icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

evikaba
18. jan 2012

@fifitko25 mozno na narodeninky podari 🙂...keby clovek vediet ,ze je to take tazke tak by sa tomu uz davno nebranil

delissavt
18. jan 2012

@vardzikova super.. tesim a s tebou :D

aliaxa
18. jan 2012

@gelinka75 dakujeeem ja tomu stale nemozem uverit

fifitko25
18. jan 2012

@azzura veď to, vezmi si môj prípad - možno som aj mala oplodnené vajko a ono mi odišlo... vieš, ako som sa cítila u doktora? ledva som zadržala slzy... potom som prišla domov, mm ma pomojkal, uvaril mi kávičku a už to prebolelo - aspoň trošku 😉

aliaxa
18. jan 2012

@azzura zajtra si spravim este jeden a uvidim ci tam budu ciarocky

aliaxa
18. jan 2012

@vardzikova noooo ani som tomu neverila ja som cakala mrchu 🙂

fifitko25
18. jan 2012

@evikaba veru veru, stále sme to odkladali, že je čas, že chceme riešiť bývanie, zabezpečenie, ja som externe študovala na VŠ.... no a teraz, keď to všetko v podstate máme, tak bábätko nie a nie "urobiť" 😒

azzura
18. jan 2012

@aliaxa ok, ale podla ma to je zbytocne, lebo na tomto teste mas krasnu ciarocku 🙂 akurat ze zistis ze ti silnie 😉

delissavt
18. jan 2012

@azzura a mozno ked nebudes verit a ani nic cakat, tak sa to podari... toto je ten "blby" zakon schvalnosti 🙂

azzura
18. jan 2012

@fifitko25 zlatko, viem ze ty si to mala teraz tazsie, ale aspon vies ze vies byt tehu. Mrzi ma to vsetko, že sa ti to stalo, ale uz to bude len dobre 😉

momamo
18. jan 2012

@vardzikova mojka ja zapchou trpim stale, hovorila som to posledne doktorovi, ale povedal ze nechce do mna stopat ziadne lieky a ze mam jest prevazne mliecne vyrobky a pomaha to🙂 nafuknute som mala aj ja na zaciatku a nejako to ostalo a brusko sa postupne zväcsilo, uz ho neskryjem🙂

azzura
18. jan 2012

@delissavt 🙂

fifitko25
18. jan 2012

@azzura no a to isté sa môže stať aj tebe - aj ty môžeš byť tehu, kým nemáš oficiálne potvrdený opak - dovtedy prosím tomu ver !! 😉 😉

mata_ba
18. jan 2012

@anett6212 ako dosla mrcha,vracanie ustupilo..bud viroza alebo som bola tehu,akurat,ze mi to nevydrzalo..lebo idu zo mna uplne zrazeniny...a ked som bola v piatok u dokiho,povedal,ze je vsetko v poriadku..a mala som vysoku sliznicu...takze taaak...dalsi level nas caka..ale maca by mala dnes alebo zajtra dojst,tak sa hadam zadari 🙂

azzura
18. jan 2012

@fifitko25 😀 😀 😀 😀 srandiska, ja som tento cyklus prehrala. Ale po prefukoch to musi vyjst, uz som si objednala macu

aliaxa
18. jan 2012

@azzura chcela by som si kupit ten co ukazuje aj tyzdne tehotenstva

azzura
18. jan 2012

@aliaxa jaj, ale to asi nemaju v kazdej lekarni

lusinda1989
18. jan 2012

@azzura moje nevesaj hlavu nam to trvalo o nieco dlhsie ako 1,5n roka a nakoniec sa podarilo....

vardzikova
18. jan 2012

@anett6212 ano mojka bola som u lekara a je všetko tak ako ma byť tehotenstvo mi potvrdil a idem 2.februara na sono 😀

azzura
18. jan 2012

@lusinda1989 hej, ale ty si o polovicu mladsia 😀

zelovocka
18. jan 2012

@azzura fakt ma to mrzí, ale nestrácaj nádej do budúcna, o chvíľku máš ten zákrok a do troch mesiacov potom môžeš byť kludne tehula, neboj nič, depka prejde 😉

aliaxa
18. jan 2012

@azzura hadam v bratislave ho mat budu skusim v auparku v lekarni a ked nie tak nic ...eate musim k doktorovi zavolat kedy mozem prist

azzura
18. jan 2012

@zelovocka cely cyklus som verila a nedepkovala, ale teraz uz musim, ale to prejde 😀 😀 😀

aliaxa
18. jan 2012

@fifitko25 vsak jasneee ja verim ze sa vam to podari ani ja to nemam iste ked mi povedal jeden mesiac ze mam male vajicka adruhy mesiac mam dve ciarky

azzura
18. jan 2012

@aliaxa zavolaj, a daj vediet co ti povie, ked ta tak odpisal, že mas male vajka a ze to nemusi vyjst 😉

lusinda1989
18. jan 2012

@azzura na veku podla mna ay tak nezalezi... neboj mi ti verime .... bude to dobre ver mi... moyno bz fakt bolo naj milovat sa len tak nic nemerat nic neriesit tak ako som to uy robila ja uy som totiy nemala naladu na yiadne merani a ani na nic....

vardzikova
18. jan 2012

@azzura jaaaj ... no zagratuloval mi ale nebol nadšeny lebo vie že bude musieť niekoho zhanať na moje miesto vieš ...ale tak im treba 😀

lusinda1989
18. jan 2012

@vardzikova ahoj mojka ako sa mate????

vardzikova
18. jan 2012

@aliaxa no vidiš takto isto som ju čakala aj ja 😀

lusinda1989
18. jan 2012

@anett6212 ahoj milacik konecne si k nam prisla 🙂 ako sa mas?