Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ahooooooooooooj a dobrúúúúúú
idem aj ja kukať kosti a potom nevinných...papa a dobrú noc bambuľky...
he,he ty si aka potvorka 🙂...zmeraj sa rano ok 🙂.....budem na teba rano mysliet 🙂..... ja som mala nedavno 29 🙂 a ty?
@vardzikova tak to je super lasinka 😀 tesiiiiiiiiiiiiiiis 😀 😀 😀 😀
dobre ranko babulky co maju znamenat neskutocne boleti v krizoch je to uz 4den a som 20DC.Nikdy ma este tak neboleli krize :(
@vardzikova mojááá kráásne čiaročky...ukážkové 🙂)) ja som to vedeláááá....tak sa teším s tebou....opatruj sa..a dávaj si pozor...na seba..aj malinkú fazulôčku 🙂
@vardzikova tie modlidby su nadherne, len to moje sv, prijmanie, akosi sa teraz nekona, spoved, skoda neskor 😉
inac dobre ranko........
@fifitko25 ja som ta tu citala, uvisis co ti povie doky, ale spinenie a baby test pozit, sa neda naraz ja, ked som spinila, doki povedal, aby som testovala za 7 dni ked sa vycistim.....
ale ty si pred tym ducha mala, toto moze byt uz koli tehu spinenie 😉 😉 😉 😉 😉
neboj je to tam ja tomu verim 🙂
@mattuliatko30 cakame na spravy, ako na novy cas...........
Babulky prosím vás dokedy od vyvolávačky by som mala dostať mrchu?
zazraky sa nekonaju http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
prosiim, ja viem, že som otravná a leziem Vám tu do rozhovoru :(
@mattuliatko30 milacik, dorazila 😠
@vardzikova gratulujem strasne moc a drzim palce aby co najrýchlejsie ubehlo 9 mesiacov 🙂

@evikaba asi nie, lebo potom som v strese ked potrebujem ist v noci na WC a nejdem lebo aby som mohla rano merat 😀 ale ty meraj, ja sa budem riadit tvojimi hodnotami 😀 a kolko mas rockov vlastne, mozno mame viac spolocneho 😀