icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

evikaba
18. jan 2012

@azzura nieeeeee ....vrrrrr.....hruza,,,,ale nevadi tak sup sup nech skonci a snazilkuj 🙂

azzura
18. jan 2012

@evikaba tento cyklus je pase, idem pred ovulkou na prefuky

carie32
18. jan 2012

@anlady a lekár Ti čo povedal pri kontrole? Nevylúčil tehotenstvo? Ak si tehotná, tak vyvolávačka proste nezaberie, a nemala by ani ublížiť plodu.. Toto mi aspoň hovorila sestrička. a na ktorý DC si mala ten výtok?

evikaba
18. jan 2012

@evikaba ake mas cykli moja ?

anlady
autor
18. jan 2012

@carie32 no mala som ho od 23 DC a mala som ho týždeň, taký hnedý. No lekár nepovedal nič. Dal mi vyvolávačku a povedal,že uvidíme. A že sliznicu mám pekne vysoko. A že tehu by bolo vidieť asi tak od 4-5 týždňa.
Tak neviem - dúfam, že nedostanem.

azzura
18. jan 2012

@anlady tak drzim silno palce, aby ti to vyslo 😉

aliaxa
18. jan 2012

baby ja mam na teste dve ciarky.....ja tomu neveriiim

azzura
18. jan 2012

@aliaxa gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, ukaz

fifitko25
18. jan 2012

Ahojte, moja diagnoza: chemické tehotenstvo alebo neudrzanie plodu a skorý potrat... Všetko sa rozluskne poobede, ked budu známe výsledky krvi. Na sone nebolo nic vidieť, lebo sliznicu mám vraj vysoko. No od večera krvacam a intenzita rastie ☹

azzura
18. jan 2012

@fifitko25 mrzi ma to moja, strasne moc ☹

gelinka75
18. jan 2012

mne zatial ide graf takto, stupanie ako vzdy 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38a231

azzura
18. jan 2012

@gelinka75 mas zatial krasny graf, tak si ho nepokaz 😉 chcem aspon u teba vidiet II

aliaxa
18. jan 2012

@azzura zachvilku musim pockat priatel mi to odfoti na jeho lepsom telefone...len mi to nejde do hlavy ked mi doktor povedal ze mam male vajicka

gelinka75
18. jan 2012

@azzura dakujem moja aj mne sa paci, ale stupa to vzdy a na 6DC klesne dost, takze nic netypicke..uvidime co bude dalsie dni, mavam aj vyssie teploty 😝 😅

azzura
18. jan 2012

@aliaxa netreba vo vsetkom verit doktorom, zazraky sa deju a tvoje telo ti chcelo to dokazat 😉

azzura
18. jan 2012

@gelinka75 hmm, vsak aj ja mavam krasne grafy a prd z toho, ale dufam ze tebe to vyjde 😉

carie32
18. jan 2012

@anlady držím palce aby to bolo tehu 🙂 , nezabudni dať správičku. a teraz si ktorý DC?

gelinka75
18. jan 2012

@aliaxa tak to je super, gratulujem, no dr. vie toho dost aj nakecat, takze treba filtrovat infosky 🙂 vidis to sama

mel84
18. jan 2012

@fifitko25 je to neferove ☹ strasne som ti to priala..drzkaj sa...mne sa zda ze som niekde citala ze po takom potrate je hrozne vysoka pravdepodobnost ze ten dalsi cyklus otehotnies...hlavne hlavu hore..

mel84
18. jan 2012

@evikaba moze moze 😉 mna krize bolia pred kramami, ale na to mas este skoro

gelinka75
18. jan 2012

@azzura asponze grafy su pekne, mame sa od coho odpichnut, mne dr. povedala v centre, ze je to velmi dobra sprava, ked mam ovulku, aspon daco mam ok 😠 🙂

evikaba
18. jan 2012

@azzura drzim ti palceky

azzura
18. jan 2012

@gelinka75 bože, dnes je dlhy den v praci a ja odkedy som dosla len smoklim, do riti.. 😒

evikaba
18. jan 2012

@mel84 moja mna praveze nikdy neboleli krize az teraz co som uplne prekvapena ,lebo neskutocne bolia

aliaxa
18. jan 2012

moj dnesny test co poviete baby

azzura
18. jan 2012

@aliaxa super, krasne 🙂 tak drzim palceky. Kedy volas dokymu?

aliaxa
18. jan 2012

@azzura ja ani neviem...som v soku

azzura
18. jan 2012

@aliaxa 😀 😀 😀 ktory den cyklu si a ake mavas dlhe?

anlady
autor
18. jan 2012

@carie32 teraz som 36 DC, Tak som v očakávaní. Len nemávam pravidelne menštruáciu. 1DC som mala naposledy 14.12.21011 a myslela som si že ten výtok môže byť namiesto menštruácie,ale lekár povedal že nie. Tak teraz mi dali dve ampulky vyvolávačky - Tak ma bolí zadok :(

A tebe ako sa darí?

anlady
autor
18. jan 2012

@azzura ďakuejm. Moc by som bola rada 🙂 Ani testnúť sa neodvážim.