Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@chorucka neviem mojka ako azzura dopadla idem jej napisať 😉 a ty si si robila aj dnes test? ja som si robila a palička je už pomaličky krááásna večer pridám foto
@fifitko25 do zajtra nejako vydržíš, hlavne sa nenervač, mysli na to, že ak je to tehu, tak určite to pre malinké nie je dobré, taký stres 😉 momamo písala, že môže byť aj špinenie začiatkom tehu, a každej stúpa hcg iným tempom, nie sme roboty rovnako nastavené a fungujúce 🙂 každá sme iná, niektorá má koľajnice 8DPO, iná ducha 17DPO 😉 budem na teba myslieť, aby všetko dobre dopadlo.
@anait nepovedal mi nic..jedine co mi povedal,ze nevylucuje tehu,ale ani nepotvrdzuje...a ze mam vysoku sliznicu..ale tak v nedelu vecer dosla mrcha..a to vracanie - bud som bola tehu alebo nejaky virus..lebo teraz mam mrchu,ale robia sa mi az take krvave hrce,nieco ako velke zrazeniny..tak bohvie ako to bolo so mnou..ale dnes uz lepsie...
akurat je u nas bratranec priatela, pytala som sa ho na tu tradiciu na tu svadbu
povedal, ze to nie je pravda,,,,
ale ja mojmu zjem vsetko, aj ked budem tehu
@stanca22 a krv ti doky bral??? lebo neviem ak by si bola tehu nahodou ci vyvolavacka nemoze ublizit plodu. mne meskaju 10 dni cca. my sa snazime pol roka o babatko, ale mam pocit ze sa toho tak skoro nedockam
@zuzanka9999 No my sa snažíme asi tretí rok, tak nejako ... nepočítam to ... Krv mi nebral ... a vyvolávačka neublíži plodu ale aj tak si myslím, že aj keby som už konečne bola, tak by sa mi to zobrazilo aj na tom druhom teste ... A test si si robila?
@vardzikova este raz gratulujem Kati, ked uz to je aj od lekara, tak zelam krasne pohodove tehotenstvo az do uspesneho konca a zdraveho dietatka!
ahojte ako sa máte?dnes je tak pekne vonku tak sa mi vyšantila fenka na tom snehu bola radosť na nu pozerat 😀
@adriana_13 3 mesiace este len ....... a teraz nie sme spolu pred tyzdnom som prial na slovensko a budem s drahym az v maji :-/
ahojte dievčatá, nestíham vás čítať, tak čo máte nové? chváľte sa 🙂 nejaká nová tehuľka nepribudla? 🙂

Tak babky dnes som bola u dokyho vzal mi krvičku o jednej som volala o vysledky a oznamil mi to čo som už vedela že som tehu ale na sono ma objednal až na 2.2 na 12:00 hodinu aspon sa ulejem v praci 😀