Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte BABENKY tak co je noveho??? 😀 😀 😀
inak....som asi po 3 rokoch na PN a je to neskutočnééééééé 😀 😀 😀 nič nerobím, dlho spím, kukám dobré filmy v telke 😀 dlho som si tak dobre neoddychla, som doma sama len s havinom a len tak sa povaľujeme 😀
@mata_ba no niekde som čítala, že alchemilku je dobré piť po mrške do ovu, ja ju pijem asi od 3 DC do ovu 😉 pomáha mi aj tíšiť kŕče a bolesti pri mrche 😉 dávam si dve šálky denne, štandardne jednu doobeda a druhú večer... po ovu treba vynechať, lebo tehotným ženám môže vraj škodiť, tak pre istotu 😉 a ak chceš dobrý plodný hlienik, tak skús ľanové semiačka papať 😉
@mata_ba no moja, to ja masírujem jeho, keď príde rozbitý domov 😀 a dnes išiel do posilky z roboty, tak príde domov unavený a už mi bude pchať do ruky masážny gél 😀 😀 mám sa lepšie, mrcha ale silnejšia tento mesiac ako štandardne, čistím sa teda poriadne 😠 ale doki povedal, že nedáme tento mesiac žiadne lieky, lebo tie pozitívne výsledky na tehu teste mohli vyvolať aj účinky liekov, tzv. chemické tehotenstvo
@anett6212 no zo začiatku som si ani ja nemohla zvyknúť na tie semená, ale už v pohode 😀 a koľko vychádza čo? myslela si cenu alchemilky? ja som kúpila za euro aj čosi
@mata_ba a tú macu máš tabletkovú alebo prášok? lebo my máme kapsule, takže ten prášok je vo vnútri, a to len chytro zapiješ vodou a je to...kapsulka sa rozpustí v žalúdku a tak nemusíme cítiť ten humus 😀 semiačka nechutia výborne, ale zasa oproti mace je to mňamka 😀
@fifitko25 hm,ja som mala tiez prve dva dni nezvycajne..uplne hrude resp.krvne zrazeniny isli zo mna..a ako dosla mrcha,ustupili aj citlivost prs,zvracanie a vsetko proste..a to ja nezvyknem mat pred mrchou..ustupilo vsetko okrem podbruska..to ma stale sem-tam picha..netusim preco,lebo to nemavam 😕 hadam nie som prechladnuta...aj ked to by ma asi bolelo stale,ze?
mojka,moc ti zelam,aby si sa pekne vycistila,aby sa tam drobcek mohol pekne uhniezdit 😉
@fifitko25 prasok mam..chybaaa 😀 ale tak uz ju budeme brat,ked uz som ju kupila...ale veru sa dam na alchemilku...a mozno skusim aj semiacka...
@anett6212 no som silno zvedava,ci sa nam zadari...ale mohlo by..
@bubacik5 ano,ano su 🙂 ja som v podstate 4 DC..ale nasadila som si grepy a grepove dzusy,macu pre mm aj pre mna a zajtra si kupim alchemilku a zihlavu...tak hadam sa zadari 🙂
@mata_ba jáááááááááááááj fuj, to si dávate do jogurtu ten prášok? lebo kapsule sú podľa mňa lepšie, je to prášok v obale a tak nemusíš ten prášok dávať do jedál a necítiš tú hroznú chuť 😀 inak som si tiež povedala tento mesiac, že budem len na prírodných vitamínoch - bylinky a maca a asi si kúpim aj kyselinu listovú - pre istotu 😉

@l_e_n_o_c_k_a a este lusinda1989 a danjelca.. 🙂 aj ked lusinda to este nema potvrdene od dokiho..aspon myslim..