icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

monika707
18. jan 2012

@lusinda1989 ok aj tebe papa 🙂

anait
18. jan 2012

Ahojte zeny moje mile...len narychlo kuknem, co sa tu deje 🙂

aliaxa
18. jan 2012

baby ako je to s tym poistenim ked som tehotna ?

lusinda1989
18. jan 2012

@aliaxa moja ak si uz tehotna a doteraz si si nplatila tak uz asi nic.. to si myslim ja mozno sa mylim

aliaxa
18. jan 2012

@lusinda1989 ach aj ja si myslim ale pojdem sa opytat

lusinda1989
18. jan 2012

@aliaxa oki 🙂

lucecita
18. jan 2012

@vardzikova ahoj mojka...ako sa máš? som tu až teraz došla, tak nemám ani šancu to tu dočítať 😀 😀 😀 dnes mi skončila mrchaňa, mám už len špinenie a prišla aj maca, tak od zajtra ju mm užíva 😀 😀 😀

anait
18. jan 2012

Baby ja mám dilemu vážnu... tie blbé ovulačné testy mi pomútili hlavu...

Takže sobota - slabučká druhá čiarka..., nedeľa - druhá čiarka silnejšia ako v sobotu ..., pondelok - druhá čiarka o niečo málo slabšia ako kontrolná..., utorok - slabučká druhá čiarka... , streda - žiadna druhá čiarka...

kurňa tak mala som ovuláciu alebo čo?? šak tam píšu, že druhá čiarka musí byť silnejšia ako kontrolná alebo rovnako silná... a ja celá spokojná, že ako to silnie a zrazu nikde nič... tak teraz mám nervy, že ja žiadnu ovuláciu ani nemávam...

ešte teda podotýkam, že sa jedná o 9 - 12DC..

anait
18. jan 2012

@lusinda1989 ej ty už si ako dlho tehotná 😎 šak pred pár dňami ešte nič a zrazu 6 týždňov 😀

lusinda1989
18. jan 2012

@anait mojko to je iba predbezne podla netovej kalkulacky 🙂 k dr buduci stvrtok 🙂 a s tymi ovulacnymi ti neviem poradit....nepouzivala som neviem

lusinda1989
18. jan 2012

@monika707 mojo ozval sa hlad tak som sa najdela a teraz mi je tak zle ze dovi asi tak skoro nezaspim :(

balli
18. jan 2012

@lusinda1989 jasne, ostan v teme kde si najviac rozumies s ludmi. ja skor rozmyslam co tu robim ked teda este nezaciname...aj ked uz sa na to nastavujeme. Hlavne niekedy ani nechapem co tu pisete...ale sak dostudujem si. a uz ti lekar povedal nejaky termin?

anait
18. jan 2012

@lusinda1989 ahoj 🙂 som čítala, že pred pol hodinou si sa lúčila, že ideš spať 😀

lusinda1989
18. jan 2012

@balli nie nie idem k nemu az vo stvrtok buduci tyzden... a kludne tu ostan aj ty aspon sa dozvies vela noveho? comu nechapes ja ti rada vysveylim 🙂

lusinda1989
18. jan 2012

@anait hej hej len som nejak vyhladla 🙂

balli
18. jan 2012

@lusinda1989 no napriklad reciam o merani teploty ci co...ja nechaaapem! ja som babatko dlho nechcela s manzelom, sme riesili uplne ine veci a ani v okoli nemame ziadne babatka tak som sa nikdy s nikym o tom moc nebavila.

a kedy si si robila test? cakas teda na potvrdenie od lekara zajtra? boze ja by som ani nezaspala...uz by som kociky vyberala a hadala sa s manzelom ze tento ano a tento nie...tajne dufame v dvojicky inak...ja budem asi sklamana ak nebuduuu :(

anait
18. jan 2012

@lusinda1989 no na to máš nárok 😎

annie6
18. jan 2012

@aliaxa podla toho ako dlho si tehotna, sa mi vidi, ze sa to da stihnut ak sa positis cca do 8tyzdna, ale neviem naisto, treba sa opytat, aj tu mozes napisat: https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/dobrovolne-nemocenske-poistenie/ 😉

lusinda1989
18. jan 2012

@balli zlatik nie zajtra ale az buduci tyzden test som si rbila jeden v sobotu s dusikom a druhy v pondelok rano a ten uz bol lepsi 🙂 no meranie teplotky sa robi na urcenie ovulacie hovori sa tomu bazalna teplota v case ovulacie sa zvysi podla toho vies ze mas ovulaciu a meria sa bud v ustach v posve alebo v konecniku

lusinda1989
18. jan 2012

@anait hej hej sak z toho sa tesim a nezazlievam si to ked sa napapam 🙂

balli
18. jan 2012

@lusinda1989 no myslela som si ze to bude o tom...dakujem 🙂 jaaaaj, az buduci stvrtok...no tak potom to teda sa este vyspi 🙂 nie je to satisfakcia po tolkych mesiacoch? a meskala ti mrcha alebo si to citila?
pekne si uzi to papanie...a daj si aj za mna, ja musim teraz este pochudnut, uz som zacala zdravou stravou a teda je to super, dokonca mam taky prival energie ze dovidenia 🙂

kitta
18. jan 2012

@balli ahooj, my sme mali spolocny termin na svadbu 🙂 teda ja som mala po tebe 🙂 sme si pisali na MS

anait
18. jan 2012

@balli ako konkrétne zdravou stravou? ja som teda ako palička, ale zdravú stravu mám rada 🙂

balli
18. jan 2012

@kitta cau kittus 🙂 jasne ze si pamatam, ozaj, a vy ste mali aj gusta na svadbe ze? ma napadlo, nemali ste s nim stretko v avione v ba pred svadbou? a co snazite sa s manzelom? my teda chceme az niekedy koncom leta zacat, ale ked ja uz nejako nemozem vydrzat nehrabat sa tu v babatkovskych veciach 🙂

lusinda1989
18. jan 2012

@balli no aj ja som mala v plane schudnut do svadby ale hlod sa nepodarilo ale nvadi 🙂 co myslis ci nieje satisfakcia??? hej maskala mi a potom som mala aj taky iny pocit to poznas ked budes tehu.... 🙂 a hlavne ma hrooozne boleli prsia....

balli
18. jan 2012

@anait no ja mam par kil navyse ktore nie su uplne ziaduce a jednak chcem vyzerat dobre ja a jednak chcem aby babo malo co najlepsie prostredie pre vyvoj a nechcem mu ublizovat a kedze schudnut a zmenit zivotospravu sa neda zo dna na den tak som zacala uz teraz...mam par mesiacov na pripravu 🙂
zdravu stravu myslim ze celozrnne pecivo, sunky, tony zeleniny, salatiky, chude masko, ziadne vyprazane, ziadne mukove omacky, ziadne sladkosti a pravidelna strava. Proste nieco podobne, nic drasticke, ziadne diety, iba uprava toho co mozno je pre inych normalne...

kitta
18. jan 2012

@balli ano mali sme tam stretko a Gusto mi potom hovoril, ze si to bola ty 🙂 no my sa uz snazime druhy mesiac, tak uvidime ako to dopadne tento 🙂 ja opatrujem deti, takze s detmi som stale, ale uz sa nam ziada mat svoje 🙂 tak dufam, ze to nepotrva dlho a bude brusko 🙂 tak budem potom drzat palce, nech sa vam zadari 🙂

anait
18. jan 2012

@balli áno, to je pre mňa normálne 🙂

balli
18. jan 2012

@ lusinda1989 akoze so mnou je to tazke, lebo ja viem krasne schudnut, ale ja to viem potom aj krasne pribrat a stale ako na hupacke...ale teraz kukam ake su krasne mamicky s babatkami, tak aj ja chcem byt...necem byt rozkysnuta knedla.

@kitta no ja som si myslela, podla fotky ale nejako som si nebola ista tak vravim ze nebudem traposit a prihovarat sa. Moc drzim paste so snazenim, dufam, ze sa coskoro ukazu tie dve cierky.

mne akoze lekar vysadil tabletky, lebo mam zlu onkocyto, idem na testy koncom januara a teda mala som total stresy, som bola paranoicka, som si od novembra robila test snad kazdy mesiac, pichlo ma v podbrusku a uz som manzela presviedcala ze urcite ma koplo dieta (asi tak v druhom udajnom dni tehotenstva, haaaahaaa), drahy zo mna uz sedivie a dufa, ze ked budu ok vysledky tak mi lekar este na pol roka da lieky lebo to je fakt cudne...hlavne ked nam fakt zatial zalezi na tom aby sme mali babo fakt az o par mesiacov...

kitta
18. jan 2012

@balli dakujeme 🙂 tak ja drzim palce, nech sa ti podari schudnut a nech uz mozete ist nato 🙂 no mna to minuly tyzden tiez nejak trosku prepadlo a tak uz som si domyslala ze som tehu a aj som si test urobila, ale uz som sa ukludnila..celkom vzdy citim plodne dni, lebo ma vtedy pobolieva vajecnik, ( mam len jeden, z druheho len 15%) a tak sa teraz snazime, kedy mame chut a uvidime co z toho bude 🙂