Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba cau mojka, zajtra si idem urobit uplnne posledny test a ak aj ten vyjde negativ. tak volam doktorke a objednam sa na vyvolavacku.
@zuzanka9999 ahoooj...a kolko ti uz meska??
Dobre raaaankooo..akoooo?ja som dnes dala drahemu prvykrat macu a nemohla som sa dosmiat na reakcii..kedze mame prasok,zarobila som mu to do dzusu a vyzeralo to nasledovne:"A vsak je to celkom..",zostalo dlhsie ticho a nakoniec "a vsak ja si zvyknem..len neviem ci je taky hnusny ten dzus alebo maca" 😀 tak som sa hned zrana nasmiala..a keby ste videli ten xicht 😀 😀 😀 a asi za pat minut sa zacal nadrapovat,ze "aha aky som uz silak" 😀 😀 😀 😀 od rana veselo 😀 😀 😀 zelam,aby ste aj vy mali krasny vesely dnik 🙂
@vardzikova : so stolicou zatial ziadne vacsie problemy nemam,nastastie..tiez dufam,ze nepriberiem viac nez treba,aj ked to asi nebude jednoduche ustriehnut pri takom hlade...snazim sa aj vela pit a jest ovocie zeleninu,ale samozrejme,ze chute mam hlavne na nezdrave veci 🙂
Caute kocky 😀 moj drahy tiez perlil rano. Zistili sme, ze sa tento mesiac nezadarilo, tak si hned vyratal, ze ak sa zadari buduci mesiac, ze to bude este lepsie, lebo babo by mal k narodeninam v novembri 😀 😀 😀 tak sa spolocne normalne vytesujeme ako male deti. No nie je zlaty? 😎 takto mi nastastie ziadna depka nehrozi.
BAby ani dnes ešte nič neprišlo 🙂))
@lucecita no milačik tak to som rada ... mrcha ako prišla tak aj odišla a teraz možte snažilkovať a macu nech mužiček poctivo papa 😉 ja sa mam dobre len ta zapcha ma akosi trapi.. kupila som si dnes aj acidofilné mlieko tak ho vypijem a dufam že sa tam niečo udeje 😀
Dobre ranko babky 😀
@vardzikova cau cica 😉 ako vcera dopadla kontrola?
@vardzikova dobre raanko
Dnes si idem volať za výsledky HCQ, baby čo vám povedali aj hodnoty, alebo Vám iba potvrdili tehotenstvo? Neviem či sa mám sestričky cez tel. vypytovať
@mata_ba čaute baby, ako sa máte dnes?...
dobre ranko divcence 🙂
@mattuliatko30 cau, na hovno, od vcera ma boli hlava ako svina 😠
@mattuliatko30 ahoj,no ja sa mam fajn 🙂 mam pocit,ze mi uz dnes alebo zajtra skonci mrcha,co by mala v nedelu,ale inak supiiis 🙂 veselo od rana 🙂
@azzura mojka to bolo predvčerom 😀 dopadla dobre zobral mi krv a na sono ma objednal až 2.februara
@mata_ba ahoj 😉

@kitta no asi to je tazke takto cihat na to kazdy mesiac 🙂 ale zase ved aj s jednym vajecnikom sa da vsetko zvladnut a vidis, niektore kocky cakaju dost dlho :( ale hlavu hore, urcite sa to podariii 🙂