icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

madzik
11. nov 2011

@kikaneu ake su tam polske hranice? neviem este som nehladala..tak neviem 🙂

kikaneu
11. nov 2011

@madzik dunajec napríklad 🙂 vyhovuje ti takto cestovať za prácou?

madzik
11. nov 2011

cierny dunajec? no kym neotehotniem 🙂))

madzik
11. nov 2011

@kikaneu cierny dunajec? no kym neotehotniem ))

kikaneu
11. nov 2011

@madzik najbližší prechod je lysá nad dunajcom 🙂 ahááá 🙂
idem už do sprchy a do postele 🙂 tak držím palce, nech to vyjde 🙂 brú noc 🙂

madzik
11. nov 2011

@kikaneu aha ..cize vies po polsky 🙂) ? tak pekne snicky aj nevam to vyjdeee ?)))pekne snicky 🙂

snubenci08
11. nov 2011

@eri28 no, tak ked si mala ten isty tak ti urcite tak skoro neukaze...musis pockat aspon 1 den pred ocakavanou MS 😉 ...ci uz ho neplanujes kupovat?

snubenci08
11. nov 2011

@barushkaaam ahoj, ak sa mozem spytat kedy si otehotnela?...uz si bola na gyne?

spula22
11. nov 2011

@snubenci08 ahoj skusala som tehu,ale mala somlen ten menej citlivy,tak nic ☹ ale ani pri mojom prvom som nevedela ze som tehu...test mi nic neukazal,le dr mi povedal ze som cca 3 tyzden 🙂. a potitivny tehu testik som mala len okolo 5 tyzdna tehu 🙂

snubenci08
11. nov 2011

@spula22 a teraz ti vychadza kolko ze mas byt tehu?, mne ukazal 4tt

eri28
12. nov 2011

@delideli mas pravdu ja som cumela na test prestala som dychat, az potom som pozrela pribalovy letacik, kym kupim novy test, ked vobec kupim, prakticky lekar mi ho urobi gratis, ked nedoraziiii 😀 😀 😀 😀 😀 , to si este chvilu pockam, ale aspon sa mi lieci candida, som happyyy

eri28
12. nov 2011

ja som vedela, ked pojdem spat o 7 vecer, ze sa tu v noci prilepim, ale ta unava, babulky co nove, ja badam, ze mozem spat, len na pravo a bruchu ostatne polohy velmi nepohodlne, neviem ci to suvisi z laparkou v pravo a vy ako 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
12. nov 2011

@snubenci08 nikdy v zivote hi hi a 14 euro fuc 😀 😀 😀 😀 😀 , a ten stres, prestalo mi byt chvilu srdce kym som precitala letacik 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
12. nov 2011

@vikad IFT je umelo oplodnene, asi nie ste zdravucky ked chapem, a neboj si silna, vsetky zeny mame to dar od hora 😀 😀 😀 😀 , chlapa by to davno polozilo na veky 😀 😀 😀 😀 😀 , a drzim palce nech sa zadari aj mi vsetky cakame na male zazraky 😀 😀 😀 😀

eri28
12. nov 2011

baby pisem sice v noci to je jedno, rano idem do prace, ale nechce sami verit, ze este nikto, davate si nadcas aj z testami a pritom tolko bab ked testovalo skor malo duchy, ale tu su asi velke slamania z testov 😉
ja mam teraz zlu financnu sitauaciu inac by som uz davno testovala obden ci duch, alebo nie 😀 😀 😀

eri28
12. nov 2011

@kikaneu moja ty bivas na konci sveta 😀 😀 😀 😀 😀 , v pohode 😀 😀 😀

eri28
12. nov 2011

@madzik pochopila som robis rakusku si spokojna, ja som nebola, tak som dokvytla do holanska a tu super 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
12. nov 2011

baby tak cudne si drzim pod bruskom nechcem namyslat, ale minuly mesiac 19, som bola pod nozom ja sa tak bojim ci tento mesiac to bude oki
inac mam to uz len za 8 dni 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
12. nov 2011

ahojte babulky od rana jem krupicovu kasu, dnes mi je vynimocne zle a mam strach, vcera som dala pred spanim 1 tbl, mam ich 3 koli kandide.
Neviem co sa deje mala som to AJ PRED MESIACOM ZLE vracala som, ze asi tehu a skoncila som na operacnom stole, ale mala som velke bolesti brucha, tie nastastie nemam len nafuknute brucho, akoby plavalo a zle, idem do prace najradcej by som tam zavolala a nesla, neviem, uvidim

aliaxa
12. nov 2011

Ahojte ja sa chcem spytat ci mykoza moze zabranit k otehotneniu lebo ja ju mavam dost casto a uz neviem co s tym

delideli
12. nov 2011

@aliaxa : opakovane alebo chronicke infekcie mozu sance zhorsovat, urcite zajdni za gynekologom,aby to riesil..
neskusala si candivac?ten by mal podporovat imunitu prave u zien s opakovanymi mykozami ..a urcite skus dlhodobo probiotika..

aliaxa
12. nov 2011

ja som s toho uz zufala uz nemozem sa toho zbavit , mesiac je dobre potom sa to zas pokazi hlavne po menstruacii a uz planujeme babo zatial sa nepodarilo a to skusame iba dva mesiace ☹

eri28
12. nov 2011

ahojte tak idem do tej prace v najhorsom budem pytat domov, trosku to ustupilo a zacali boliet strasne prsia, jedina podprsenka trosku dobra uz tlaci kupovala som ju novu pred mesiacom a vsetky ostatne davno male 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
12. nov 2011

ako pocasie baby nejdem do prace tak sa mi toci hlava ako po opicke skocim zavolat na pohotovot 😉

gelinka75
12. nov 2011

@eri28 ahojcek eri, nepodcenuj tie bolesti a chod na tu pohotovost, ked si mala uz taketo problemy, tak radsej nech ta kuknu

gelinka75
12. nov 2011

vsetkym dnes testujucim drzim palce nech to vyjde 😵 😵 😵 😵 😵 😵

eri28
12. nov 2011

@gelinka75 dakujem uz tam volam, ta moja anglictina je o nico 😀 😀 😀 😀

a testujuce babulky trste sa hlavu hore

eri28
12. nov 2011

baby idem na kontrolu ked to bude dalsia laparka ja to neprezijem pisem neskor pa

kikaneu
12. nov 2011

@madzik viem, viem 🙂

kikaneu
12. nov 2011

ahojte kočky čo ste držali prsty.....radosť sa nekonala, test bol negatívny 😒