Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anett6212 čože berieš dovolenku?
@vardzikova a čo si sa nedala vypísať od lekára na PN?
@danjelca no tak ja som o vysledok iba volala a iba mi potrvdil moje tehu HCG mi nehovoril
@vardzikova asi ano, netusim
@danjelca jaaaj tak toto mi vôbec nepovedal
@lucecita no tak to je potom fajn 😉 🙂 dnes si ich asiurobim aj ja ked pridem domov len si musim kupiť morcadelu a syryk
@lucecita ved doma sa mojka ešte nebudem ach jaj.. ja by som len potrebovala aspon tyžden dovolenku potrebujem si odychnuť lebo som akasi unavena nevyspata, v noci sa budim nemožem spať, rano som už hore o piatej lebo nemožem spať ...joj do riti
@vardzikova vidíš, najprv palacinky, teraz špagety 😀 😀 😀 počuj, konečne ma aj ty niečím inšpiruj 😀 😀 😀
@vardzikova idem asi na marodku. som chora a ledva tu stojim 🙂 🙂 🙂 🙂 uvidim co mipovie doktorka zajtra
@lucecita no vidiš lasko ked ty maš super napady.. mna take niečo nedokaže napadnuť a ty maš nato lasko čas ty si domka...ty kokso už treti tyžden.. ani sa ti do rotobky nebude chcieť isť čo?
@anett6212 joj nerada marodujem ale ked treba tak treba .. je to na prd lebočlovek nikam nemože čo ak pride kontrola .. radšej dovolenkujem
@azzura mojka ty si objednala dve balenia? jednu pre seba a jednu pre mm? 😎
mnam take palacinky s tvarohom by som si fakt ze dala, mnamky
@vardzikova noooooooooooooooo 😀 sa musime poriadne nastartovat aby sme po prefukoch boli uspesny, ta musim napodobnit. Ozaj ty si po prefukoch kedy dostala mrchu, tak jak dostavas alebo posunutu, či?
@vardzikova to aj ja, ale potrebujem to uz vylezat. som fakt nachladena a hlavne ma hneva ta teplota co mam uz takmer 2 tyzdne. musim to poriadne odlezat
@azzura no jasnačka mojka.. treba to poriadne rozprudiť 😀 tak ja verim že pojdeš v mojich šľapajach ja ani nič ine neberiem do uvahy 😉 , mrchu som dostala hned o tyžden po prefukoch tak ako mala prisť
@vardzikova super 😀 . Toto by si mala ktoru v poradi mrchu? Cica, tak musis na mna vplyvat a posielat mi energiu aby sa mi stalo to co tebe, lebo z mojej strany to na teba zabralo 😀 😀 😀 😀

@anett6212 no a ja by som tolko chcela važiť v 9 mesiaci 😀 ale ved ked budem papať primerane a neprežierať sa tak sa to podľa mna da nemysliš?