icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
19. jan 2012

@lucecita a ja som si myslela ze som najvacsia stresmanka a depkačka 😀 😀 😀

azzura
19. jan 2012

@lucecita som vcera dostala ☹ si ma nevidela ako som fnukala v praci

lucecita
19. jan 2012

@azzura no sakra, tak sme tri a zasa my tri 😀 😀 😀 no blondínky....to som nevedela, ja som nebola včera na nete, až večer na 10 minút a nečítala som čo ste písali od rána....ale mi je to ľúto ☹ , tak ideš do ďalšieho kola ako ja a držím aj palčeky 😉

mata_ba
19. jan 2012

@mattuliatko30 manzel zafuci a otoci sa na druhu stranu 😀 😀 😀

azzura
19. jan 2012

@lucecita najprv na tie prefuky. Ale vcera som bola tak mimo, že kebyže uz nemam stanoveny termin zákroku tak seriem na vsetko.

lusinda1989
19. jan 2012

@anett6212 ooooj moja nic to nabuduce to vyjde 🙂

mattuliatko30
19. jan 2012

@vardzikova no veru vlečie sa to..obed až o dvanástej....ešte ďaleko 😒

mattuliatko30
19. jan 2012

@mata_ba 😀 😀 😀

lucecita
19. jan 2012

@azzura ahaaaa, ozaj, na tie som akosi pozabudla...to ideš 1.2. žeee? fakt mi je to ľúto, ale musíme dať hlavičky hore, usmiať sa a ísť ďalej...viem, že sa to ľahko píše alebo hovorí, lebo v skutočnosti je to ináč a prechádzam tým istým aj ja...vravím si hlavu hore, raz sa to podarí, ale mám z toho strach

mattuliatko30
19. jan 2012

@azzura bude dobre..neboj 😉

gelinka75
19. jan 2012

@vardzikova ved ja som optimisticka, ale po poklese cakam stupanie 😀 😀

anett6212
19. jan 2012

@lusinda1989 ta dufam ze hej. a ako sa dnes mas? uz sa ozvali ohladne prace?

azzura
19. jan 2012

@lucecita hej, 1.2 a uz sa desim toho, že ked sa prebudim z narkozy tak co mi povie doky, že co tam videl a ci to vsetko odstranil a atd.
Ja viem, že treba byt pozitivny, ale dokedy? lebo mna uz pomali opustaju sily aj trpezlivost, som si vcera povedala, že ak to nevyjde do konca roka, tak balim.

azzura
19. jan 2012

@mattuliatko30 ale ja bo 😀 😀 😀 😀

mata_ba
19. jan 2012

@mattuliatko30 no sa smejes,ale vzane..jeho ked nieco zobudi,ked dobre spi - hotovo 😀

lucecita
19. jan 2012

@azzura to nijeeeee, ale na druhej strane, do konca roku je ešte 11 mesiacov, tak sa to iste podarí...musíme veriť, ako ty, tak aj ja a všetky ostatné, čo sa nám nedarí 😉

azzura
19. jan 2012

@lucecita no ved, do konca roka je daleko 😉 , ale ako poznam moj organizmus tak pocnem na poslednu chvilu 😀 😀 😀

gelinka75
19. jan 2012

@azzura xixi ja to balim az po 40tke, keby sa nezadarilo, dovtedy budem verit a aspon budem rada, ze som urobila vsetko ale ked to tak ma byt tak to bude a hotovo 😉

mattuliatko30
19. jan 2012

@mata_ba ja som tiež taká nervná 🙂 neznášam ,k eď ma niekto budí....bez príčiny 😀

lucecita
19. jan 2012

@azzura no vidíš, ale hlavné je, že počneš 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
19. jan 2012

@gelinka75 tak do 40tky máš časúúúúúúúú dosť, tak sa to podarí 😉 možno už teraz 😀

azzura
19. jan 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 fuha, tak to si velka optimistka a silna zena. Asi si ta dam za vzor, ked ty vydrzis tak by som mala aj ja 😉 . Moja ked budem zas depkovat, tak ti napisem a ty mi tak krasne prehovoris do duse a ja sa zas nakopnem. 😝

mata_ba
19. jan 2012

@mattuliatko30 ale vsak zase..co si budeme klamat..ja tiez rada spinkam 😀 😀
hm..nejak ma picha na pravej strane dole..to co ma zase byt?!

mattuliatko30
19. jan 2012

@mata_ba mňa skôr picháva ľavá strana.....som zvedavá kedy mi graf vyznačí ovulku tento mesiac....ty si niekedy už merávala, či nie?

azzura
19. jan 2012

@lucecita no to dufam, že počnem 😀 😀 😀 😀 lebo potom budem velmi zla 😠 😠 😠 😠 . A vlastne vsetky pocneme a niektore uz aj porodia 😀 😀

gelinka75
19. jan 2012

@lucecita @azzura baby niekedy nie som silna 😖 ale nejak som teraz tak uplne pozitivne nastavena a aj keby kramy dosli tak vzdy je nadej, co budem depkovat, potrebujem sily na ine... 😉 modlim sa tadeasa ten mi pomoze 😝 😝 😀 😀 @vardzikova

azzura
19. jan 2012

@gelinka75 sa treba modlit tadeasovy? Ja sa modlim tomu hore, ale nejak ma nema rad, ani mna ani mojho mm ani nikoho, kto sa za mna modli? nechapem, ved som mu slubila, že budem chodit poctivo do kostola, ked otehotniem a vyprdol sa na mna

mata_ba
19. jan 2012

@mattuliatko30 nie,nie..este nikdy...hadam to bude jediny graf 😀

lucecita
19. jan 2012

@gelinka75 @azzura ja sa idem dneska začať modliť toho Tadeáša, uvidím, či mi pomôže...aj ja som smutná z každých krámov, ale potom je tu zasa šanca na oplodnenie, takže sa do toho púšťame zas a zas...ale tento rok sa to podarí, uvidíte a budeme spolu tehuľkovať a už čoskoro 😉

gelinka75
19. jan 2012

@azzura no vardzikova dala tip na tadeasa tak sa modlim uz budem treti den, len neviem ci to pomoze, ked nie som taka pobozna 😖 ale verit tomu mozem nie? 😀