icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

balli
18. jan 2012

@kitta no asi to je tazke takto cihat na to kazdy mesiac 🙂 ale zase ved aj s jednym vajecnikom sa da vsetko zvladnut a vidis, niektore kocky cakaju dost dlho :( ale hlavu hore, urcite sa to podariii 🙂

zuzanka9999
19. jan 2012

@mata_ba cau mojka, zajtra si idem urobit uplnne posledny test a ak aj ten vyjde negativ. tak volam doktorke a objednam sa na vyvolavacku.

evikaba
19. jan 2012

@mel84 dobre ranko moja 🙂...aka bola dnes teplotka u mna 36,9 🙂....juj len nech sa tak drzi nadalej 🙂

mata_ba
19. jan 2012

@zuzanka9999 ahoooj...a kolko ti uz meska??

mata_ba
19. jan 2012

Dobre raaaankooo..akoooo?ja som dnes dala drahemu prvykrat macu a nemohla som sa dosmiat na reakcii..kedze mame prasok,zarobila som mu to do dzusu a vyzeralo to nasledovne:"A vsak je to celkom..",zostalo dlhsie ticho a nakoniec "a vsak ja si zvyknem..len neviem ci je taky hnusny ten dzus alebo maca" 😀 tak som sa hned zrana nasmiala..a keby ste videli ten xicht 😀 😀 😀 a asi za pat minut sa zacal nadrapovat,ze "aha aky som uz silak" 😀 😀 😀 😀 od rana veselo 😀 😀 😀 zelam,aby ste aj vy mali krasny vesely dnik 🙂

delideli
19. jan 2012

@vardzikova : so stolicou zatial ziadne vacsie problemy nemam,nastastie..tiez dufam,ze nepriberiem viac nez treba,aj ked to asi nebude jednoduche ustriehnut pri takom hlade...snazim sa aj vela pit a jest ovocie zeleninu,ale samozrejme,ze chute mam hlavne na nezdrave veci 🙂

zuzula77
19. jan 2012

Caute kocky 😀 moj drahy tiez perlil rano. Zistili sme, ze sa tento mesiac nezadarilo, tak si hned vyratal, ze ak sa zadari buduci mesiac, ze to bude este lepsie, lebo babo by mal k narodeninam v novembri 😀 😀 😀 tak sa spolocne normalne vytesujeme ako male deti. No nie je zlaty? 😎 takto mi nastastie ziadna depka nehrozi.

mel84
19. jan 2012

@evikaba pekne ranko, no ja som dnes neodmerala 😒 rano sa mi podarilo zaspat, tak ma ta teplota fakt nenapadla 😀 a ako sa inak mas? lepsie tie krize?

anlady
autor
19. jan 2012

BAby ani dnes ešte nič neprišlo 🙂))

evikaba
19. jan 2012

@mel84 rovnako ma bolia uvidime nabuduci tyzden ci mrcha dojde .dufam,ze zabludi a ty sa mi mas ako moja?

vardzikova
19. jan 2012

@lucecita no milačik tak to som rada ... mrcha ako prišla tak aj odišla a teraz možte snažilkovať a macu nech mužiček poctivo papa 😉 ja sa mam dobre len ta zapcha ma akosi trapi.. kupila som si dnes aj acidofilné mlieko tak ho vypijem a dufam že sa tam niečo udeje 😀

vardzikova
19. jan 2012

Dobre ranko babky 😀

azzura
19. jan 2012

@vardzikova cau cica 😉 ako vcera dopadla kontrola?

mata_ba
19. jan 2012

@vardzikova dobre raanko

azzura
19. jan 2012

@mata_ba ahoj, super reakcia tvojho mm na macu 😀 😀 som sa nasmiala. Som zvedava kedy mne dojde

spula22
19. jan 2012

@fifitko25 milacik to ma velmi mrzi ☹

danjelca
19. jan 2012

Dnes si idem volať za výsledky HCQ, baby čo vám povedali aj hodnoty, alebo Vám iba potvrdili tehotenstvo? Neviem či sa mám sestričky cez tel. vypytovať

mattuliatko30
19. jan 2012

@mata_ba čaute baby, ako sa máte dnes?...

@azzura
@vardzikova

spula22
19. jan 2012

dobre ranko divcence 🙂

azzura
19. jan 2012

@spula22 ahoj

azzura
19. jan 2012

@mattuliatko30 cau, na hovno, od vcera ma boli hlava ako svina 😠

spula22
19. jan 2012

@mata_ba super, ze to tak berie 😀

mata_ba
19. jan 2012

@azzura vsak?a to keby si ho este videla 😀 aj kolegovci sa smiali na nas dvoch 😀 a mas prasok ci tabletky?lebo ak prasok,tak sa priprav..je to hnusne..ale tak hadam to pomoze 😉

mata_ba
19. jan 2012

@mattuliatko30 ahoj,no ja sa mam fajn 🙂 mam pocit,ze mi uz dnes alebo zajtra skonci mrcha,co by mala v nedelu,ale inak supiiis 🙂 veselo od rana 🙂

mata_ba
19. jan 2012

@spula22 tak on okrem baba ma vidinu velkych svalov 😀 😀 😀 tak s ochotou si to bude davat..on ma este aj nutil to kupit 😀 😀 😀

spula22
19. jan 2012

@azzura ahoj.aj tebe na hovno ?ja od vcera zvraciam, hnackujem a teplotujem, takze tiez bohovo 😠

spula22
19. jan 2012

@mata_ba hehehe tak potom to je super.to ma 2v1 😀 😀 😀 aj svaly aj babjko 😀 tak super, ze to tak berie a ochotne to do seba pcha 😀

mata_ba
19. jan 2012

@spula22 a ved "pre mna vsetko" 😀

vardzikova
19. jan 2012

@azzura mojka to bolo predvčerom 😀 dopadla dobre zobral mi krv a na sono ma objednal až 2.februara

vardzikova
19. jan 2012

@mata_ba ahoj 😉