icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

modrococko
18. jan 2012

@gelinka75 no, ja som bola pred vianocami po vysledky z cytologie a lekarka mi poevdala, ze mi vysla tazka dysplazia ale ze mam prist po sviatkoch na nejaku knips, vytrhli mi kusok tkaniva z posvy. Zajtra si idem po vysledky. ale ze ona si mysli, ze bude bud stredne tazka, alebo tazka, ze uz si nemylsi, ze yb to bolo lepsie. A ze ak am stredne, tak cim skor babo a ak tazku tak mam ist na odstranenie casti krcku maternice. tam potom hrozi neskor predcasny porod. uvidim ake budu vysledky zajtra. na babo som pripravena, chcem deticky, ale bojim sa aby sa mi za rok z toho nieco nevyklulo, kym bude babo v brusku..

momamo
18. jan 2012

@vardzikova nho vidis to🙂ani sa nenazdam a koncim prvy trimester🙂 Rychlo to uteka, uvidis sama🙂

momamo
18. jan 2012

@mel84 verim ti🙂 Lyzovacka v Alpach ...☹ och

vardzikova
18. jan 2012

@momamo vačšinou všetko tak zleti ako voda.. ani sa nenazdame mojka a budeme rodiť 😀 ale toho sa bojim statočne 😖

momamo
18. jan 2012

@vardzikova vies co ja to nejako neriesim, uz som nieco o tom studovala ale nechcem sa zbytocne stresovat, ked to pojde do tuheho tak ani nebudeme na to mysliet, budeme radi ze uz budeme malicke pupatka mat v naruci🙂

mata_ba
18. jan 2012

@anett6212 no bolo by super,keby nam to pomohlo 🙂 🙂 🙂

vardzikova
18. jan 2012

@momamo no jasne mojka .. ale aj tak mam z toho bobky 😀

momamo
18. jan 2012

@vardzikova kasli nato🙂 Teraz sa hlavne sustred na vase zdravie, nestresuj sa, odpocivaj🙂 tes sa🙂

purina12345
18. jan 2012

@vardzikova jasné že môžeš, tak len pi a cikaj a zvykaj si na to že sa na ten záchod ešte len nabeháš 😀

mata_ba
18. jan 2012

@azzura no aj ja by som ti to rada splnila,ale..vies ako..clovek mieni,Pan Boh meni...

vardzikova
18. jan 2012

@purina12345 no tak už som tych kilometrov urobila určite dosť 😀 a možem jesť plesnivy syr lebo ja ho milujem

anett6212
18. jan 2012

@vardzikova hej, tak mrcha uz skoncila zo 7 dni som ju mala len 4 taksa tesim 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a aj ze si idem odychnut na par tyzdnov 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

aknedz
18. jan 2012

@vardzikova Vidis, ja som v tretom a mam mensie brucho ako som mala v 5tt 😀 manzel sa mi smial, lebo som bola ako lopta

purina12345
18. jan 2012

@vardzikova ten sa vôbec neodporúča prečítaj si toto http://tvnoviny.sk/spravy/radimevam/ako-sa-spra... http://baby-web.topky.sk/Clanky/a435-Vyziva-v-t... úplne na spodu tej druhej stánky píšu o plesnivom syre http://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/strav...

delideli
18. jan 2012

caute baby,v poslednych dnoch uz vobec nestiham citat 🙂
je nieco nove?
my ideme zajtra prvykrat na gyndu,tak sa uz neviem dockat,aby bolo vsetko ako ma byt..
inak si asi tiez uz budem musiet kupit vacsiu podprsku,ani som necakala,ze to pojde tak rychlo..esteze do nohavic sa zatial zmestim 🙂
tak pekne snazilkovanie snazilkama a tehulkovanie tehulkam 🙂

anett6212
18. jan 2012

@mata_ba no ved to. som na to zvedava. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

momamo
18. jan 2012

@purina12345
@vardzikova podla mna sa vobec netreba stresovat a prehnane si davat pozor na to co jest a co nie, na zaciatku som to aj ja privelmi riesila ale vela ludi a aj doktorov potvrdilo jedno, papat mozme vsetko len s mierou, nicomu sa nevyhybat, ved tehotenstvo nieje choroba ...

mata_ba
18. jan 2012

@anett6212 aj ja 🙂 uz ju maaaameeee..dnes ju doniesol ujo kurier 🙂

anett6212
18. jan 2012

@mata_ba to aj mne ju donesie kurier? no cipana. som zvedava. a prisla ti kedy smska? a este si mu nieco platial? lebo ja som platila cez ucet

mata_ba
18. jan 2012

baby ten grepovy dzus mozem pit stale?alebo je to nejak ohranicene?lebo pijem ho od 2 DC..

aliaxa
18. jan 2012

@vardzikova ani neviem podla grafu by som ti povedala ale 11.1 mala dojst mrcha

purina12345
18. jan 2012

@momamo ja sa vyhýbam niektorým bylinkám a káve ale viac menej sa riadim podľa toho na čo mám chuť, keď to nechutí fazuľke dá mi to pekne vedieť kyselinou a už na to nemôžem ani pomyslieť 😀
@delideli no super, tak potom daj zajtra vedieť ako sa vám darí 😎

mata_ba
18. jan 2012

@anett6212 ja neviem ako si si to objednala..mi na dobierku a kurierom z UPC...lebo posiela sa to kurierom,cez postu alebo osobne...za kuriera sa platilo + 4€..posta stoji tusim 1,3€..a dosla sms,ze je vyeexpedovana a potom volal mm kurier,ci sa nachadza na danom mieste..

anett6212
18. jan 2012

@mata_ba nie je to ohranicene. ja uz 5 dni jem a pijem grepy a stavy 🙂 🙂 🙂 🙂

momamo
18. jan 2012

@purina12345 kave som sa aj ja zo zaciatku vyhybala ale nieje to potrebne 2-3x do tyzdna si ju dam🙂 Moze sa pit, nemoze sa len v pripade ze niekto ju pil 3 az viac krat denne... Tak to ti verim, mne dava tiez niekdy pocitit veci ktore jej nechutia ...🙂

anett6212
18. jan 2012

@mata_ba tak mi cez postu sme si to dali. zaplatila som komplet im priamo na ucet a uz len postarka to musi doniest. takze priblizne az zajtra to ja budem mat. asi tak alebo v piatok. tak to hned nadopujem muza 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

purina12345
18. jan 2012

@momamo ja pijem Caro, celkom mi chutí a normálna káva mi nechýba 🙂

mata_ba
18. jan 2012

@anett6212 ja nam to naordinujem zajtra rano 🙂

aknedz
18. jan 2012

@purina12345 ahojky Reni a mozem sa spytat akym bylinkam sa vyhybas? Lebo my zbierame bylinky a rada som pila take cajiky ale teraz od zaciatku pijem len ovocne caje radsej, no minule som mala aj nejaky zimny caj z obchodu - boli tam sipky, ibistek, echinacea, fenikel tusim....tak by som chcela vediet, lebo tiez som pocula, ze treba davat pozor na nejake bylinky

vardzikova
18. jan 2012

@aknedz no ale ja si pripadam uplne rovnako 😀 😀 😀 😀