Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova super.. tesim a s tebou :D
@vardzikova noooo ani som tomu neverila ja som cakala mrchu 🙂
@vardzikova mojka ja zapchou trpim stale, hovorila som to posledne doktorovi, ale povedal ze nechce do mna stopat ziadne lieky a ze mam jest prevazne mliecne vyrobky a pomaha to🙂 nafuknute som mala aj ja na zaciatku a nejako to ostalo a brusko sa postupne zväcsilo, uz ho neskryjem🙂
@anett6212 ako dosla mrcha,vracanie ustupilo..bud viroza alebo som bola tehu,akurat,ze mi to nevydrzalo..lebo idu zo mna uplne zrazeniny...a ked som bola v piatok u dokiho,povedal,ze je vsetko v poriadku..a mala som vysoku sliznicu...takze taaak...dalsi level nas caka..ale maca by mala dnes alebo zajtra dojst,tak sa hadam zadari 🙂
@azzura moje nevesaj hlavu nam to trvalo o nieco dlhsie ako 1,5n roka a nakoniec sa podarilo....
@anett6212 ano mojka bola som u lekara a je všetko tak ako ma byť tehotenstvo mi potvrdil a idem 2.februara na sono 😀
@lusinda1989 hej, ale ty si o polovicu mladsia 😀
@azzura na veku podla mna ay tak nezalezi... neboj mi ti verime .... bude to dobre ver mi... moyno bz fakt bolo naj milovat sa len tak nic nemerat nic neriesit tak ako som to uy robila ja uy som totiy nemala naladu na yiadne merani a ani na nic....
@azzura jaaaj ... no zagratuloval mi ale nebol nadšeny lebo vie že bude musieť niekoho zhanať na moje miesto vieš ...ale tak im treba 😀
@vardzikova ahoj mojka ako sa mate????
@aliaxa no vidiš takto isto som ju čakala aj ja 😀
@anett6212 ahoj milacik konecne si k nam prisla 🙂 ako sa mas?

@fifitko25 mozno na narodeninky podari 🙂...keby clovek vediet ,ze je to take tazke tak by sa tomu uz davno nebranil