Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita ahooj, kombinujem kombinujem, statistika nepusti 😀 😀 😀 dnes som 2DC, nazdravie alchemilkou 😀 takze tento cyklus budeme necakat spolu, jaaaaj, mi to pride este tak dlhoooo, clovek prezije mladost pocitanim do 28 😀
@vardzikova dobre potom sa dohodneme 😀 idem bubat caffffko
@kikaneu mojka kupiš si taku knižočku a ta sa vola DEVIATNIK K SV. júdu tadeášovy - pomocník v každom súžení , v každy den sa modliš niečo ine v podobe deviatich dní ale toto opakuješ dovtedy kym ti nevyhovie ja som sa to modlila tiež 😉
@vardzikova a to kde kúpim, však u nás ani také obchody nie sú....joj
@vardzikova ajojik, dnes som na teba upenlivo myslela, ze ako si gazdujete nad fazulkou s gyndosom 😀 😀 moc sa tesim, ze vsetko je tak, ako ma byt 😉 ale mne sa furt nezda, aka si pokojna, normalne nenormalne 😀
TAAAAK A MACA JE NA CESTE 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@kikaneu mojka cela modlidbička trva ani nie 5 minut a to je v pohode 😉 no kupiš si tu knižočku a budeš sa modliť z nej a o dva mesiace ti ručim že na teste budeš mať // 😉
@kikaneu mojka to kupiš v spolku sv.vojtecha neviem či tam niečo take mate ak nie tak ja ti kupim a pošlem Hm?
@palculienka2011 mojka a nemala by som byť pokojna? 😀
@vardzikova no vidíš, u nás taký obchod nie je....a v prešove sme boli len teraz, ale nerob si starosti, kúpim si keď najbližšie pôjdeme 🙂 ďakujem za tip 🙂
@vardzikova ale jasne ze ano, ale ty si az moooc 😀 😀 😀 😀 😀 inaaac, bola si na poste, ci nie? 😉
@kikaneu nemaš začo mojka .. som mu sľubila že ak mi pomôže tak dam o nom vedieť niekomu inemu aby pomohol aj inym 😉 lebo mne pomohol vždy 🙂
@vardzikova 🙂 super, vďaka 😉 tak aj ja si to sľúbim, resp. jemu 🙂
@palculienka2011 až moc som pokojna? a ine babky stresuju? ja neviem ja som ešte tehu nebola a ja .. len sa smejem 😉 milačik dnes som nestihala isť na poštu ale skočim zajtra 😉
@palculienka2011 no pekne, tak spolu mame cyklus, ja som dnes 5DC a máš pravdu, narátať do 28 je v tomto prípade dosť zložité a dlhééééééééééééé 😀 😀 😀 ale nebooooj, spolu to zvládneme 😉
@kikaneu tak to áno, aby sa nepokazili 😀 😀 😀 tak sme na tom rovnako, tak super a aký si to DC? už sa ti blíži ovula, nieeeE?
@kikaneu neboj všetko bude aj tie // len hovorim hlavne treba veriť 😉
@vardzikova supiiik, to len aby som vedela, kedy mam ist vyberat schranku 😀 😀 😀 poberiem sa ja spat, brucho ma furt boli, bleeee 😠 😠 dobre sa vyhajaj mamuľa 😀
bruuu noc baby
@vardzikova tak, tak, ja verím, možno to potrvá, ale raz to príde 🙂
@palculienka2011 čaaaaau lasko 😉
@kikaneu určite
@vardzikova
@lucecita zdrhám spať 🙂 dobrú noc dievčatá 🙂
@kandee1201 kuk ako sa mi mas uz ma nejake priznaky 🙂
@adriana_13 no dufam že čim skor to uleti aj cim skor sa podari 😀
@ivana133 URCITE ,,TREBA VERIT,,,JA mam tiez strach a vymyslam vsetko mozne ale myslím ze aj tak to zariadí osud,,,čo ma príst príde,,,a vsetky vitaminy a caje su len pre dobrý pocit 😀
@adriana_13 presne tak

@kandee1201 😉 no tak to ťa beriem za slovo jupííí zarobila som 😀 😀 😀 😀