Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anett6212 ahoj zlatko da sa celkom len nejak nemoze do seba nic dostat a som trosku sklamana... rano som si robila test rapi clear a je tam druha palicka ale slabucka som si myslela ze uz bude silnejsia tak mam strach.... ☹ ☹ ☹ a z roboty sa este neozvali 😠
@azzura http://www.deviatnik.estranky.sk/clanky/zakladn... mojka, každý deň musíš prečítať jednu kapitolku a keď jeden deň neprečítaš, nemáš pokračovať ďalej, ale od začiatku, až pokiaľ sa ti vraj nesplní to čo si želáš, je to takto správne @vardzikova? a kde si mojka?
@azzura ale neber to tak, kebyze mam funkcne vsetko tam dole, tak tiez by som stadeto uz mozno odchadzala..takze ostava iba cakat kym sa to poriesi a u teba tiez, ved uz sa liecis atd. takze neni to ako ked sem pride niekto kto mna 22 a tu fnuka. ze neni 2 mesiace tehotny..nic v zlom ostatne baby ak to citate 😀 😀
@azzura http://www.deviatnik.estranky.sk/
na kazdy den je jedna modlitba..ak to porusis,musis zase odznova..9 dni 🙂
@lusinda1989 neboj, co si sa....hlavne ze tam ciarku mas, tie testy su nejake vadne vsetky..
@lusinda1989 nemaj strach. neboj uvidis. vyjde ti to. rapi clear testy ukazuju trosku neskor ako mamatest. tak preto je slabsia ciarocka. neboj. uvidis si tehu.
@mel84 no dufam zlatik lebo na mamateste v pondelok ta ciarka bola silnejsia ako ta dnesna na RC 😒 😒 😒
@anett6212 dakujem si zlata este ze vas mam 🙂 co by som bez vas robila...
@anett6212 ahojky..ako ?...
@lusinda1989 no veru este dobre ze tu sme vsetky. mozme kludne pokecat o vsetkom. lebo s rodinou a znamymy a priatelmi sa to niekedy neda a clovek im nemoze ani vela toho povedat. 😵
@mata_ba no veru...dúfajme...aspoň si to raz vyskúšaš 😀 a ako s vracaním?..už ti je lepšie?..nato či čo povedal?
@mattuliatko30 ahoj dobre a ty? uz mi skoncili kramy. cakam na macu a ide sa snazilkovat.
@anett6212 ja už merám asi druhý deň, tiež už mám po ms....
@azzura tak sa ospravedln..neviem nakolko si alebo nie si veriaca,ale ja rozhodne citim,ze Pan Boh je...som tak sice vychovavana,ale vzdy,ked som naozaj potrebovala pomoc,prisla...
@anett6212 co mas potom dovcu?nove,striedavo ma dnes picha vlavo a vpravo..divne..a mrcha dnas alebo zajtra asi skonci,co mi je tiez divne..cakala som koniec v nedelu,ale cim skor,tym lepsie 😀 a dnes sme nabehli na macu...teda ja vcera,drahy dnes..a pekne sme sa nasmiali 😀
@anett6212 ideš aj merať tento mesiac?...či máš ovu testíky?

@gelinka75 my dve odtialto budeme odchadzat ako posledne, to je nespravodlive, ved starsie maju prednosť, či to už neplatí 😀 😀 😀 kam tento svet speje 😠 😠 😠