Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anlady tak uvidíš..keď ms nepríde..ale ja by som urobila...tak týˇžden od vyvolávačky 🙂
@mattuliatko30 tak ja by som aj dnes-ale bojím sa 🙂
@anlady neboj moja .... 🙂 drzime ti palce 🙂
@mattuliatko30 ja mam sefku v pb
@vardzikova aká hodnota HCQ Ti vyšla?
@vardzikova som rozmýšľala, že mu ohrejem omajdu a pred podaním na špagety mu tam zamiešam lyžičku maci 😀 😀 😀 aj keď včera tú macu ani nepotreboval 😀 😀 ale keďže som špinila "skoro" nič nebolo 😎 a už sa prestalo čkať? čo máš za stres teraz keď čakáš mimi?
@anett6212 myslis zo svadby?mam 🙂 http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/mata_ba/album...
ahojte notak bu sa mrcha rozbieha...alebo je to ozaj uhniezdovanie, lebo uz mam zlty vytok...?????a jemne ma pobolieva podbrusko...jaaaaaaaj ked to ma byt nech je to uz cokolvek ak to cez vikend prejde idem k dr. a uvidime....idem si pospat...papa
@vardzikova aku hodnotu HCQ máš? Ja 1000.
@anett6212 a kde to robíš?
@mattuliatko30 ja som v poprade. tu predavam v obchode a sefka ma firmu tajpex
@danjelca neviem aka hodnota a to by mi kto povedal?
@anett6212 tak to nepoznám
@mattuliatko30 onipredavaju detske oblecenie
@anlady nemusíš sa báť...veď nič nestratíš...myslím,že už dávno by ti to bolo vidieť..tak zbytočne aby si sa netrápila..ak by nie..ale ja myslím,že môžeš v poho testnúť.....budem držať palčekýýýýýý
@vardzikova micka a toho Tadeáša si len v duchu očami prečítam? aj sa nejak prežehnám alebo čo? 🙂
@anett6212 viem vravela si mi 🙂ešte že tam máš comp v práci,čo?...by si sa inak unudila
@danjelca ako si dokažem zistiť hodnotu HCG?
@mattuliatko30 no ved to. nikto tu nie je uplne prazdny max je.
@lucecita cicka a ty si čo trubička? no jasne že sa musiš aj prežehnať a trebalo by aj do kostolka isť

@mel84 tak až takéto dlhé nemám. tak max do 32 dní