icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
18. jan 2012

@anlady to ti verim, nechces byt sklamana. Ale ja by som to riskla 😉

zelovocka
18. jan 2012

@azzura cica, nezúfaj, asi si vážne musíš prejsť cez tie prefuky 😕 potom to už pôjde ako po masle 😉 moc ti to prajem. tak ber toto ako jednu z posledných mrchavých na dlhý čas, proste povinná jazda na červenú 😉

azzura
18. jan 2012

@zelovocka ma to uplne zlozilo, sedim v praci a fnukam. Az moc som verila, že by to mohlo vyjst aj príznaky som mala ine. Uz neverim na zazraky ani to že to bude skoro, proste nieco bude, uz som unavena, 1,5roka som verila, stacilo.

anlady
autor
18. jan 2012

@azzura navádzaš ma? 🙂

azzura
18. jan 2012

@anlady hej 😀 😀 😀 😀 😀 😀

anlady
autor
18. jan 2012

@azzura tak počkám týždeň, dobre 🙂 A budúci víkend napíšem správičku 🙂))) Len mi drž palce,nech nedostanem.
A nemám ešte ani žiadne príznaky ani tehu :( ani menštruácie :(

azzura
18. jan 2012

@anlady ok, budem drzat palceky a cakat na spravu 😀 😀 , ani varzdikova nemala ziadne priznaky

anlady
autor
18. jan 2012

@azzura dosť dlho som tu nič nečítala - je tu toho strááášne veľa. Je tehu?

azzura
18. jan 2012

@anlady hej, je.....vcera jej to uz aj doky potvrdil

anlady
autor
18. jan 2012

@azzura jeej to je super. v koľkom tt?? Ozaj kedy to je vidieť na sone?

mata_ba
18. jan 2012

ahojte baby..pekny den vam zelam...

@azzura mrzi ma to...prefuky urcite pomozu!

@fifitko25 moc ma to mrzi moja ☹ ale mozno ta este nakoniec potesia...mne doktor povedal v piatok,ze mam vysoku sliznicu..a v nedelu bum - mrcha...mozno aj ja som bola tehu..nabuduce 😉

azzura
18. jan 2012

@anlady to sa musis spytat jej 😉

momamo
18. jan 2012

@fifitko25 mojka to ma mrzi a co to znamena chemicke tehotenstvo?? Takze uz neni ziadna sance ze by vam to vyslo?? ☹ Mrzi ma to

fifitko25
18. jan 2012

@mel84
@azzura no Čo uz ideme ďalej, tento mesiac bez stimulacie liekmi...

danjelca
18. jan 2012

@fifitko25 fifitko ja som cyklus pred otehotnením mala toto isté..prišiel nezvyklý velmi silný menzes, no proste depka strašná...a tiež som čítala že maternica je potom lepšie pripravená..no neverila som..a hned druhý cyklus sa zadarilo..s napätím som čakala na ms...a neprišla.
Viem čo prežívaš absolutne sklamanie aj ja som sa dva týždne z toho nemohla spametať..ale to prejde..
Drž sa !

azzura
18. jan 2012

@mata_ba co uz, nejak sa nam nedarí, ale vam to s fifitkom na buduce vyjde, tak drzim uz dopredu palce 😉

azzura
18. jan 2012

@fifitko25 zivot je svina 😠 , kebyze nemam uz stanoveny termin prefukov, tak sa na vsetko vyseriem a koncim s plodením, no ved nie kazdy ma mat deti

fifitko25
18. jan 2012

@momamo asi sa zblaznili hormóny ☹ preto tie pozitívne tehu testy. Doki vravel, že musíme pozornosť venovať aj udrzaniu vajíčka, doteraz sme riešili len jeho rast

mata_ba
18. jan 2012

@zuzanka9999 co uz..a test si si robila?

fifitko25
18. jan 2012

@danjelca tak tehu zatiaľ nevylúčil, ale pravdepodobnosť je mala.... Som PN do pondelka, potom idem na sono

mata_ba
18. jan 2012

@azzura no neviem..ale raz hadam hej 🙂 a ty sa nevzdavaj!co ma byt,to bude!

azzura
18. jan 2012

@fifitko25 musis silno verit a oddychovat a mozno v pondelok dojdes so super spravou 😉

azzura
18. jan 2012

@mata_ba možno moj prvy doktor mal pre 1,5 rokom pravdu, že som uz za zenitom a nefunkcna 😀

mata_ba
18. jan 2012

@azzura nevymyslaj..ked Pan Boh chce,aj motyka vystreli 😉 moja sestra ma 35 a je v 5 mesiaci..

mata_ba
18. jan 2012

@azzura a svagrina sa na 40-ku dozvedela,ze bude babo..

azzura
18. jan 2012

@mata_ba ale boh nechce. 😀 . Tak jej gratulujem, ale urcite to nie je jej prve

azzura
18. jan 2012

@mata_ba ale to nie su prvorodicky

mata_ba
18. jan 2012

@azzura sestrine je prve..svagrina ma tretie...

danjelca
18. jan 2012

@fifitko25 držím palčeky...v každom prípade je pozitívna správa vajíčko s adokázalo uchytiť, čiže už viete že ak to nevýjde že je to ok a treba riešit to čo ppovedakl doktor.

momamo
18. jan 2012

@fifitko25 tak to ma mrzi, potom daj vediet po obede co ti povedia z krvy ..