Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba tak meraj aj ty...porovnáme potom 🙂 😉
@azzura tak potom tá druhá 😉 po tých prefukoch....dúfam,že ti pomôžu
je tu niektora z IRSKA?????????????
ahojte babenky....co myslite 22DC bol vcera a je podla vas normalne ked mam pravidelny 28DC aby bolo krvacanie tak skoro? no krvacanie to ani nieje...lebo ked skontrolujem hlbsie tak akurat vtedy je trosku ruzovy toaletny papier...????prsia mam stale naliate....stale by som len spala a spala....??uvidim kedy to skonci a spravim si testik, preistotu...len som chcela vediet vas nazor...
vstkym drzim pasticky ...
@mamina2388 :ahoj, mohlo by to byt krvacanie pri hniezdeni fazulky 🙂
@mattuliatko30 dobre,dobre..zacnem uz dufam od zajtra..aj ked..v sobotu asi niekam vyrazime..to bude v nedelu tazka meracka 😀
@mamina2388 suhlasim s @delideli 😉
@mattuliatko30 aj ja dufam 😠
bré ránko bambuľkyyyyyyy...taaaaak dnes som tu od rána, keďže som Vám včera hýbala 😀 😀 😀 😀 môj grafík vyzerá takto http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
caute u mna nic nove. na grafe kopecky, ale zajtra cakam pokles ako zvycajne 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
@azzura aha no tak nakoniec neprišla ale pride na buduci tyžden v štvrtok och to bude niečo 😠
@vardzikova nestresuuuuj 😠
@mattuliatko30 no tak to si natom podobne ako ja mne sa tiež dnes nič nchce najradšej by som už išla domov ale ešte ani obed nebol..och dnes sa mi to vlečie
@spula22 vyborne mojka.-..od rana som neskutočne hladna ako ja vydržim do obeda 😖
@gelinka75 mojka toľko optimizmu na včas rano .. som to od teba ani nečakala 😀 😀 😀
@azzura snažim sa mojka.. 😉 a ty čo nove?
@mata_ba neboj...dáš budíka...manžel pomerá...a môžeš spať ďalej. 😉
@vardzikova hlava boli od vcera. Som sa tesila že ked mam mrchu tak bude aj hnačka a ništ 😒
@lusinda1989 no veru ze
@vardzikova ajooooooj, z čoho máš zasa nervy? 😀 😀 😀 😀 počuj, dneska robím na obed špagety s omáčkou, môžem mm dať lyžičku maci do tej omajdy a ohriať alebo sa nesmie ohrievať a dám až na koniec? dneska idem prvýkrát čítať toho tadeáša 😉
@lusinda1989 no vyslo tak akosom hovorila nie som
@lucecita ta naša šalena mala už vcera nervy, lebo mala dojst do prace kontrola z vrchnosti 😀, však @vardzikova
@azzura ahaaaaa, a ja že čo jej zasa je, @vardzikova je fakt riadna stresáčka, ona je asi väčšia ako ja a to nie je možnééééééééééé 😀 😀 😀 😀 😀

@mattuliatko30 no so zvedava..hadam uz bude leeeen hore 🙂