Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 manzel zafuci a otoci sa na druhu stranu 😀 😀 😀
@anett6212 ooooj moja nic to nabuduce to vyjde 🙂
@vardzikova no veru vlečie sa to..obed až o dvanástej....ešte ďaleko 😒
@mata_ba 😀 😀 😀
@azzura ahaaaa, ozaj, na tie som akosi pozabudla...to ideš 1.2. žeee? fakt mi je to ľúto, ale musíme dať hlavičky hore, usmiať sa a ísť ďalej...viem, že sa to ľahko píše alebo hovorí, lebo v skutočnosti je to ináč a prechádzam tým istým aj ja...vravím si hlavu hore, raz sa to podarí, ale mám z toho strach
@azzura bude dobre..neboj 😉
@vardzikova ved ja som optimisticka, ale po poklese cakam stupanie 😀 😀
@lusinda1989 ta dufam ze hej. a ako sa dnes mas? uz sa ozvali ohladne prace?
@lucecita hej, 1.2 a uz sa desim toho, že ked sa prebudim z narkozy tak co mi povie doky, že co tam videl a ci to vsetko odstranil a atd.
Ja viem, že treba byt pozitivny, ale dokedy? lebo mna uz pomali opustaju sily aj trpezlivost, som si vcera povedala, že ak to nevyjde do konca roka, tak balim.
@mattuliatko30 ale ja bo 😀 😀 😀 😀
@mattuliatko30 no sa smejes,ale vzane..jeho ked nieco zobudi,ked dobre spi - hotovo 😀
@mata_ba ja som tiež taká nervná 🙂 neznášam ,k eď ma niekto budí....bez príčiny 😀
@mattuliatko30 ale vsak zase..co si budeme klamat..ja tiez rada spinkam 😀 😀
hm..nejak ma picha na pravej strane dole..to co ma zase byt?!
@mata_ba mňa skôr picháva ľavá strana.....som zvedavá kedy mi graf vyznačí ovulku tento mesiac....ty si niekedy už merávala, či nie?
@lucecita @azzura baby niekedy nie som silna 😖 ale nejak som teraz tak uplne pozitivne nastavena a aj keby kramy dosli tak vzdy je nadej, co budem depkovat, potrebujem sily na ine... 😉 modlim sa tadeasa ten mi pomoze 😝 😝 😀 😀 @vardzikova
@mattuliatko30 nie,nie..este nikdy...hadam to bude jediny graf 😀

@lucecita a ja som si myslela ze som najvacsia stresmanka a depkačka 😀 😀 😀