Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@momamo ale niekedy sa musim riadne krotiť .. joj by som len jedla a jedla a jedla
@aliaxa mojka tak toto su ukažkove koľajničky ešte raz blahoželam 😀
@delideli ja som natom uplne rovnako s tym jedenim .... 😖
@vardzikova dakujeeem mojaaa len neviem kedy mam ist k doktorovi
@fifitko25 mojka ale to ešte nemusi nič znamenať... vyčkaj na vysledok 😉
@aliaxa mojka mohla si mu zavolať aby si bola istejšia .. napriklad moj mi iba vzal krv a na sono ma objednal až neskôr... zavolaj mu ešte dnes ked robi 😉
@vardzikova uz tam neni jedine zajtra zeby som mu zavolala
@aliaxa gratulujeeeem 🙂
@anett6212 nie nepijem...ja si kupim zihlavovy cajik na celkove precistenie organizmu..a ten sa moze pit stale..ja sa bojim,aby som potom nezabudla na tu alchemilku...a dala som si prave prvykrat macu..je pekne hnusnaaa 😖 a smrdi tak sladkasto..ble...dufam,ze za to,ze to budem trpiet,mi to pomoze 😀
@aliaxa jasne zavolaj a možno ti povie aby si prišla hned vpiatok 😉
@anett6212 ja som tento mesiac cakala akurat tak mesiaciky lebo pan doktor mi povedal ze mam male vajicka takze som nedufala zeby sa to podarilo...a priznaky chutilo mi dost jest ked sme s priatelom robili lazane skoro vsetky prisady som mu zozrala som jedla co som videla 🙂 pripisovala som to femibionu aj smadna som dost casto a mrcha nechodi a prsia ma bolia ale len na dotyk inak asi uz nic
@vardzikova jeeemine vsak mi ani neuveri 🙂
@vardzikova : zatial jem tak 6-7x denne..som zvedava ako to bude pokracovat..🙂
@aliaxa no nádherné, moc sa teším s tebou 😵 a kedy si mala prvý deň mrchy?
@purina12345 hej hej mam a je ho v celku dost tak ma to vystrasilo.....

@mata_ba neviem. nerobila som si test. zajtra rano si chcem urobit. ale nebudem. to som len prechladena 😒 takze obe ideme naraz vyskusat meranie BT? no tak to som zvedava. ja som si obcas merala ale davala som si teplomer do ust a vraj lepsie dole merat. tak to chcem zajtra prvykrat zacat. som zvedava. a budes si znacit do grafu? ci len tak zapisovat?