icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
19. jan 2012

@mata_ba poviem mu, že mám nové korenie 😀 😀 😀 😀

vardzikova
19. jan 2012

@gelinka75 no moj to mal len v tabletkach ako hovoril že ešte mu na jazyku stale ostal taky divny pocit ale bolo to po takej pol hodinke v pohode no keby mal jesť ten prašok tak to by ho určite nechcel

mata_ba
19. jan 2012

@lucecita asi ti odporuci vymenit korenie za stare 😀 😀 😀 😀

vardzikova
19. jan 2012

@mata_ba no tak to iste som teraz chcela napisať,, že nebude potrebná dalšia maca 😉

anett6212
19. jan 2012

@mata_ba tak toto nam nesadlo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ako sa tvaril mm ked jedol macu????

lucecita
19. jan 2012

@vardzikova môj je po sviatkoch už v 6 mesiaci 😀 😀 😀 ale behá s kámošom a menej papká, takže chudne a ja som mu sľúbila, že priberiem...do toho som začala grcať, a moje kilečká šli rapídne dolu... z mojich 55 mám 51 čo je fakt máááááááááááálo, do kelu 😠 😠 😠
@mata_ba poviem mu, že staré už nemáme 😀

mata_ba
19. jan 2012

@vardzikova duuuuuuuuuuuuuufam....sestra povedala,ze ak naozaj zostanem teraz tehu,ze si kupi karton toho 😀 😀 😀 😀 oni sa totiz snazia o babo uz 2 roky...

vardzikova
19. jan 2012

@lucecita no tak pozeram že mame mm podobnych papkačov.. moj nebeha je lenivy ako chren 😖 , lasko ale tak ty si už podviživena 😨 😨 😨 😨 mojka musiš pribrať aspon toľko koľko si mala 😉 lebo mne moj doky povedal že pri mojej biednej vahe babo mať tak soro nebudem .. preto som musela aspon tri kilečka pribrať a teraz mam 55 😉

anett6212
19. jan 2012

@vardzikova moj je tiez teraz macko. tak drzi dietu a zacal cvicit. ti nasi chlapi raz dva naberu na brusku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

vardzikova
19. jan 2012

@mata_ba jaj takže sestra je tiež v štadiu snaženia? no u nas v rodine som prva ktora bude mať babo takže sa nemam s kym predbiehať tešim sa nato kedy to poviem našim lebo ešte o tom nevedia

mata_ba
19. jan 2012

@anett6212 toto som pisala rano ako prispevok,ako sa tvaril 😀
"a som dnes dala drahemu prvykrat macu a nemohla som sa dosmiat na reakcii..kedze mame prasok,zarobila som mu to do dzusu a vyzeralo to nasledovne:"A vsak je to celkom..",zostalo dlhsie ticho a nakoniec "a vsak ja si zvyknem..len neviem ci je taky hnusny ten dzus alebo maca" tak som sa hned zrana nasmiala..a keby ste videli ten xicht 😀 😀 😀 a asi za pat minut sa zacal nadrapovat,ze "aha aky som uz silak" 😀 😀 od rana veselo 😀 😀 😀

vardzikova
19. jan 2012

@anett6212 no ale oni maju tu vyhodu že iba na brušku a my na celom tele .. bleee 😝

mata_ba
19. jan 2012

@lucecita aby ti ho este ochotne nesiel kupit 😀 😀 😀

lucecita
19. jan 2012

@vardzikova ja viem, že musím pribrať aspoň ako som bola...takže, teraz spapám plný tanier špagiet, tým začnem 😀 😀 😀 😀

mata_ba
19. jan 2012

@vardzikova no ta co sa snazi ma uz 5 rocneho chalana...ale chcu dalsie,ale uz dva roky sa nedari...dalsia sestra je tehotna...a aj ja by som uz prijala babo..takze u nas ked sa to zacne,bude sranda 😀 😀

vardzikova
19. jan 2012

@lucecita tak tak lasko a dufam že už negrcaš.... 🙂

vardzikova
19. jan 2012

@mata_ba to bude babatiek v rodine.. juuj budete mať aspon veselo 😉

mata_ba
19. jan 2012

@vardzikova no to ano 🙂 duuuufam..

anett6212
19. jan 2012

@mata_ba no to musela byt sranda. si viem zivo predstavit. este dobre ze som objednala tabletky lebo moj by to dal raz do ust a potom by to uz nechcel. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mata_ba
19. jan 2012

@anett6212 tak ten moj zase povedal,ze pre mna spravi vsetko 😅 a hlavne ma vidinu svalov 😀 😀 😀 😀

anett6212
19. jan 2012

@vardzikova no to je pravda. nam sa to hned nabera vsade. minule mi povedal muz ze odkedy som si ta vzal zacinas mat zenske krivky. doteraz si mala sexi dievcenske krivky a odteraz mas uz zenske a keby si ho videla kao sa pritom tvaril a ja pozeram na neho a mu hovorim doteraz si ma pevne sexi kocky na brusku a teraz mas uz len slaninove brusko ta zacal cvicit

lucecita
19. jan 2012

@vardzikova už chvalabohu nie, aj keď niekedy so mala také nutkanie....ale udržala som 😀 😀 😀

vardzikova
19. jan 2012

@anett6212 no ale tak to je fakt pravda .. aj ked sa človek snaži stale akosi o seba starať ale.. niekedy sa nedari ja som so svojou vahou spokojna mam 55 kg a keby som pribrala tak dufam max.65 dufam že viac ani nie.. to by som potom mala akosi zhodiť 😀

anett6212
19. jan 2012

@mata_ba ktovie aku vidinu bude mat ten moj.... 😀 uz sa tesim na tu macu 🙂

vardzikova
19. jan 2012

@lucecita cicuška som na teba hrdá 😎 joj vzala by som si dovolenku aby som mohla byť doma ... 😒 nechce sa mi chodiť do prace.. už ma to prestalo baviť

anett6212
19. jan 2012

@vardzikova ja mam teraz 65 kg a podla mojej vysky mam mat aspon 70 kg. takze v pohode. ako mam trosku väcsie brusko ale mne to nevadi. inak som spokojna 🙂

anett6212
19. jan 2012

@vardzikova ja mam od zajtra volno aspon na mesiac.

danjelca
19. jan 2012

@vardzikova lekár ked ti bral krv tak by ti mal povedať aj hodnotu HCQ

danjelca
19. jan 2012

@vardzikova a hodnota HCQ= reálny týžden tehotenstva

lucecita
19. jan 2012

@vardzikova @mata_ba taaaaaaaak, špagety s omajdou a macou chutili celkom fajn...bola tam troška iná chuť, ale dalo sa to spapať 😀 😀 😀 😀 😀