Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 to milujem tie ich vyrazy ozveme sa vam. a bla bla bla ...... ta ja rovnako. stale trcim v praci. uz som unavena. este zajtra a idemsi dat aspon mesacnu pauzu. nech robi kto chce. potrebujem oddych na chvilu. a idem si zajtra robit test. isto nebudem, ale len pre pripad aj doktor mi kazal. tak idem testnut. a ty co mas nove?????
@lusinda1989 dosť ale hlavne je že to bolo úspešné 😀 😀 😀 😀 😀 tak držim palčeky aby ti dal doky len same dobre správy
@anett6212 no sak klasika ...mojko ja by som nemohla robit to co ty (robis v tej predajni s detskymi vecami nie ?) mna by to tam hrozne vsetko lakalo 🙂
@anett6212 ked budes mat novinky napis budem sa tesit 🙂 a hlavne ak budu dve 🙂
@monika707 dakujem hadam to tak bude 🙂
@monika707 postacil nam spolocny vikend v prahe v obdobi plodnych dni 🙂
@lusinda1989 no tak to je super mne už budu pomaly plodne dni končiť ale ešte nieje 20teho
@lusinda1989 aj ma to laka stale rozmyslam do coho by som obliekla babo keby som mala. nadherne vecicky su tu. a ked vidim tehulky tak mi je smutno, ze oni sa uz tesia a ja este nie. 😒 ale raz to pride. este hodinu a pol tu musim byt. uz sa mi oci zatvaraju. nevladzem dnes. a popichuje ma v podbrusku dneska cely den. tak nad vajecnikmi. to asi maternica nie? joj ale obcas je to take zvlastne pichnutie ide to zo slaba zosilnie to a potom zoslabne az sa strati. je to zvlastne. a to stale ked napnem brucho alebo ked stojim dlhsie alebo sa natahujem po nieco
@monika707 tak a potom budu najhorsie dni ocakavania 🙂
@lusinda1989 preco ake dve???????
@lusinda1989 no však toto ale chcem testnuť pred dovolenkou aby som vedela či si mam zobrať zo sebou vložky alebo už nebudem musieť aj ked si myslim,že ich budem musieť zobrať tento mesiac to nevydim nadejne 😒
@anett6212 neboj mojk aj ty sa dockas.... slubujeeeeeeem 🙂 mna uz tiez zacina chytat mania ale este iba okukujem 🙂 neviem ci je to maternica mna tiez este pobolieva podbrusko ale sranda ze raz na jednej a raz na druhej strane ale vacsinou na pravej 🙂 moja a rano teda testujes??? asi nezaspim kvoli tebe 🙂
@anett6212 sak dve ciarocky len ja som to tam zabudla napisat 😀 😀 😀 😀 😀
@monika707 moja netestuj ped dovolenkou viem ze sa i to lahko hovori ale uzi si dovolenku vlozky si zober a uvids nemysli na to uzi si dovolenku naplno 🙂
@lusinda1989 mna tiez väcsinou na pravej strane, ale tieto dva dni na lavej stale. tak pri maternici ma to boli a mozno aj ona ktovie. hej idem rano testnut. doktor mi kazal, a mam mu volat potom ze co. kludne spinkaj. okolo deviatej som tu, tak ti dam hned vediet. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ale isto bude len /. zbytocne test nicim, ale doktor kazal. ktovie co chce. 😝
@lusinda1989 však to aj planujem si ju užiť na plno budema mať aj 7ročne výročie čo budeme s manželom spolu ale až v july bude 4 ročne od svadby 😀
@lusinda1989 aha a ja ze mi prajes dvojicky. som sa zlakla. lebo je moznost, ze aj toraz vyjde 😉
@monika707 jeeej aj my ked sme boli v prahe sme oslavovali pat rocne vyrocie co sme spolu 🙂
@anett6212 mate predpoklad na dvjicy? to by sa mi pacilo 🙂
@lusinda1989 no ale vy ste to teda riadne oslavili(a aj počali) 😀 😀 😀 😀 😀
@lusinda1989 no je tu moznost. z manzelovej strany. aj mne by sa to pacilo, len kto by mi s nimi pomahal??????
@monika707 to teda hej 🙂 sme sa utrhli z retaze 🙂
@anett6212 jeeej to je super aj ja by som chcela 🙂 tak nazaciatok mamina by ti pomohla a casom by si hadam nasla nejaky sysem ako s nimi 🙂
@lusinda1989 aj mi neako tento mesiac len škoda že sme boli cez vykend u svokry a nedalo sa snažilkovať ☹
@lusinda1989 no jedine nejak tak. a aj muz by mi musel pomahat. ale co to tu hovorim. nie som tehu a ja uz rozmyslam kto by mi pomahal s dvojickami. som uz sisisisisisisisi sisi 😝
@monika707 joj nic moc a co chodite vtedy k svokre 😀 😀 😀 😀
@anett6212 ale prestan budes a uz coskoro ja to citim v kostiach 🙂
@lusinda1989 no vieš ako je to ked musíš tak musíš pre pokoj v rodine tam musim chodiť a čo už ked to akurat vyšlo teraz a akurat ked mi začali plodne dni nepomozes si ☹
dvojicky su cool, ja by som hned chcela, v rodine ich je dost, len ktovie ci by sme my mali take stastie...my sa chceme zacat snazit tak koncom leta uz, ale ja sa moc tesim tak tu cumakujem a gratujem vsetkym co sa podarilo a drzim paste tym co sa im to este len podari 🙂

@monika707 noooo od zaciatku leta 2010 🙂