icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

bubacik5
18. jan 2012

Dobre ranko DIEVCATA 🙂

fifitko25
18. jan 2012

@momamo mne tiež pomáhal doktor, hlavne preto, že som mala malé folikuly, tak sme ich stimuláciou podporovali a už v posledných 2 mesiacoch pekne narástli.... no len asi je niekde chyba, keď sa stalo toto, len ešte príjsť na to, kde je tá chyba a čo robíme zle

azzura
18. jan 2012

@mattuliatko30 jasne, že sa z nich tesim 😀 😀 😀 . Ale ja uz nic nebudem riesit, ani teploty ani ovu testy, proste nic, seriem uz na vsetko. A ked to do pol roka po prefukoch nevyjde, tak na umele nejdem, naco, budem sa zbytocne vselicim dopovat a pichat a prd z toho, uz nevladzem. Kebuze viem ze to bude takte tazke a hlavne take dlhe, tak to necham tak. Asi moj prvy doky mal pravdu, som nanic, len skoda ze mam super chlapa, ktoreho sa neda len tak opustit

azzura
18. jan 2012

@vardzikova a co on na to?

momamo
18. jan 2012

@vardzikova ahoj ako sa mas ..?? Ako sa citis ..??

momamo
18. jan 2012

@fifitko25 neboj uvidis co chvilka sa vam urcite podari, hlavne bud sama psychicky v pohode, nestresuj sa, usmievaj sa a tes sa zho vsetkeho🙂 Ved do leta (urcite aj skor) budes maminka🙂 Ja som si to vzdy tak vravela🙂

aliaxa
18. jan 2012

@fifitko25 dakujeeem moja vsak len vdaka tebe som ho spravila ja by som stale cakala na mrchu , moja len mne je smutno ze ty si trosku zle dopadla ☹ ja som sa tak tesila ked som si precitala ze mas dve ciarky ....

delissavt
18. jan 2012

@azzura skoda, verila som, ze ti to vyjde.. ale po prefukoch vystreli z motyky, uvidis 😉

fifitko25
18. jan 2012

@azzura ty si riadne trdlo a nie nanič !!!! 😠 heš s takými myšlienkami o sebe, lebo prídem do Trnavy a naložím ti po holej 😠 😠

anett6212
18. jan 2012

@vardzikova hej ved som sa dozvedela, ze mamka mala mrchu do stvrteho mesiaca 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a uz mi aj skoncila. ta fajne. zajtra alebo v sobotu si urobim test. inak tak som prechladla, mam zvysenu teplotu a neskutocnu nadchu mam. joj hrozne a to na svadbu ideme v sobotu. sa musim dat do kopy. a ty ako? uz si bola u lekara?????????? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

azzura
18. jan 2012

@delissavt co uz 😒 . Možno, že vystreli ale uz veriť neverim 😝

fifitko25
18. jan 2012

@aliaxa nuž asi nám to nebolo ešte súdené mať dieťatko.... ale veď ešte nie je všetkým dňom koniec 😉

azzura
18. jan 2012

@fifitko25 zlatko, ked budesmat tolko rokov ako ja a furt sa nebude darit (to tebe nehrozi, si mala //), tak tiez raz budes mat toho plne zuby

delissavt
18. jan 2012

@fifitko25 skoda :(((( aj mna to mrzi :(((

anett6212
18. jan 2012

@mata_ba joj mojka, to ma mrzi. ale je tu este stale moznost ze si. lebo to zvracanie musi z niecoho byt. nepojdes k obvodnej lekarke?

anett6212
18. jan 2012

Ahojte baby, tak co nove? dva dni som tu nebola? ako sa mate? pribudla nova tehulka??????????

evikaba
18. jan 2012

@azzura kuk moja my sa tiez stale snazime dnes som 20DC a som zvedava ci sa nam to podarilo

fifitko25
18. jan 2012

@azzura mala som // a na štyroch testoch, dokonca ešte včera a vidíš - mrcha vyhrala 😠 ale nestrácam nádej, veď nie je všetkým dňom koniec... tiež už nie som najmladšia na prvé dieťa, mám 30 a už to pôjde len ťažšie.... ale stále verím, že to dobre dopadne - a dúfam, že budeš aj ty ! koľko žien otehotnelo a prirodzenou cestou aj v 40tke a majú krásne zdravé detičky 😉

evikaba
18. jan 2012

@azzura moja kolko mas rokov ja 29

azzura
18. jan 2012

@evikaba drzim palce, aby to teraz vyslo 😉

azzura
18. jan 2012

@evikaba milacik ja 35 😒

azzura
18. jan 2012

@fifitko25 hahaha, ja nechcem byt v 40 matka, mna mama mala v tom veku (som 3) a nemame dobry vztah 😒

evikaba
18. jan 2012

@fifitko25 sme rovnako stare ...drzim ti palceky moja

gelinka75
18. jan 2012

@aliaxa pekne palicky, je to jasne ako facka 😀 😀

fifitko25
18. jan 2012

@azzura no ale to nemusí byť tvoj prípad 😉
@evikaba tiež mám 29, 30 mám o dva mesiace v marci 😀

vardzikova
18. jan 2012

@fifitko25 čože mojka... neverim.... ale ved na sone nemuselo byť nič vidieť alebo už v takom štadiu dokaže spozorovať niečo?lasko .. potom mi daj vedieť ked zavolaš o vysledky... 😒

vardzikova
18. jan 2012

@azzura kto on? mojka

vardzikova
18. jan 2012

@momamo ahoj mam sa dobre, len mam stale nafuknute bruško , a občas mavam zapchu 😖

azzura
18. jan 2012

@fifitko25 musim to predychat vsetko. Neboj, ja sa spamatam 😉 po prefukoch, dufam ze mi nepovie že sa neda nic robit a nevedeli ma vycistit 😒 tak potom si to mozem uz len hodit

azzura
18. jan 2012

@vardzikova šef?