Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anett6212 no každý sedí v práci 😀
@vardzikova už ti začína chutiť papkať??? 😀 😀
@mattuliatko30 to hej, ale ani poobede niet ludi. strasne malo je teraz ☹ ale vies to mi aj cas ide pomaly
@vardzikova aj ja som stale hladna a smadna ani nehovorim ...
@vardzikova tak ako ja som katolíčka, ale takéto dačo som sa ešte nemodlila, preto sa pýtam.....a mimochodom, zabudla si, že ja som tak trošku melírová blondínečka? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mattuliatko30 nooo a ako? ty kokso.. musim sa krotiť lebo by to asi nedopadlo dobre
@aliaxa ja smedna niesom iba hrozne hladna 😠
@lucecita milaaačik ako by som mohla zabudnuť že ty si origo čoko brunetka 😀 😀 😀 😀 lasko ano pred každou modlidbou by sme sa mali prežehnať nemysliš? 😉
@vardzikova áno áno, máš pravdu a už som sa aj pomodlila 😉 😉 😉 aj som sa prežehnala....a počuj, práve som si čuchla k tej mace.........juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj, to smrdkáááááááááá 😨 😨 😨 😨 😨
@lucecita no vidiš milačik ty si ale šikulka 😉 🙂 no ja viem ta maca vonia hnusneeeeeeeeeeeeeeee fuj 😀 😀 😀 😀 😀 som zvedava či ten tvoj nato pride ked mu to tam nasypeš 😉
@lucecita @vardzikova baby,nechcem sa vam miesat do rozhovoru,ale co sa maci tyka,urcite to bude drahy citit v omacke..ved je to hnusne :-/ my to radsej rychlo vypijeme a hotovo 🙂
@vardzikova aj ja som zvedaváááááá 😀 😀 😀 idem spraviť tie špagety, dám si trošku do omáčky a uvidím ako to chutí, dám ti vedieť 😎 😎 😎 som dostala včera večer príšernú chuť na čínske rezance s kuracím mäsom...robili ich aj tu u nás v Pu, ale už tú reštiku zatvorili a môj mm šiel dneska na služobku na Moravu a sľúbil mi, že ak pôjde okolo nejakej, tak mi donesie 😉 a ty si dačo daj, keď si hladná a neobmedzuj sa, nezabúdaj, že teraz papáš za dvoch 😵
@vardzikova teraz som dojedla kura s ryzou ale mam pocit ako keby som nic nezjedla ...asi to mam pod stolom 🙂
@lucecita joooj pošli mi tie špagetky .. urobila si mi teraz na ne chuť 😒 , no tak tak najprv daj sebe a skus spapať či to tam bude veľmi citiť aj ked ta omačka možno prebije chuť tej macy aj ked o tom pochybujem ale vyskušaj 😉 , takže s mm je to OK? 🙂 mojka ale nemožem zasa až toľko jesť ved ako budem vyzerať 😖
@vardzikova veru,veru..bleeeeeeeeeee 😀 😀 😀
@mata_ba no fuj mne ako stačilo ked som len privonala a už mi bolo na grc a kde to ešte jesť.. 😝
@vardzikova nam to vcera doslo,tak som to hned otvorila a ako som zacitila ten smrad..skoro som odpadla 😀 😀 😀 a to nehovorim o prvom hlte..a to som mala v grepovom dzuse...teraz len zamiesam (co najdalej od mojho nosa) a ryyyyyychlo hodim do seba a rychlo zapijam dalsim poharom 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova @mata_ba mm spapká všetko, aj keď mu to nechutí a preto má aj taký pupčok 😀 😀 😀 už sme OK, včera bolo udobrovanie 😉 mata, a ty máš tabletky alebo prášok?
@vardzikova to je az taky hnus ta maca? neviem ci by to moj zjedol, musela by som to asi poriadne zamaskovat 😀
@mata_ba no tak mojka to je hotova koubojka s tou macou .. lasko a prečo si si neobjednala kapsulky? hm? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita no a keby si videla mojho mm pupčok? aaach mamko moja 😀 😀 ako v 5 mesiaci teraz po tych sviatkoch niečo neskutočne som mu povedala že ked neschudne tak ho opustim 😀 😀 😀 tak teraz poctivo dietuje 😀
@vardzikova vraj je prasok trosku lepsi..nabuduce budu tabletky...rozhodne 😀 😀 😀 😀 😀 aj ked dufam,ze nabuduce uz nebude 😅 😅 😅 😅

@mattuliatko30 no tak ja som dojedla tu pizzu zo včera .. ale ešte by som si niečo dala 😅