Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura no mojka toto by bola moja tretia mrcha ktora neprišlaaaaaaaa 😉 lasko ja budem na teba tak vplyvať že do dvoch mesiacov budeš aj ty tehu 😉
@lucecita jooj tak tebe je hej.. ty si to teraz statočne vychutnavaš ... si vybita ako poistky 😀 😀
ok lasky ja odchadzam majte saaaaaaaaaaaaaa
@vardzikova ahooooooooooooooooooj 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@anett6212 jasnéééé, ono to treba využiť a ošklbať tento štát, keď nám berú čo sa dá 😉 😉 😉
@vardzikova vychutnávam a je mi fajne...v sobotu ide mm skladať skriňu z novej spálne, tak idem vypratávať starú a mám teda o zábavu postarané 😀 😀 😀 😀 😀
ciate zienky, dnes som bola vonku stretla som suseda, a pytal sa ma ci som tehu 😀 😀 😀 😀 😀
Mam taky dlhy ussi kabat, a teraz len take brusko trci, a je aj dost obtiahnuty okolo brucha, cize vyzeram fakt ako tehu
ze v ktorom som mesiaci, kukam na neho a hovorim ja neviem.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
akoze caute zienky, ta slovencina.... 😉
neviem co sa mi stalo, ale zacala som pocuvat bethovena, mozarta, velmi ma to ukludnuje 😉
ahooojte, co je tu nove??? Boli sme s manzelickom na wellnes pobyte, tak som nebola on-line? pribudla nejaka tehulka?
@l_e_n_o_c_k_a ahooj..o vardzikovej asi vies 🙂

@vardzikova ja chcem ostať na PNke dlhoooooooooooo...mne to takto vyhovuje a ešte keď mám to DNPO, tak fakt sa mi oplatí ostať dom ako pracovať 😀 😀 😀 😀 😀
@mata_ba veru sprav, ja milujem špagety 😉
@azzura aj som si presne myslela, že teraz im to ide na dračku, len aby nám to aj pomohlo 😀 😀 😀