icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
20. jan 2012

@delideli no mam ako mam..idem pomoct ocinovi s robotou 🙂 ja chodim ku gynekologovi do trencina..v ba som mala predtym doktorku a k nej uz nikdy viac..inak ti neviem poradit..akurat este kamoska ma v ba na tehelnej doktora,ale neviem ako sa vola..mozem sa spytat,ta je velmi spokojna..ale to aj ja..

vardzikova
20. jan 2012

@delideli aj mna niekedy ešte pobolieva v podbrušku včera som mala taky pocit akoby mala dojsť mrcha uplne.. tak som trpla čo z toho bude ale neprišla 😝

mata_ba
20. jan 2012

@mattuliatko30 dakujem 🙂 uz som za chvilu aj v ba

eri28
20. jan 2012

caute baby zacnem si merat teplotu, aka je ta stranka na graf, dnes som mala 37, 00,ale bola som na wc a pit tak to je dnes nepresne, nie je to neako vela?

spula22
20. jan 2012

@vardzikova nazraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjj milacik 😀 ako mate?? 😀 😀 😀

vardzikova
20. jan 2012

@eri28 moja každa ma inu teplotku ja som aj po ovulke tolko nemala čo ty ... 😉

mel84
20. jan 2012

baby a ake ste znamenia? my sme obaja s manzelom levy, tak sme to cele rozbehli, tak ze ked zeby to vyjde na prvy pokus tak budeme mat levicatko 🙂

delideli
20. jan 2012

@mata_ba : aha 😖 tak nech ti robota rychlo utecie,nech mozes oddychovat 🙂
@vardzikova : aj mne sa to este obcas stava,tiez sa vzdy vyplasim,ale potom je to ok a zmizne to..ak edze pisu,ze je to normalne,tak sa tym snazim neznervoznovat..

vardzikova
20. jan 2012

@spula22 ahoj mojka 😉 dobre sa mam,,, konečne som sa dnes aj vyspala .. po tych mojich prebdenych nociach , v poslednom čase akosi nemožem v noci spať tak sa len prevaľujem zo strany na stranu .. ale dnes sa mi to konečne podarilo zobudila som sa až o pol šiestej 😀 a ty ako? čitala som že maroduješ? 😖

vardzikova
20. jan 2012

@delideli no presne presne som natom rovnako tiež ma to niekedy vystraši.. ale potom si poviem že je to normalne a nedeje sa nič... aj ked ma to veľmi neupokoji ale aspon trošičku inak pozeram že aj tebe piše 6 tt aj mne 😀 inak prečo mi tu piše 6 tt ked som včera začala iba 5 tt?

mel84
20. jan 2012

@vardzikova ahoj, prosim Ta v tej knizocke mas tu modlidbu na kazdy den tu istu? lebo na tej stranke je to furt to iste, len to citanie pred je ine, nech sa dobre modlim 😀

delideli
20. jan 2012

@vardzikova : aj mne to dneska ukazalo uz siedmy,tak som si poopravila predpokladany termin podla FF o dva dni (predtym som mala podla nejakej tehu kalkulacky) a som zase 6tt 🙂 na FF mi to pocita presne ,som 5tt+5, tak som si to prisposobila..nech mame cas rast ako treba 🙂

spula22
20. jan 2012

@vardzikova ha tak sa niekto ma 🙂. marodujem troska 🙂.oddychujem a tak 🙂

mattuliatko30
20. jan 2012

@eri28 nie je to veľa....

mattuliatko30
20. jan 2012

@vardzikova ahojky..ako sa máš?...tehuľka naša? 😉 😉

spula22
20. jan 2012

@vardzikova mne to tiez nejako blbo ukazuje 😒 ja som len 9tt+1.

vardzikova
20. jan 2012

@mel84 mojka tam by potom na ľavej strane mali byť dni .. ako napr. prvy den druhy treti štvrti .. tak by to malo byť najlepšie by bolo keby si si tu knižočku kupila lebo takto sa už uplne popletieš 😉

vardzikova
20. jan 2012

@delideli a ja si to potom dokažem ako poopraviť? nevieš? ked mi to ukazuje o tyžden viac 😖

vardzikova
20. jan 2012

@spula22 treba mojka aj toto.. ja som uvažovala žeby som si vzala dovolenku ale až o dva tyždne lebo buduci tyžden nam pride kontrola a to by mi volno nedali a aj tak mam ešte 4 dni starej 😀

vardzikova
20. jan 2012

@mattuliatko30 mam sa dobre 😉 ide to konečne vyspata po neviem ani koľkych dnoch uff 😖 a ty ako?

vardzikova
20. jan 2012

@spula22 mojka ale tebe to dobre ukazuje 9 tt ale mne ukazuje 6tt začinam ešte len 5tt 😖

vardzikova
20. jan 2012

Inak babky ... idem na PLESSS .. tešim sa ale až 18.februara či kedy to vychadza 😀 to už mi možno bude aj vykukať bruško 😉

spula22
20. jan 2012

@vardzikova milacik teraz som to trochen upravila-som si posunula troska datum predpokladaneho porodu 😀. tak cicka treba zobrat dofcu,kym sa da 😀

vardzikova
20. jan 2012

@spula22 mojka a to si ako mam opraviť aj ja aby mi ukazovalo spravne ?

vardzikova
20. jan 2012

@spula22 ked ja mam termin predp.pôrodu na 20.september

spula22
20. jan 2012

@vardzikova micka ja mam tiez podla PM na 23 august,ale dala som si sem do nastavenia na 25 a uz mi to ukazuje dobre 😀

delideli
20. jan 2012

@vardzikova : da sa to zmenit tak ,ze si v nastaveni tu na stranke prehodis neskorsi predpokladany datum porodu..

spula22
20. jan 2012

@vardzikova vidis uz mas aj ty ok 🙂

nikolka77
20. jan 2012

@mata_ba jej a ty nebyvas v ba ?

vardzikova
20. jan 2012

@spula22 už mi ukazuje dobre 😉