icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
19. jan 2012

@anett6212 no a ja by som tolko chcela važiť v 9 mesiaci 😀 ale ved ked budem papať primerane a neprežierať sa tak sa to podľa mna da nemysliš?

vardzikova
19. jan 2012

@anett6212 čože berieš dovolenku?

lucecita
19. jan 2012

@vardzikova a čo si sa nedala vypísať od lekára na PN?

vardzikova
19. jan 2012

@danjelca no tak ja som o vysledok iba volala a iba mi potrvdil moje tehu HCG mi nehovoril

mata_ba
19. jan 2012

@anett6212 hadam ti dnes alebo zajtra dojde 🙂

@lucecita tak je dobre..a to si aku omacku robila?nech viem kam to pripadne zamiesat 😀 😀 😀

anett6212
19. jan 2012

@vardzikova asi ano, netusim

azzura
19. jan 2012

@lucecita to je az take fuj 😒 . Som zvedava kedy mne ten zazrak dofrci 🙂

vardzikova
19. jan 2012

@danjelca jaaaj tak toto mi vôbec nepovedal

lucecita
19. jan 2012

@mata_ba len takú rýchlu, na cibuľke udusila mleté mäsko s paradajkovým pretlakom a koreninami a aj kečup som tam pridala.....

vardzikova
19. jan 2012

@lucecita no tak to je potom fajn 😉 🙂 dnes si ich asiurobim aj ja ked pridem domov len si musim kupiť morcadelu a syryk

lucecita
19. jan 2012

@azzura aj ty si si ju objednala? biocare zaznamenáva za posledný týždeň aký obrat 😀 😀 😀 😀 😀 a čo prášok či kapsule? ja mám prášok...

vardzikova
19. jan 2012

@lucecita ved doma sa mojka ešte nebudem ach jaj.. ja by som len potrebovala aspon tyžden dovolenku potrebujem si odychnuť lebo som akasi unavena nevyspata, v noci sa budim nemožem spať, rano som už hore o piatej lebo nemožem spať ...joj do riti

lucecita
19. jan 2012

@vardzikova vidíš, najprv palacinky, teraz špagety 😀 😀 😀 počuj, konečne ma aj ty niečím inšpiruj 😀 😀 😀

anett6212
19. jan 2012

@vardzikova idem asi na marodku. som chora a ledva tu stojim 🙂 🙂 🙂 🙂 uvidim co mipovie doktorka zajtra

anett6212
19. jan 2012

@mata_ba tak hadam hej. mohla by tak hned ju mm dam vecer. 🙂

vardzikova
19. jan 2012

@lucecita no vidiš lasko ked ty maš super napady.. mna take niečo nedokaže napadnuť a ty maš nato lasko čas ty si domka...ty kokso už treti tyžden.. ani sa ti do rotobky nebude chcieť isť čo?

mata_ba
19. jan 2012

@lucecita ahaaaa...cize nieco ako bolonske...mnam 🙂 veru,tusim to najblizsie spravim 🙂

azzura
19. jan 2012

@lucecita no, som mu najprv volala že ja si pridem pre to osobne a ci možem aj zaplatit, že sa to neda, musim cez učet. No smial sa, že to ide na dračku 😀 😀 😀

mata_ba
19. jan 2012

@anett6212 vies co my si ju davame rano,lebo vraj moze sposobit nespavost...lebo ono by to malo aj dodavat energiu..

azzura
19. jan 2012

@lucecita mne prašok (lebo ja mam problem s prehltaním tabletiek) a mm kapsule 😀 😀

vardzikova
19. jan 2012

@anett6212 joj nerada marodujem ale ked treba tak treba .. je to na prd lebočlovek nikam nemože čo ak pride kontrola .. radšej dovolenkujem

vardzikova
19. jan 2012

@azzura mojka ty si objednala dve balenia? jednu pre seba a jednu pre mm? 😎

mel84
19. jan 2012

mnam take palacinky s tvarohom by som si fakt ze dala, mnamky

azzura
19. jan 2012

@vardzikova noooooooooooooooo 😀 sa musime poriadne nastartovat aby sme po prefukoch boli uspesny, ta musim napodobnit. Ozaj ty si po prefukoch kedy dostala mrchu, tak jak dostavas alebo posunutu, či?

anett6212
19. jan 2012

@mata_ba jaj no dobre. skusim aj ja len rano jemu davat. lebo tam pise na nete ze 2 kapsule 2 krat za den

anett6212
19. jan 2012

@vardzikova to aj ja, ale potrebujem to uz vylezat. som fakt nachladena a hlavne ma hneva ta teplota co mam uz takmer 2 tyzdne. musim to poriadne odlezat

vardzikova
19. jan 2012

@azzura no jasnačka mojka.. treba to poriadne rozprudiť 😀 tak ja verim že pojdeš v mojich šľapajach ja ani nič ine neberiem do uvahy 😉 , mrchu som dostala hned o tyžden po prefukoch tak ako mala prisť

azzura
19. jan 2012

@vardzikova super 😀 . Toto by si mala ktoru v poradi mrchu? Cica, tak musis na mna vplyvat a posielat mi energiu aby sa mi stalo to co tebe, lebo z mojej strany to na teba zabralo 😀 😀 😀 😀

mata_ba
19. jan 2012

@anett6212 aha tak ano potom..tak mu daj aj vecer..lebo ja mam davkovanie 2x denne 1/2 lyzicky prasku..tak mu davam jednu celu rano...

anett6212
19. jan 2012

@mata_ba lebo v tej tabletke je asi tiez len 1/2 lyzicky toho prasku ked je take davkovanie