Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 jasne, že sa z nich tesim 😀 😀 😀 . Ale ja uz nic nebudem riesit, ani teploty ani ovu testy, proste nic, seriem uz na vsetko. A ked to do pol roka po prefukoch nevyjde, tak na umele nejdem, naco, budem sa zbytocne vselicim dopovat a pichat a prd z toho, uz nevladzem. Kebuze viem ze to bude takte tazke a hlavne take dlhe, tak to necham tak. Asi moj prvy doky mal pravdu, som nanic, len skoda ze mam super chlapa, ktoreho sa neda len tak opustit
@vardzikova a co on na to?
@vardzikova ahoj ako sa mas ..?? Ako sa citis ..??
@vardzikova hej ved som sa dozvedela, ze mamka mala mrchu do stvrteho mesiaca 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a uz mi aj skoncila. ta fajne. zajtra alebo v sobotu si urobim test. inak tak som prechladla, mam zvysenu teplotu a neskutocnu nadchu mam. joj hrozne a to na svadbu ideme v sobotu. sa musim dat do kopy. a ty ako? uz si bola u lekara?????????? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ahojte baby, tak co nove? dva dni som tu nebola? ako sa mate? pribudla nova tehulka??????????
@azzura mala som // a na štyroch testoch, dokonca ešte včera a vidíš - mrcha vyhrala 😠 ale nestrácam nádej, veď nie je všetkým dňom koniec... tiež už nie som najmladšia na prvé dieťa, mám 30 a už to pôjde len ťažšie.... ale stále verím, že to dobre dopadne - a dúfam, že budeš aj ty ! koľko žien otehotnelo a prirodzenou cestou aj v 40tke a majú krásne zdravé detičky 😉
@fifitko25 čože mojka... neverim.... ale ved na sone nemuselo byť nič vidieť alebo už v takom štadiu dokaže spozorovať niečo?lasko .. potom mi daj vedieť ked zavolaš o vysledky... 😒
@azzura kto on? mojka
@momamo ahoj mam sa dobre, len mam stale nafuknute bruško , a občas mavam zapchu 😖
@vardzikova šef?

Dobre ranko DIEVCATA 🙂