Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
cierny dunajec? no kym neotehotniem 🙂))
@eri28 no, tak ked si mala ten isty tak ti urcite tak skoro neukaze...musis pockat aspon 1 den pred ocakavanou MS 😉 ...ci uz ho neplanujes kupovat?
@barushkaaam ahoj, ak sa mozem spytat kedy si otehotnela?...uz si bola na gyne?
@snubenci08 ahoj skusala som tehu,ale mala somlen ten menej citlivy,tak nic ☹ ale ani pri mojom prvom som nevedela ze som tehu...test mi nic neukazal,le dr mi povedal ze som cca 3 tyzden 🙂. a potitivny tehu testik som mala len okolo 5 tyzdna tehu 🙂
@spula22 a teraz ti vychadza kolko ze mas byt tehu?, mne ukazal 4tt
ja som vedela, ked pojdem spat o 7 vecer, ze sa tu v noci prilepim, ale ta unava, babulky co nove, ja badam, ze mozem spat, len na pravo a bruchu ostatne polohy velmi nepohodlne, neviem ci to suvisi z laparkou v pravo a vy ako 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@snubenci08 nikdy v zivote hi hi a 14 euro fuc 😀 😀 😀 😀 😀 , a ten stres, prestalo mi byt chvilu srdce kym som precitala letacik 😀 😀 😀 😀 😀
baby pisem sice v noci to je jedno, rano idem do prace, ale nechce sami verit, ze este nikto, davate si nadcas aj z testami a pritom tolko bab ked testovalo skor malo duchy, ale tu su asi velke slamania z testov 😉
ja mam teraz zlu financnu sitauaciu inac by som uz davno testovala obden ci duch, alebo nie 😀 😀 😀
baby tak cudne si drzim pod bruskom nechcem namyslat, ale minuly mesiac 19, som bola pod nozom ja sa tak bojim ci tento mesiac to bude oki
inac mam to uz len za 8 dni 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte babulky od rana jem krupicovu kasu, dnes mi je vynimocne zle a mam strach, vcera som dala pred spanim 1 tbl, mam ich 3 koli kandide.
Neviem co sa deje mala som to AJ PRED MESIACOM ZLE vracala som, ze asi tehu a skoncila som na operacnom stole, ale mala som velke bolesti brucha, tie nastastie nemam len nafuknute brucho, akoby plavalo a zle, idem do prace najradcej by som tam zavolala a nesla, neviem, uvidim
Ahojte ja sa chcem spytat ci mykoza moze zabranit k otehotneniu lebo ja ju mavam dost casto a uz neviem co s tym
ja som s toho uz zufala uz nemozem sa toho zbavit , mesiac je dobre potom sa to zas pokazi hlavne po menstruacii a uz planujeme babo zatial sa nepodarilo a to skusame iba dva mesiace ☹
ahojte tak idem do tej prace v najhorsom budem pytat domov, trosku to ustupilo a zacali boliet strasne prsia, jedina podprsenka trosku dobra uz tlaci kupovala som ju novu pred mesiacom a vsetky ostatne davno male 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ako pocasie baby nejdem do prace tak sa mi toci hlava ako po opicke skocim zavolat na pohotovot 😉
vsetkym dnes testujucim drzim palce nech to vyjde 😵 😵 😵 😵 😵 😵
baby idem na kontrolu ked to bude dalsia laparka ja to neprezijem pisem neskor pa
ahojte kočky čo ste držali prsty.....radosť sa nekonala, test bol negatívny 😒

@kikaneu ake su tam polske hranice? neviem este som nehladala..tak neviem 🙂