Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Byby uz je tu mrcha ☹ 😠
@azzura čáu krásko, ja som dnes neodolala a testla som, lebo veď grafík prekrásny 😉
ale bielo ako čerstvo nasnežené 😅
http://www.fertilityfriend.com/home/383f6d
ty odolávaš do soboty, dobre čítam? 😕
@fifitko25 neboj dostala som aj knizky pre tehotne a tam to pisu, ze moze byt na zaciatku bbud tmavy vytok alebo labe krvacanie a nemas sa coho obavat, podla mna mas stale nizke hcg, mne testy tiez dlho ukazovali ducha, ael aj tak bude najlepsie ked pojdess zajtra k doktorovi, budem na teba mysliet 🙂 😉 hlavne sa nestresuj a bud v klude
@94 nepoznám presne účinky tohto lieku, ale ja som ho brala po ovulácií na udržanie tehotenstva - teda ak by bolo.... vždy od 17 DC do 25 DC a tiež mi po ňom prišla mrcha načas. na malé vajíčka - -folikuly, existuje liek ktorý sa vola clostilbegyt, tu na fóre je viac užívateliek, ktoré s ním majú skúsenosť - aj ja a po tomto lieku mi fakt vajka dorástli 😉 ver doktorke, ona vie,čo ti má nasadiť, aby to bolo O.K. 😉

baby ešte ma napadlo, včera mi lekár povedal, že mám vysoko sliznicu. Ak do konca mesiaca ani po vyvolávačke mrchu nedostanem ,mohla by som byť tehu? Bo minulý týždeň som mala hnedý výtok.Ale teraz na sone nebolo vidieť nič.