulujem Kati, ked uz to je aj od lekara, tak zelam krasne pohodove tehotenstvo az do uspesneho konca a zdraveho dietatka!
@vardzikova ahojka moja, gratulujem ti 😀
su tu niejake 20 ročne snazilky ci to som sama ? 😀
ahojte ako sa máte?dnes je tak pekne vonku tak sa mi vyšantila fenka na tom snehu bola radosť na nu pozerat 😀
@ivana133 ja mam 25 🙂 kolko sa snazilkujete,,,,???
@adriana_13 3 mesiace este len ....... a teraz nie sme spolu pred tyzdnom som prial na slovensko a budem s drahym az v maji :-/
ach 19DC ach jaj nech je uz 26.1 a testik negativny 🙂...vrrrr
@ivana133 aha no to uletí neboj sa 😉 my skusame len mesiac 🙂
ahojte dievčatá, nestíham vás čítať, tak čo máte nové? chváľte sa 🙂 nejaká nová tehuľka nepribudla? 🙂

Tak babky dnes som bola u dokyho vzal mi krvičku o jednej som volala o vysledky a oznamil mi to čo som už vedela že som tehu ale na sono ma objednal až na 2.2 na 12:00 hodinu aspon sa ulejem v praci 😀