icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aliaxa
18. jan 2012

@gelinka75 to ano som bola s toho dost smutna ale o to vacsia radost 🙂

anett6212
18. jan 2012

@mata_ba n to hej. a aj manzel si uz dal?

purina12345
18. jan 2012

@lusinda1989 neboj nič, to je v úplnej podhodke, pokiaľ nesvrbí a nezapácha 🙂

lusinda1989
18. jan 2012

@anett6212 milacik zvraciat nezvraciam ale hocikedy mam taky pocit ze uz aj budem ale vsetko ostane tam kde ma 🙂 priznaky no len te co som uz mala inak nic naviac nepribudlo okrem nechutenstva na sladke... 🙂

anett6212
18. jan 2012

@aliaxa takze aj ty beries femibion 800? aj ja. a kolko ho uz beries? ja som teraz dobrala druhe balenie.

aliaxa
18. jan 2012

@purina12345 11.12 som mala naposledy po tyzdni som isla k dokimu a tam mi uz povedal ze mam male vajicka vtedy mali iba 8 mm ..no neviem ako sa to stalo

purina12345
18. jan 2012

@aliaxa tak zrejme pekne vyrástli do ovu, tak to ti vychádza 5tt+3 podľa ms, aj by to sedelo k tomu peknému testíku

misselin
18. jan 2012

@azzura este niesi na nič moja svgrina otehotnela a ani to necakala neboj dockame sa vsetky 🙂

aliaxa
18. jan 2012

@purina12345 uz aj dost 🙂 a tento test je robeny poobede a uplne obycajny za dve eura uz ked ten vysiel tak je dobre...kupila som si aj digitalny ten co ukazuje v ktorom tyzdni je zena ten pouzijem zajtra rano 🙂 uz sa neviem dockat

anett6212
18. jan 2012

@lusinda1989 no ta pekne. a co doma????? uz si bola u lekara na krvi????

mata_ba
18. jan 2012

@anett6212 este nie..chudatko keby vedel na co sa to dava 😀 😀

gelinka75
18. jan 2012

@aliaxa to je ako ked mne moj dr. vravel, ze som nemala ovulku a BT stupla normalne a graf bol ok 😀

lusinda1989
18. jan 2012

@purina12345 to nie nic z toho 🙂

anett6212
18. jan 2012

@mata_ba a k comu by si prirovnala tu chut???? no cipana a ten moj nevie ze som vobec nieco objednala. ja mu to len do ust budem pchat 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ale nie. poviem mu ked to pride 😀

vardzikova
18. jan 2012

@aliaxa prečo by ti neuveril?

aliaxa
18. jan 2012

@vardzikova koli tym vajickam

lusinda1989
18. jan 2012

@anett6212 nie no vlastne isla som tam ale bola tam iba sestricka ta ma odbila ze je este skoro a ze vysetrenie krvi je drahe ze si mam pockat na ultrazvuk (za ktory si zaplatim 8€) a ze mam prist 26. a ze si mam aj tak najprv spravit testy ale ze pochybuje zeby mi uz nieco ukazali(az potom som jej povedala ze mi vysli dva pozitivne) no jak u debilov co ti poviem tak cakam na stvrtok :( a doma v pohode mamina sa tesi a aj priatel sa tesi sak ten uz ani nedufal ze budeme mat mimi vlastne... len svadbu musime posunut na iny termin... 🙂

mata_ba
18. jan 2012

@anett6212 nalakaj ho na to,ze bude silak s peknymi vlasmi a rychlymi "plavcami" 😀
a prirovnatu chut..co ja viem..vonia to hnusne sladkasto...a chut..bola si niekedy na rontgene creva alebo tak?vecer predtym treba vypit taku hnusnu vec..tak sa mi zda,ze daco podobne..jak seno s niecim sladkym..neopisatelne 😀 ale vy chut asi ani neucitite...rychlo zapijete a v pohodke 😉

gelinka75
18. jan 2012

@lucecita no co ako dnes, nejak si ticho 😀

vardzikova
18. jan 2012

@delideli ked ja sa bojim toho aby som nepribrala 20 kg mojka a aj tymaš problem so stolicou alebo nie?

anett6212
18. jan 2012

@lusinda1989 a to co to za hlupa sestricka??????odkedy sa za krv plati a aj ultrazvuk? ja som u mojho doktora nikdy neplatila iba pri nastupe k nemu 5 eur. a uz som tam 3 roky. akurat za USG prsnikov som platila 5 eur lebo sa mi nechcelo cakat skoro mesiac

vardzikova
18. jan 2012

@aliaxa mojka ty čo maš stale s tymi vajičkami 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
18. jan 2012

@gelinka75 no aj ja hovorim neoziva sa ....

lusinda1989
18. jan 2012

@anett6212 no u nasej doktorky sa normalne plati za ultrazvuk neviem preco ale je to tak... no hlupana co ti poviem ale apson budem po utrazvuku kludnejsia ze je vsetko tam kde ma byt 🙂

anett6212
18. jan 2012

@mata_ba hej len uz vies rozmyslam o tom, ze ak tabletky nic, tak potom ci objednam prasok vies? ale asi radsej tie tabletky. hej nahovorim ho ze bude z neho svalovec a ze bude mat peknu tvar a aj vlasy a ze sa bude citit odychnuto a ze jeho plavci budu neskutocne rychly 😀

vardzikova
18. jan 2012

@lusinda1989 mojka tak to je ale riadna koza ta sestrička... ale ved si mohla povedať že si zaplatiš tak nech ti vezme tu krv pane bože ved je to jej praca! ja som tiež platila ale len 2e a to je vpohode 😉 a krv ti nakoniec zobrala alebo ani nie?

anett6212
18. jan 2012

@lusinda1989 no to hej, ale cakat este do 26teho? to by som stale cakala. a uz ste rozmyslali aj nad inym datumom ze kedy asi????

crystalka
18. jan 2012

Ahoj baby čo chcú baby, ja by som sa chcela spýtať či neporadíťe nejaký dobrý tehu test. Mešká mi to 5 dní (to sa mi v živote nestalo), dosť ma bolia prsia (akoby som tam mala zavesené činky), ale inak sa cítim fajn. Dnes ráno som si urobila test rapi clear, ale vyšla len jedna čiarka. ☹

lusinda1989
18. jan 2012

@anett6212 no sak ubehne to ako voda dufam 🙂 no hej asi maj uvidime...ale uz som zamietla velku svadbu.... bude obrad a potom obed asi s najblizsou rodinou... teraz ked som tehu radsej tie peniazky investujem do baba ako do svadby...aj ked mi to asi bude luto ze nebudem mat velku svadbu ale myslim ze takto je to lepsie....

lusinda1989
18. jan 2012

@vardzikova nie nezobrala poslala ma domov.... ako oni su take truby obidve ale sak co uz....