Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
dobry vecer babulky je tu niekto z vas v 21DC ?🙂
ahojte baby...tak uz ani krv a ani zlty vytok, len biely a tekuty....v stredu idem k dr...som strasne zvedava ako to dopadne...
ahojte ako sa máte?
@monika707 ahoj zlaticko dobrucko celkom a ty ako?
@lusinda1989 celkom to ujde dnes som bola u tej doktorky ale nic nove neviem ale aspon mi spravi ten test na helikobaktera tak potom budem vediet vzorku stolice jej zoberiem asi na buduci tyzden a potom za dalsi tyzden by mali byt vysledky, ale jedna pacientka mi u nej vcakarni tvrdila to co moj otec ze vraj som tehu a ja neviem co si mam o tom mysliet? 🙂
@kikaneu prečo by nemalo byť? proste musíme veriť, že sa nám to podarí čím skôr 😉 😉 ja som dneska 7DC, ráno som troška špinila, ale potom celý deň nič, tak mám konečne po mrche, hrdlo bolí stále jak puk, neviem čo s ním mám...už je to vyše troch týždňov...asi som mala ísť k doktorke hneď ako ma začalo bolieť a nie až po 5 dňoch... 😠
@monika707 a test si si neskusala robit????
@lucecita takže nakoniec ste si kupili novu spalničku? ech bistu 😀
@lucecita no mňa už tiež bolí asi týždeň, no odkladala som, aby som stihla uzavrieť známky deťom....no dobre, tak verím 🙂 ja som dnes už 12DC 🙂 ide to nejak rýchlo.....nejak dlhšie ti trvala, nie? ja som mala len 4 dni a potom ešte jeden špinenie a bolo po nej.....no veď uvidíme, čo sa z toho vykľuje tento mesiac
Lasky moje tak som spať 😉 akosi to bez vas neviem vydržať 😅
@lusinda1989 no skusala som tento tyzden ale nic neukazal no tak neviem vsak som ti hovorila ze este som chcela testnut pred dovolenkou ale ukecala si ma neham sa prekvapit ak cez dovcu nepride mrcha tak az potom testnem
@kikaneu jeeej mojka ty si už 12 DC a to si kedy stihla? fiha ovulka sa ti bliiiži 😉
@vardzikova moja, no ubehlo to 🙂 neviem či blíži, skôr to vyzerá, že už je po nej 🙂 pozri: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@monika707 a aky si mala test akej znacky?
@lusinda1989 vieš že ani neviem neaky som kupila v obchode lebo ten z lekarne co mam ten si setrim az kym mi nebude meskat mrchana
@kikaneu no vidíííííš, že to ide 😀 😀 😀 teraz bola mrcha 5 dní a 2 dni slabé špinenie, čo je u mňa normálne...ale bola veľmi slabunká...no ty si popredu odo mňa o 5 dní, no pekne a ovulka sa blíži?
@vardzikova a nespomínala som ti? sa tak na ňu teším, ale ešte nemáme matrace a rošty, tak ešte hľadáme....
@monika707 zlatko ked ti poviem ze mne minuly tyzden v sobotu vysiel slabucky duch v pondelok uz bola ciarka silnejsia to boli mamatesty a dnes som si robila rapid clear a bola tam druha ciarka ale slabsia ako bola v pondelok na mamateste... aj ja sa priklanam ze mamatest je najcitlivejsi
@monika707 a ona ti teda este nemeska????
@lusinda1989 nie ona mi este nemeska mam dostat az neako okolo 1februara, no a ten mam tusim aj doma z lekarne tak uvidime ako to dopadne
@lucecita asi už aj bola 🙂 pozri: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
a k tej vašej novej spálni 🙂 my sme kupovali minulý rok, tiež som sa veľmi tešila a je super, investovali sme kopu peniažkov, ale máme sa pohodlne 🙂 rošty sme kupovali v MerkuryMarket, také lepšie 🙂 a matrace z Dormeo 🙂 a manžel odporúča nekupovať tvrdé rošty, lebo sú nepohodlné....a ja zas odporúčam kúpiť len jeden veľký matrac na celú posteľ ;)

@bubacik5
@fifitko25
@anett6212 babulky opustam vas..najvyssi cas ist domov z prace...od 7 rana stacilo 🙂 Tak pekny vecer vam zelam 🙂